Bedrijven in Tynaarlo

Wil je weten welke bedrijven er in Tynaarlo zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Tynaarlo.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Bonne Post Coaching
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Bonne Post Coaching is gevestigd op Warmoltseiland 21 te Eelderwolde en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

CoraCompass
Opgericht in Mei 2023

De onderneming CoraCompass is gevestigd op Volmachten 28 te Vries en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Studio Kalon
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Studio Kalon is gevestigd op Hoofdweg 31 te Eelde en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Bureaujosboerema
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Bureaujosboerema is gevestigd op Schoollaan 1 te Paterswolde en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Stefanie van der Veen
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Stefanie van der Veen is gevestigd op Hofakkers 12 te Zuidlaren en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Renopaint Schilderwerken
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Renopaint Schilderwerken is gevestigd op Warmoltseiland 17 te Eelderwolde en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Wanda Bijleveld
Opgericht in April 2023

De onderneming Wanda Bijleveld is gevestigd op Patrijsweg 7 te Paterswolde en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

KTN projecten
Opgericht in Mei 2023

De onderneming KTN projecten is gevestigd op Brink 11 te Vries en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Richard Koopman
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Richard Koopman is gevestigd op Ruskenstukken 60 te Eelde en is actief in de branche Dienstverlening voor het onderwijs.

De Keijzer Interim & Project Management
Opgericht in April 2023

De onderneming De Keijzer Interim & Project Management is gevestigd op Schipborgerweg 11 te ZUIDLAREN en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

InvestmentZ5
Opgericht in Mei 2023

De commanditaire vennootschap InvestmentZ5 is gevestigd op Sissinge 9 te ZUIDLAREN en is actief in de branche Participatiemaatschappijen.

Dinsdag 23 mei 2023

WEK Meulman Holding B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap WEK Meulman Holding B.V. is gevestigd op Reigerlaan 12 te Paterswolde en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Euvest B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Euvest B.V. is gevestigd op Landsteinerweg 41 te Eelde en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Andreas consultancy
Opgericht in April 2023

De onderneming Andreas consultancy is gevestigd op Willem Plojterlaan 39 te Eelderwolde en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Brabers V.O.F.
Opgericht in Mei 2018

De vennootschap onder firma Brabers V.O.F. is gevestigd op Paasveen 3 te Bunne en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent