Bedrijven in Voorst

Wil je weten welke bedrijven er in Voorst zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Voorst.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Wassink Dienstverlening
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Wassink Dienstverlening is gevestigd op S. Schotanusstraat 52 te Terwolde en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Muller schoonmaakdiensten
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Muller schoonmaakdiensten is gevestigd op de Windvang 18 te Voorst en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

BLED Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap BLED Holding B.V. is gevestigd op Waterhoendreef 23 te TWELLO en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

MHB Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap MHB Holding B.V. is gevestigd op Enkweg 1E te Wilp en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Hutten Interieurbouw B.V.
Opgericht in Januari 2020

De besloten vennootschap Hutten Interieurbouw B.V. is gevestigd op Enkweg 1E te Wilp en is actief in de branche Interieurbouw.

palmswear
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma palmswear is gevestigd op Hoofdweg 80 te KLARENBEEK en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

oliv
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma oliv is gevestigd op H.W. Iordensweg 14 te TWELLO en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

Mayke Bosman
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Mayke Bosman is gevestigd op Dorpszicht 10 te Terwolde en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Classic Rides Collective
Opgericht in April 2024

De onderneming Classic Rides Collective is gevestigd op Bergkamp 1 te Wilp en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Mamo Stukadoor
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Mamo Stukadoor is gevestigd op Molenweg 25 te KLARENBEEK en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

stylezz clothing
Opgericht in Mei 2024

De onderneming stylezz clothing is gevestigd op Twelloseweg 91 te Terwolde en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Wirth Bestrating
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Wirth Bestrating is gevestigd op Stellingmolenweg 17 te Voorst en is actief in de branche Stratenmaken.

ClearDecision
Opgericht in April 2024

De onderneming ClearDecision is gevestigd op Linthorststraat 3 te TWELLO en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 11 juni 2024

Jongerenwerk Missie Voltooid
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Jongerenwerk Missie Voltooid is gevestigd op Klokkenkampsweg 27 te TWELLO en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Opmaat Ontwikkeling B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Opmaat Ontwikkeling B.V. is gevestigd op Martinusweg 19 te TWELLO en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement