Nieuws

Oozo.nl brengt je 24 uur per dag het laatste nieuws uit jouw regio. Wij proberen zoveel mogelijk lokale kranten op te nemen zodat je maar naar één plek hoeft om al het lokale nieuws over jouw regio te volgen.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Afgelopen uur

Aantreffen explosief Amstelveenseweg
Politie.nl
36 minuten geleden

Amsterdam - De hulpdiensten kregen in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 december rond 3:30 uur een melding dat er een verdacht pakket was gevonden voor een pand aan de Amstelveenseweg. Het bleek om een explosief voorwerp te gaan.

Slachtoffer schietincident Kinderdijk overleden
Politie.nl
42 minuten geleden

Kinderdijk - Het slachtoffer van het schietincident dat in de nacht van 1 op 2 december plaats vond in Kinderdijk, is overleden. Een groot team van rechercheurs onderzoekt wat zich die nacht precies heeft afgespeeld in de woning aan de Puntweg. Op 5 december, einde middag werd in Limburg een 77-jarige man uit Alblasserdam aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident in Kinderdijk. Getuigen blijven welkom.

Vanmiddag

Man (42) mishandelt taxichauffeur
Politie.nl
1 uur en 2 minuten geleden

Breda - De politie hield dinsdagavond 6 december op de Stationslaan een 42-jarige man uit Breda aan. Hij zou tijdens een woordenwisseling met een taxichauffeur een vuistslag hebben uitgedeeld. Op het politiebureau ging de man zo erg in verzet, dat een agente gewond raakte.

Vanmorgen

Getuigen gezocht na explosie bij woning
Politie.nl
3 uur en 10 minuten geleden

Nootdorp - Bij een woning aan de President Kennedystraat in Nootdorp heeft dinsdagavond 6 december een explosie plaatsgevonden. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Arnhemse politie kijkt positief terug op tv-avontuur
Politie.nl
4 uur en 46 minuten geleden

Arnhem - Na negen uitzendingen zit de RTL-serie Bureau Arnhem erop. Met wekelijks ruim een miljoen kijkers (inclusief uitgesteld kijken), was het de best bekeken Bureau-reeks tot nu toe. Voor Bureau Arnhem ging programmamaker Ewout Genemans al eens op bezoek bij de politie in Amsterdam, Eindhoven en Den Haag.

Man (21) aangehouden na WK-voetbalwedstrijd
Politie.nl
5 uur en 39 minuten geleden

Den Haag - Een 21-jarige Hagenaar is dinsdagochtend 6 december in zijn woning aangehouden naar aanleiding van de ongeregeldheden na de voetbalwedstrijd Marokko-België op zondag 27 november. De man wordt verdacht van vernieling van een voertuig op de Vaillantlaan en openlijke geweldpleging.

Vannacht

Opnieuw vernielingen, zwaar vuurwerk en geweld tegen hulpverleners
Politie.nl
13 uur en 38 minuten geleden

Amsterdam - Na de winst van het nationale elftal van Marokko stroomden de pleinen, met name in Amsterdam-West, vol met uitbundige feestvierders. Maar wat voor het overgrote deel van de supporters een feestje had moeten zijn, werd vanavond opnieuw al snel na de wedstrijd door een aantal relschoppers en onruststokers verpest. In de stad was er sprake van vernielingen, het afsteken van zwaar vuurwerk, geweld tegen hulpverleners en andere openbare ordeverstoringen. Dit zijn serieuze strafbare feiten, waar de recherche de komende dagen onderzoek naar doet.

Aanhoudingen bij rellen voetbalfeesten
Politie.nl
13 uur en 50 minuten geleden

Nederland - In enkele grote steden in Nederland is het dinsdagavond onrustig geweest. Op veel plaatsen in het land waren voetbalfans vooral aan het feesten. Maar de ME moest ingrijpen bij rellen in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Een agent in Rotterdam liep gehoorschade op. Op verschillende plaatsen zijn relschoppers gearresteerd, meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Gisteravond

Naast je studie nog werken?
Oozo.nl
19 uur en 46 minuten geleden

Studeren kan duur zijn, je overweegt mede daarom misschien om te werken naast je studie. Het is belangrijk om verschillende factoren af te wegen als je gaat studeren. Je wilt natuurlijk je focus leggen op je studie en een baan kan misschien zorgen voor teveel afleiding. Als je benieuwd bent of het voor jou verstandig is om te werken naast je studie. Lees dan snel verder!

Gisteren

Motorrijder overleden na ernstige aanrijding met een politievoertuig in Eindhoven
Politie.nl
21 uur en 13 minuten geleden

Eindhoven - Op de Dr. Cuyperslaan in Eindhoven deed zich vanmiddag rond 12.00 uur een ernstige aanrijding voor tussen een motorrijder en een opvallend politievoertuig van de politie Oost-Brabant. De motorrijder, een 31-jarige man uit Eindhoven, is daarbij helaas komen te overlijden. Zoals gebruikelijk bij dit soort incidenten doet een andere politie-eenheid onderzoek naar de toedracht van de aanrijding. Zij doen dit onder leiding van de Rijksrecherche

Grote hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen bij doorzoeking
Politie.nl
21 uur en 17 minuten geleden

Capelle aan den IJssel - Bij een ondermijningsactie in Capelle aan den IJssel is vanochtend een grote hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen in een loods aan de Burgemeester Schalijlaan. Ook werd er een vuurwapen aangetroffen. Twee mannen waren aanwezig in de loods en zijn aangehouden. Hun rol wordt onderzocht. Het gaat om twee Rotterdammers (37 en 38 jaar oud). De politie heeft de verdovende middelen en het vuurwapen in beslaggenomen. De verdovende middelen worden vernietigd. De politie doet verder onderzoek in de loods.

Man overleden na aanrijding
Politie.nl
21 uur en 30 minuten geleden

Sint Geertruid - Bij een aanrijding tussen een tractor en persoon is een man om het leven gekomen.

Verdachte aangehouden in onderzoek naar phishing
Politie.nl
21 uur en 45 minuten geleden

Den Haag - Een 19-jarige man uit Venray is dinsdag 6 december aangehouden op verdenking van het verkopen van zogenoemde phishingpanels. De verdachte kwam in beeld in een politieonderzoek.

Getuigen gezocht na explosie
Politie.nl
22 uur en 10 minuten geleden

Voorburg - In de Frederik van Eedenstraat zijn dinsdagochtend 6 december een auto, meerdere woningen en twee fietsen beschadigd doordat zeer zwaar vuurwerk explodeerde. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen.

Man gewond na overval, politie zoekt getuigen
Politie.nl
22 uur en 31 minuten geleden

Rucphen - Een 62-jarige man uit Rucphen raakte maandagavond 5 december gewond toen hij in zijn woning aan de Achterhoeksestraat werd overvallen. Bij de overval zouden drie mannen betrokken zijn.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent