Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Garagebedrijven in Sôdwest-Fryslân

Zoek je een garagebedrijf in Sôdwest-Fryslân? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Sôdwest-Fryslân.

In Sôdwest-Fryslân zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Autofarm Sybrandaburen V.O.F.
Opgericht in oktober 2013

De vennootschap onder firma Autofarm Sybrandaburen V.O.F. is gevestigd op It lange ein 13 te Sibrandabuorren en is actief in de branche garagebedrijven.

Sôdwest-Fryslân » Boarnsterhim » Sibrandabuorren » 8647SB
Autobedrijven Dijkstra Sneek B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autobedrijven Dijkstra Sneek B.V. is gevestigd op Kolenbranderstraat 5b te Sneek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sôdwest-Fryslân » Sneek » IJsbrechtum » 8601VC
Schilstra Autohandel B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Schilstra Autohandel B.V. is gevestigd op Nijbuorren 23 te Hemelum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sôdwest-Fryslân » Hemelum » Hemelum » 8584WT
Autobedrijf Pheifer B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Pheifer B.V. is gevestigd op Alexanderstraat 12 te Sneek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sôdwest-Fryslân » Sneek » Sperkhem en industrieterrein Houkesloot » 8606VP
ABD Groep
Opgericht in april 2013

De onderneming ABD Groep is gevestigd op Lorentzstraat 11 te Sneek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sôdwest-Fryslân » Sneek » Sperkhem en industrieterrein Houkesloot » 8606JP
Speerstra Workum B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Speerstra Workum B.V. is gevestigd op Spoardyk 70 te Workum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sôdwest-Fryslân » Nijefurd » Workum » 8711CK
Automobielbedrijf Ozinga B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Automobielbedrijf Ozinga B.V. is gevestigd op Akkerwinde 1 te Sneek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sôdwest-Fryslân » Sneek » Duinterpen » 8607CC
Autobedrijf Deinum Sneek
Opgericht in april 2013

De onderneming Autobedrijf Deinum Sneek is gevestigd op Edisonstraat 1 te Sneek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sôdwest-Fryslân » Sneek » Sperkhem en industrieterrein Houkesloot » 8606JH
Garagebedrijf G. de Jong B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Garagebedrijf G. de Jong B.V. is gevestigd op Snekerstraat 9 te Bolsward en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sôdwest-Fryslân » Bolsward » Bolsward-Zuidoost » 8701XA
Garage Horjus
Opgericht in april 2013

De onderneming Garage Horjus is gevestigd op Suderseewei 7 te Makkum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sôdwest-Fryslân » Weidestreek Zuidwest » Idsegahuizum » 8754GK
Autoland Van den Brug B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autoland Van den Brug B.V. is gevestigd op Kleermakersstraat 6 te Sneek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sôdwest-Fryslân » Sneek » Hemdijk » 8601WG
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma "V.o.f. Sluyter Autoschade" is gevestigd op Kamerlingh Onnesstraat 1-3 te Sneek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sôdwest-Fryslân » Sneek » Sperkhem en industrieterrein Houkesloot » 8606JN
Garage Kemker
Opgericht in april 2013

De onderneming Garage Kemker is gevestigd op Nieuweweg 8-10 te Koudum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sôdwest-Fryslân » Koudum » Koudum » 8723EA
Schilstra Garage B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Schilstra Garage B.V. is gevestigd op Walikkers 6 te Hemelum en is actief in de branche garagebedrijven.

Sôdwest-Fryslân » Hemelum » Hemelum » 8584WS
Garagebedrijf Betten B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Garagebedrijf Betten B.V. is gevestigd op Frittemaleane 2 te Sneek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sôdwest-Fryslân » Sneek » Omgeving Leeuwarderweg en bungalowpark » 8605CH
Garage Cats
Opgericht in april 2013

De onderneming Garage Cats is gevestigd op Pingjumerstraat 49 te Witmarsum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sôdwest-Fryslân » Bouwhoek » Witmarsum » 8748BM
Automobielbedrijf Boek
Opgericht in april 2013

De onderneming Automobielbedrijf Boek is gevestigd op van Camminghaweg 38 te Arum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sôdwest-Fryslân » Bouwhoek » Arum » 8822WD
Autobedrijf
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf "De Hemmen" B.V. is gevestigd op Tingietersstraat 2 te Sneek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sôdwest-Fryslân » Sneek » Hemdijk » 8601WJ
Autobedrijf Hijlkema Sneek
Opgericht in april 2013

De onderneming Autobedrijf Hijlkema Sneek is gevestigd op Maria Louisestraat 20 te Sneek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sôdwest-Fryslân » Sneek » Sperkhem en industrieterrein Houkesloot » 8606AW
Zwettegarage Sneek B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Zwettegarage Sneek B.V. is gevestigd op Steenhouwersstraat 2 te Sneek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Sôdwest-Fryslân » Sneek » Hemdijk » 8601WD

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sôdwest-Fryslân

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?