Bedrijven in Waterlandkerkje

Wil je weten welke bedrijven er in Waterlandkerkje zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Waterlandkerkje.

In Waterlandkerkje zoek ik een:

  Vrijdag 15 januari 2016

  Zinnerin B.V.
  Opgericht in november 2015

  De besloten vennootschap Zinnerin B.V. is gevestigd op Cathalijnestraat 33 te WATERLANDKERKJE en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  Sluis » Waterlandkerkje » Waterlandkerkje » 4508AA

  Maandag 9 november 2015

  Balance Through Touch
  Opgericht in oktober 2015

  De onderneming Balance Through Touch is gevestigd op Tersteijnstraat 11 te WATERLANDKERKJE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Sluis » Waterlandkerkje » Waterlandkerkje » 4508AM

  Donderdag 1 januari 2015

  Glazenwasbedrijf Mark Praas
  Opgericht in juli 2015

  De onderneming Glazenwasbedrijf Mark Praas is gevestigd op Zevenhofstedenstraat 3 te WATERLANDKERKJE en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

  Sluis » Waterlandkerkje » Verspreide huizen Waterlandkerkje » 4508NX
  Big Kahuna Consultants
  Opgericht in april 2015

  De onderneming Big Kahuna Consultants is gevestigd op Goedleven 9 te WATERLANDKERKJE en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Sluis » Waterlandkerkje » Verspreide huizen Waterlandkerkje » 4508PE
  W.M.J. de Jonge Klusbedrijf
  Opgericht in januari 2015

  De onderneming W.M.J. de Jonge Klusbedrijf is gevestigd op Tersteijnstraat 13 te WATERLANDKERKJE en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Sluis » Waterlandkerkje » Waterlandkerkje » 4508AM

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?