Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsbericht van politie en andere instanties van Justitie.

Onderzoek naar de dood van Marcel Hoogerbrugge in Opsporing Verzocht
9 uur en 49 minuten geleden

Hoogeveen - Op dinsdag 23 januari wordt in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de gewelddadige dood van de 49-jarige Marcel Hoogerbrugge. Op woensdagavond 20 december werd zijn lichaam in zijn woning aan de Dr. Anton Philipstraat gevonden. Het bleek dat hij door geweld om het leven was gekomen.

HoogeveenHoogeveenCentrumMoord, doodslag, overlijden
Inbraak bij groothandel, politie zoekt getuigen
10 uur en 50 minuten geleden

Delft - Inbrekers hebben in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 januari bij een inbraak in een groothandel aan de Kleveringweg een grote hoeveelheid sigaretten buitgemaakt. De politie zoekt getuigen.

DelftDelftse HoutBedrijventerrein YpenburgsepoortDiefstal
Getuigen van brandstichting in pand gezocht
11 uur en 4 minuten geleden

Eindhoven - In een pand aan de Leenderweg in Eindhoven is zondagochtend 21 januari brand gesticht. Bewoners van de bovenliggende studentenwoningen kwamen met de schrik vrij. We gaan ervan uit dat het pand opzettelijk in brand is gestoken en onderzoeken dit. Wij vragen daarbij hulp van mensen die iets gezien of gehoord hebben.

EindhovenStadsdeel StratumBrand
Team Grootschalig Opsporing onderzoekt dood man Alouette Erf
11 uur en 54 minuten geleden

Capelle aan den IJssel - Een Team Grootschalig Opsporing (TGO) is een onderzoek gestart naar de dood van een 55-jarige man uit Capelle aan den IJssel die op zaterdag in een woning aan het Alouette Erf in Capelle a/d IJssel werd gevonden. Een schouw heeft uitgewezen dat de man op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. De politie roept getuigen op zich te melden

Capelle aan den IJsselSchollevaar-ZuidErvenbuurtMoord, doodslag, overlijden
Negen aanhoudingen in illegaal gokpand
12 uur en 45 minuten geleden

Den Haag - Na een anonieme tip over een illegaal gokpand in de Weimarstraat deden politieagenten in de nacht van zaterdag 20 januari een inval in dit bedrijfspand. Hierbij werden acht mannen en een vrouw aangehouden in een ruimte bij een professionele pokertafel.

's-Gravenhage
Rijbewijs 18-jarige automobilist ingevorderd
12 uur en 55 minuten geleden

Enschede - Het rijbewijs van een 18-jarige automobilist uit Enschede werd op zondagmorgen 21 januari ingevorderd op de Gerard Terborgstraat. Politiemensen zagen de beginnend bestuurder al rijden op de Hengelose straat. De man viel op door zijn rijgedrag waarop de politiemensen hem besloten te volgen. De man reed met hoge snelheid (boven de 100km/u binnen de bebouwde kom) en negeerde meerdere verkeerslichten. Onderweg negeerde hij ook meerdere stoptekens. Uiteindelijk kon hij staande worden gehouden op de Gerard Terborgstraat. Naast de invordering kreeg de man proces-verbaal opgemaakt. 2018032754

Enschede
Twee mannen aangehouden voor mishandeling
12 uur en 58 minuten geleden

Enschede - Twee inwoners van Enschede werden in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 januari aangehouden voor mishandeling. Een 19-jarige man werd aangehouden omdat hij bij een ruzie een 20-jarige plaatsgenoot met een kapot bierglas in zijn hals zou hebben gestoken op de Oude Markt. Deze plaatsgenoot werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij aan zijn verwondingen werd geholpen. Daarna werd ook hij aangehouden. Hij zou de man die hem met het bierglas in zijn hals stak daarvoor in het gezicht hebben geslagen. Beide mannen werden ingesloten op het bureau. Naar de mishandeling wordt een onderzoek ingesteld. 2018032933/2018032771

EnschedeBinnensingelgebiedCityMishandeling
Getuigen van zware mishandeling gezocht
13 uur en 10 minuten geleden

Eindhoven - In verband met een zeer ernstige mishandeling op het Stratumseind op zaterdagochtend 20 januari zijn wij op zoek naar getuigen van dit incident. Heb je iets gezien of gehoord of heb je beeldmateriaal hiervan? Deel het met ons.

EindhovenStadsdeel CentrumBinnenstadMishandeling
Jongen (7) komt om bij verkeersongeval A325
13 uur en 47 minuten geleden

Ressen - Bij een tragisch eenzijdig ongeval op de A325 is op zaterdagavond 20 januari een 7-jarig jongetje om het leven gekomen. Drie andere inzittenden raakten gewond en zijn naar het ziekenhuis gebracht.

NijmegenNijmegen-NoordRessenAanrijding met letsel
Samenwerking Nederland-België bij aanhouding verdachte
14 uur en 0 minuten geleden

Sas van Gent - Rond middernacht in de nacht van zaterdag op zondag reed er een busje over de Westkade in Sas van Gent. Surveillerende agenten besloten het busje te controleren. Zij gaven een stopteken, maar de bestuurder bleef doorrijden. Hij verhoogde zelfs zijn snelheid.

TerneuzenDrugs
Aangehouden voor heling na onduidelijk verhaal
14 uur en 19 minuten geleden

Rilland - In de nacht van zaterdag op zondag surveilleerden agenten ter hoogte van de Oesterdam in Rilland. Om ongeveer 01.10 uur zagen zij een man naast een brommer staan. De man was aan het bellen, voor de agenten zag het eruit of hij pech had met zijn brommer. Ze boden daarom aan om de man te helpen.

ReimerswaalRilland-BathDiefstal
Bergenaar aangehouden wegens mishandeling portier
14 uur en 31 minuten geleden

Bergen op Zoom - Om ongeveer 01.30 uur in de nacht van zaterdag op zondag gedroeg een 24-jarige man uit Bergen op Zoom zich heel vervelend in een café in het centrum van de stad. Door de uitbater van de kroeg is een portier gevraagd om de man uit de kroeg te zetten. Dit gebeurde niet zonder slag of stoot.

Bergen (NH.)Bergen BinnenSaenegheestMishandeling
Auto in beslag na rijden zonder rijbewijs
14 uur en 43 minuten geleden

Zevenbergen - Surveillerende agenten zagen in de nacht van zaterdag op zondag om ongeveer 02.15 uur een personenauto rijden over de Westrand in Zevenbergen. Van de regelmatige bestuurder van deze auto, een 28-jarige man uit Fijnaart, is bekend dat hij geen rijbewijs heeft. De agenten gaven de auto een stopteken.

MoerdijkZevenbergenKrooswijkVerkeersovertreding
‘Taserdemonstratie’ leidt tot aanhouding
14 uur en 59 minuten geleden

Goes - In een horecagelegenheid in Goes is in de nacht van zaterdag op zondag een 17-jarige Goesenaar betrapt toen hij een stroomstootwapen liet zien. De jongen is aangehouden.

GoesWapenbezit
Drugsdealer opgepakt
14 uur en 59 minuten geleden

Breda - Agenten hebben op de Kraanstraat een 35-jarige Bredanaar opgepakt. Hij had verschillende xtc-pillen op zak, vermoedelijk om te verkopen.

BredaBreda CentrumCityDrugs
Aangehouden voor handel in softdrugs
15 uur en 8 minuten geleden

Zwaag - Twee 20-jarige mannen uit Wognum en Hoorn zijn zaterdagavond rond 23.15 uur aangehouden op de Boterbloem.

HoornRisdam-NoordRisdam-Noord - Buurt 21 03Drugs
Getuigenoproep brand bestelbus
15 uur en 9 minuten geleden

Heerhugowaard - In de nacht van zaterdag op zondag ontstond rond 03.30 uur brand aan een bestelbus op de Jan Glijnisweg.

HeerhugowaardBrand
Getuigenoproep poging beroving
15 uur en 11 minuten geleden

Julianadorp - Zaterdagavond werd op de Drooghe Bol rond 22.00 uur geprobeerd een 37-jarige man uit Julianadorp te beroven.

Den HelderJulianadorpBoterzwinOverval
Vreemde man in tuin
15 uur en 13 minuten geleden

Hoorn - Een 23-jarige man uit Hoorn is in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.45 uur aangehouden in een woning op de Kluut.

HoornKersenboogerd-NoordKersenboogerd-Noord - Buurt 32 00Inbraak
Groep stappers valt portier lastig, politie grijpt in
15 uur en 19 minuten geleden

Breda - Agenten hebben op de Havermarkt een portier moeten ontzetten. Een groep van zo’n 15 stappers belaagden de man. Uiteindelijk is een persoon aangehouden.

BredaBreda CentrumCity

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk