Bedrijven in Verspreide huizen Bankhoef

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide huizen Bankhoef zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide huizen Bankhoef.

Filter

Vrijdag 10 juni 2022

Stichting Spotlight
Opgericht in April 2022

De stichting Stichting Spotlight is gevestigd op Groenestraat 17 te Wijchen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vrijdag 4 september 2020

ONS V.O.F.
Opgericht in Januari 2020

De vennootschap onder firma ONS V.O.F. is gevestigd op Groenestraat 17 te Wijchen en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Dinsdag 21 januari 2020

Agroservice van Eck
Opgericht in Januari 2020

De onderneming Agroservice van Eck is gevestigd op Groenestraat 9 te Wijchen en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Donderdag 1 januari 2015

Dyve Activiteitenbureau
Opgericht in Mei 2015

De onderneming Dyve Activiteitenbureau is gevestigd op Groenestraat 47 te WIJCHEN en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Stichting Dorp in Bedrijf
Opgericht in April 2014

De stichting Stichting Dorp in Bedrijf is gevestigd op Leurseweg 10 te WIJCHEN en is actief in de branche Overkoepelende organen en samenwerkings- en adviesorganen (niet op het gebied van gezondheids- en we.

De Hagert
Opgericht in September 2013

De onderneming De Hagert is gevestigd op Leurseweg 10 te Wijchen en is actief in de branche Verpleeghuizen.

Copeva
Opgericht in Februari 2015

De onderneming Copeva is gevestigd op Groenestraat 9 te WIJCHEN en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

De Prinsenbankhoeve
Opgericht in Maart 2013

De onderneming De Prinsenbankhoeve is gevestigd op Groenestraat 47 te Wijchen en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

A.H.M. Rutten
Opgericht in Maart 2013

De onderneming A.H.M. Rutten is gevestigd op Groenestraat 13 te Wijchen en is actief in de branche Groothandel in landbouwmachines, werktuigen en tractoren.

T & T Licht & Geluid
Opgericht in Maart 2013

De onderneming T & T Licht & Geluid is gevestigd op Groenestraat 45 te Wijchen en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Meer nieuws in Verspreide huizen Bankhoef

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent