Garagebedrijven in Súdwest-Fryslân

Zoek je een garagebedrijf in Súdwest-Fryslân? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Súdwest-Fryslân.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Speerstra Workum B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Speerstra Workum B.V. is gevestigd op Spoardyk 70 te Workum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage Horjus
Opgericht in April 2013

De onderneming Garage Horjus is gevestigd op Suderseewei 7 te Makkum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Airco Techniek Friesland
Opgericht in April 2013

De onderneming Airco Techniek Friesland is gevestigd op Roodhemsterweg 16 te IJlst en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf De Lang
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf De Lang is gevestigd op De Opper 4 te Heeg en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Auto Techniek Ido Hoogterp
Opgericht in April 2013

De onderneming Auto Techniek Ido Hoogterp is gevestigd op Dodo Feitamalaan 26 te Bolsward en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Bosma
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Bosma is gevestigd op Yttingwei 4 te Workum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Jan Zantema Auto's
Opgericht in April 2013

De onderneming Jan Zantema Auto's is gevestigd op Sélanswei 18 te Raerd en is actief in de branche garagebedrijven.

Autobedrijf U. de Jong
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf U. de Jong is gevestigd op Tsjerkebuorren 16 te Oppenhuizen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Firma Garagebedrijf E. Sirag
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Firma Garagebedrijf E. Sirag is gevestigd op Klipper 1 te Warns en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage H.F. Wander B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Garage H.F. Wander B.V. is gevestigd op Laag Bolwerk 75 te Bolsward en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Stoebo
Opgericht in April 2013

De onderneming Stoebo is gevestigd op De Marne 104 te Bolsward en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

R.van Dijk
Opgericht in April 2013

De onderneming R.van Dijk is gevestigd op Mauritsstraat 6 te Witmarsum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

V.O.F. Autobedrijf Koehoorn
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Autobedrijf Koehoorn is gevestigd op Leerlooiersstraat 2 te Sneek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Automotinventions
Opgericht in April 2013

De onderneming Automotinventions is gevestigd op Zuiderlaan 4 te Schraard en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

US Rides & Restoration
Opgericht in April 2013

De onderneming US Rides & Restoration is gevestigd op Zijlroede 15 te Sneek en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent