Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsbericht van politie en andere instanties van Justitie.

Automobilist overleden na eenzijdig ongeval
44 minuten geleden

Midwolda - Een 22-jarige automobilist uit Woldendorp is zaterdagavond op de N362 nabij Midwolda na een eenzijdig verkeersongeval om het leven gekomen.

OldambtMidwolda(Verkeers)ongeval
2 jongens omgekomen bij eenzijdig ongeval
14 uur en 54 minuten geleden

Holten - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Okkenbroekseweg in Holten zijn zaterdag 18 november rond 13.00 uur een 19 jarige jongen uit Rijssen/Holten en een 19 jarige jongen uit Raalte om het leven gekomen.

Rijssen-HoltenBuitengebied HoltenBuurtschap Espelo(Verkeers)ongeval
Treffer vanuit auto, politie zoekt dader(s)
19 uur en 0 minuten geleden

Eindhoven - Al lopend op de Fransebaan werden twee jongens zaterdagochtend 18 november rond 03.00 uur achtervolgd door een auto. Vanuit de auto werd er – zo vermoeden we – geschoten met een gasdrukpistool/luchtdrukwapen. Eén van de jongens liep hierbij een hoofdwond op. De politie is op zoek naar de auto en de inzittenden.

EindhovenStadsdeel Woensel-NoordSchietincident
Man aangehouden na bedreiging
19 uur en 36 minuten geleden

Bergen op Zoom - Politiemensen hebben in de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 november 2017 rond 02.45 uur op de Grote Markt een 32-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden. De man wordt ervan verdacht die nacht horecapersoneel met de dood te hebben bedreigd.

Bergen op ZoomBergen op Zoom-Oude stad en omgevingCentrumBedreiging
Opnieuw beroving in Hulst
19 uur en 49 minuten geleden

Hulst - Een 59-jarige man uit Terneuzen is vrijdagavond 17 november 2017 rond 21.15 uur op de Tivoliweg het slachtoffer geworden van een beroving. Hij raakte daarbij niet gewond.

HulstHulstDullaertOverval
Twee aanhoudingen na vinden drugs in auto
21 uur en 33 minuten geleden

Kaatsheuvel - Twee Tilburgers (17 en 18 jaar oud) zijn aan het Prins Mauritsplein aangehouden op verdenking van drugshandel en – bezit. De 17-jarige jongen had bovendien een mes op zak.

Loon op ZandKaatsheuvel-WestStaatsliedenbuurtDrugs
Demonstratie verboden in Dokkum
21 uur en 53 minuten geleden

Dokkum - De Locoburgemeester van Dongeradeel heeft besloten dat de geplande demonstratie in Dokkum bij de intocht van Sinterklaas niet door gaat.

DongeradeelDokkum
Man bedreigt toezichthouder
22 uur en 0 minuten geleden

Tilburg - Een 55-jarige Tilburger is op last van de officier van justitie buiten heterdaad aangehouden voor het bedreigen van een toezichthouder van de gemeente Tilburg. De bedreiging vond plaats toen de man op het terrein van de universiteit een bekeuring kreeg omdat zijn hond los liep.

TilburgDe ReitBedreiging
Getuigen verkeersongeval Stadhouderskade gezocht
22 uur en 1 minuten geleden

Amsterdam - Op zaterdagochtend 18 november heeft er een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de Stadhouderskade, waarbij één persoon zwaargewond is geraakt. De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval.

AmsterdamAanrijding met letsel
Tweetal aangehouden op afgesloten bouwterrein
22 uur en 3 minuten geleden

Goes - Agenten hebben in de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 november 2017 rond 02.45 uur op een afgesloten bouwterrein in de Van Dusseldorpstraat twee jongens van 15, afkomstig uit Goes en Kapelle, aangehouden.

GoesGoesGoes-Oost
Man aangehouden op verdenking van brandstichting en diefstal
22 uur en 6 minuten geleden

Kruiningen - De politie heeft zaterdagochtend 18 november 2017 rond 08.00 uur op de Stationsweg een 30-jarige man uit Zierikzee aangehouden op verdenking van brandstichting en diefstal.

ReimerswaalKruiningenDiefstal
Politiemensen doen aangifte poging doodslag
22 uur en 16 minuten geleden

Terneuzen - Politiemensen hebben vrijdag 18 november 2017 in de wijk Oude Vaart een 60-jarige man uit Terneuzen aangehouden op verdenking van poging doodslag. De man wordt ervan verdacht twee politiemensen met een mes te hebben bedreigd. Die hebben hiervan aangifte gedaan.

TerneuzenTerneuzen ZuidOude VaartBedreiging
Man steekt auto in brand
22 uur en 19 minuten geleden

Oosterhout - Agenten hebben aan de Professor Beelhoek een 61-jarige man uit Oosterhout aangehouden. Hij wordt er van verdacht een auto in brand te hebben gestoken.

OosterhoutBrand
Drie aanhoudingen vernield object Glow
22 uur en 22 minuten geleden

Eindhoven - Drie minderjarige jongens uit Eindhoven werden op vrijdag 17 november 2017 op heterdaad aangehouden voor vernieling van een van de objecten van Glow.

EindhovenStadsdeel CentrumBinnenstadVernieling
Vrouw gaat er vandoor na aanrijding
22 uur en 39 minuten geleden

Breda - Een 30-jarige vrouw uit Den Haag is vrijdag 17 november op de Viveslaan aangehouden. Ze was betrokken bij een aanrijding op het Kloosterplein en vermoedelijk dronken.

BredaBreda Zuid-OostBlauwe Kei(Verkeers)ongeval
Drugsapotheek in huis gevonden
23 uur en 13 minuten geleden

Breda - In een huis aan de Sabastraat hebben agenten vrijdag bij een doorzoeking verschillende soorten drugs gevonden. Het gaat om XTC, cocaïne en amfetamine. Twee mannen zijn aangehouden.

BredaBreda WestHeuvelDrugs
Politie zoekt overvallers woning Maassluis
23 uur en 19 minuten geleden

Maassluis - De politie is op zoek naar drie mannen die vrijdagavond een woning overvielen op de Maria Rutgerstraat in Maassluis. Het echtpaar, dat thuis was, raakte gewond. De politie doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

MaassluisOverval
Politie zoekt getuigen gewapende overval cafetaria
23 uur en 24 minuten geleden

Eersel - Een cafetaria in de Lindestraat is vrijdagavond 17 november overvallen. Omstreeks 21.10 uur kwam er een gemaskerde, gewapende man binnen die geld eiste. De politie is op zoek naar de dader.

EerselEerselOverval
Brommerdieven ontkomen niet aan agenten
23 uur en 57 minuten geleden

Hoorn - Agenten hebben zaterdagochtend rond 05.30 uur twee verdachten aangehouden. Dit gebeurde op de Amethyst in Hoorn. Het tweetal had kort daarvoor geprobeerd een brommer te stelen.

HoornNieuwe SteenNieuwe Steen - Buurt 22 00Diefstal
Jongen aangehouden na afsteken vuurwerk
23 uur en 58 minuten geleden

Hoofddorp - Een 15-jarige jongen uit Hoofddorp is vrijdag rond middernacht aangehouden nadat hij illegaal zwaar vuurwerk had afgestoken. Agenten reden op de Carolineburg in Hoofddorp en zagen een felle lichtflits gevolgd door een enorme knal.

HaarlemmermeerHoofddorpHoofddorp Toolenburg West

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk