Bedrijven in Urk

Wil je weten welke bedrijven er in Urk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Urk.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Circulaire Energie Voor Elkaar B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Circulaire Energie Voor Elkaar B.V. is gevestigd op Domineesweg 33c te Urk en is actief in de branche Financiële holdings.

Lomi
Opgericht in November 2022

De onderneming Lomi is gevestigd op Wijk 1 62 te Urk en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

Klaas Visscher Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Klaas Visscher Holding B.V. is gevestigd op Ketel 9 te Urk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stichting Ommezien
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Ommezien is gevestigd op Robbenplaat 20 te Urk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Coolinq Renewable Energy B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Coolinq Renewable Energy B.V. is gevestigd op Domineesweg 33c te Urk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vrije Gereformeerde Gemeente
Opgericht in Augustus 1966

De onderneming Vrije Gereformeerde Gemeente is gevestigd op Wijk 4 101 te Urk en is actief in de branche Religieuze organisaties.

S&T Verhuur
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma S&T Verhuur is gevestigd op Ambachtsweg 13d te Urk en is actief in de branche Verhuur van sport- en recreatieartikelen.

Hepo Mode
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Hepo Mode is gevestigd op Ketel 21 te Urk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Reinier Dirk B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap Reinier Dirk B.V. is gevestigd op Vooronder 41 te Urk en is actief in de branche Financiële holdings.

Stellaris Online Marketing
Opgericht in December 2022

De onderneming Stellaris Online Marketing is gevestigd op Christinastraat 69 te Urk en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Van der Spek Montage
Opgericht in November 2022

De onderneming Van der Spek Montage is gevestigd op Jol 27 te Urk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Atlant Bouwsevice
Opgericht in November 2022

De onderneming Atlant Bouwsevice is gevestigd op Voorland 4 te Urk en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Neurilon
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Neurilon is gevestigd op Zandplaat 35 te Urk en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Reparatie Service Meun
Opgericht in November 2022

De onderneming Reparatie Service Meun is gevestigd op Middelbuurt 90 te Urk en is actief in de branche Detailhandel in en reparatie van motorfietsen en onderdelen daarvan.

klink-pavement
Opgericht in November 2022

De onderneming klink-pavement is gevestigd op Grote Fok 47 te Urk en is actief in de branche Stratenmaken.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent