Bedrijven in Sliedrecht

Wil je weten welke bedrijven er in Sliedrecht zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Sliedrecht.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

JBC Drechtsteden B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap JBC Drechtsteden B.V. is gevestigd op Nachtegaallaan 19 te Sliedrecht en is actief in de branche Restaurants.

Van Kuijeren Handelsonderneming
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Van Kuijeren Handelsonderneming is gevestigd op Molshoefweer 26 te Sliedrecht en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

Marina Concepts
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Marina Concepts is gevestigd op Gruttostraat 14 te Sliedrecht en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Bryan's Investment Group B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Bryan's Investment Group B.V. is gevestigd op Nachtegaallaan 19 te Sliedrecht en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Juf Youssra
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Juf Youssra is gevestigd op Vinkenstraat 5 te Sliedrecht en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

BFMO Holding B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap BFMO Holding B.V. is gevestigd op Vierlinghstraat 8 te Sliedrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

TDMN Holding B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap TDMN Holding B.V. is gevestigd op Vierlinghstraat 8 te Sliedrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Lars Hofman Consultancy
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Lars Hofman Consultancy is gevestigd op Kroonstraat 20 te Sliedrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

L.H. Chen Holding B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap L.H. Chen Holding B.V. is gevestigd op Kievitlaan 11 te Sliedrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Bouwman-Ivanov Klusbedrijf
Opgericht in Maart 2020

De vennootschap onder firma Bouwman-Ivanov Klusbedrijf is gevestigd op Rembrandtlaan 29 te Sliedrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 23 mei 2023

snel-lader.nl
Opgericht in April 2023

De onderneming snel-lader.nl is gevestigd op Rembrandtlaan 260 te Sliedrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

EmaNetworking
Opgericht in April 2023

De onderneming EmaNetworking is gevestigd op Aalscholverstraat 15 te Sliedrecht en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

EZRA hair en make-up
Opgericht in April 2023

De onderneming EZRA hair en make-up is gevestigd op Rivierdijk 487 te Sliedrecht en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Brord-Barneveld B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Brord-Barneveld B.V. is gevestigd op Molendijk 16 te Sliedrecht en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Heuvel Maritiem
Opgericht in April 2023

De onderneming Heuvel Maritiem is gevestigd op Tolsteeg 18 te Sliedrecht en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent