Bedrijven in Zandvoort

Wil je weten welke bedrijven er in Zandvoort zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zandvoort.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Mauppie's container service
Opgericht in November 2019

De vennootschap onder firma Mauppie's container service is gevestigd op A J van der Moolenstraat 32 te Zandvoort en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Neuf Zandvoort B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Neuf Zandvoort B.V. is gevestigd op Haltestraat 25 te Zandvoort en is actief in de branche Restaurants.

Spisea
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Spisea is gevestigd op Nassauplein 14 te Zandvoort en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

ALBEMI B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap ALBEMI B.V. is gevestigd op Haltestraat 25 te Zandvoort en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

VXpert.pro
Opgericht in Mei 2024

De onderneming VXpert.pro is gevestigd op Dr C A Gerkestraat 135 te Zandvoort en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Klaudia C.C.
Opgericht in April 2024

De onderneming Klaudia C.C. is gevestigd op Zandvoortselaan 9b te Zandvoort en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Combee & Cammelot Vastgoed B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Combee & Cammelot Vastgoed B.V. is gevestigd op Sophiaweg 35 te Zandvoort en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

NVA Services
Opgericht in April 2024

De onderneming NVA Services is gevestigd op Noorderduinweg 46 te Zandvoort en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

DPJ Creative
Opgericht in April 2024

De onderneming DPJ Creative is gevestigd op Burg van Fenemaplein 2a 1004 te Zandvoort en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Benne Services
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Benne Services is gevestigd op Kostverlorenstraat 66a te Zandvoort en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Mondhygi?niste Cheyenne de Graauw
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Mondhygi?niste Cheyenne de Graauw is gevestigd op Dr Joh G Mezgerstraat 98 te Zandvoort en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Alubon N.V.
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Alubon N.V. is gevestigd op Kostverlorenstraat 122 te Zandvoort en is actief in de branche Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen.

Konashuk Bouw
Opgericht in April 2024

De onderneming Konashuk Bouw is gevestigd op Noorderduinweg 46 te Zandvoort en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Mo.C. Groupe B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Mo.C. Groupe B.V. is gevestigd op Zandvoortselaan 151 te Zandvoort en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Apex 360 Consulting
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Apex 360 Consulting is gevestigd op Max Euwestraat 2c te Zandvoort en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement