Bedrijven in Vriezenveensewijk

Wil je weten welke bedrijven er in Vriezenveensewijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vriezenveensewijk.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Dolls4you
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Dolls4you is gevestigd op De Regge 27a te WESTERHAAR-VRIEZENV.WIJK en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

E.M Wiefferink
Opgericht in Februari 2024

De onderneming E.M Wiefferink is gevestigd op De Hollandergraven 30 te WESTERHAAR-VRIEZENV.WIJK en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Donderdag 11 januari 2024

Martin Krikken EHBO - LOTUS - VOORLICHTING DRANK EN DRUGS
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Martin Krikken EHBO - LOTUS - VOORLICHTING DRANK EN DRUGS is gevestigd op Dalweg-West 9 te WESTERHAAR-VRIEZENV.WIJK en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Crafted Art
Opgericht in November 2023

De onderneming Crafted Art is gevestigd op Hoofdweg 1 te WESTERHAAR-VRIEZENV.WIJK en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

NONI Sales
Opgericht in November 2023

De vennootschap onder firma NONI Sales is gevestigd op Leidijk 20 te WESTERHAAR-VRIEZENV.WIJK en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Pijffers Service
Opgericht in December 2023

De onderneming Pijffers Service is gevestigd op Leidijk 18 te WESTERHAAR-VRIEZENV.WIJK en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Clips by Yva
Opgericht in November 2023

De onderneming Clips by Yva is gevestigd op De Hollandergraven 40 te WESTERHAAR-VRIEZENV.WIJK en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Fysiotherapie Koerssen
Opgericht in November 2023

De onderneming Fysiotherapie Koerssen is gevestigd op De Elsgraven 4 te WESTERHAAR-VRIEZENV.WIJK en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Woensdag 13 december 2023

Niks Pensioen B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Niks Pensioen B.V. is gevestigd op Dalweg-West 10 te WESTERHAAR-VRIEZENV.WIJK en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Massagetherapie Bakhuis
Opgericht in November 2023

De onderneming Massagetherapie Bakhuis is gevestigd op Veenstraat 50a te WESTERHAAR-VRIEZENV.WIJK en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Woensdag 8 november 2023

Zorgverlener Nelleke
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Zorgverlener Nelleke is gevestigd op De Markgraven 44 te WESTERHAAR-VRIEZENV.WIJK en is actief in de branche Thuiszorg.

Dinsdag 10 oktober 2023

Sfeervol & Landelijk Wonen
Opgericht in September 2023

De vennootschap onder firma Sfeervol & Landelijk Wonen is gevestigd op De Elsgraven 8 te WESTERHAAR-VRIEZENV.WIJK en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 25 juli 2023

De Giraffe Westerhaar B.V.
Opgericht in Augustus 2018

De besloten vennootschap De Giraffe Westerhaar B.V. is gevestigd op Marijkestraat 10 te WESTERHAAR-VRIEZENV.WIJK en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Cafe Holthuis
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Cafe Holthuis is gevestigd op Hoofdweg 79 te WESTERHAAR-VRIEZENV.WIJK en is actief in de branche cafés.

Dinsdag 23 mei 2023

RMJ Agri Service
Opgericht in Maart 2023

De onderneming RMJ Agri Service is gevestigd op Dalweg-West 27 te WESTERHAAR-VRIEZENV.WIJK en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

Meer nieuws in Vriezenveensewijk

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement