Gezochte personen in Steenwijkerland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Steenwijkerland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Vrijdag 3 mei 2024

Fraude en bedreiging – Voorslag – Vollenhove

Gezochte personen

Vollenhove - Aan de Voorslag in Vollenhove probeerde een man een 69-jarige vrouw op te lichten. Hij stapte in een lichtblauw/groene Renault Twingo, bestuurd door een vrouw. Tijdens een achtervolging bedreigde de man een familielid van het slachtoffer. Weet jij wie de verdachten zijn? Tip ons!

Zaterdag 20 april 2024

Oplichting en bedreiging - Voorslag - Vollenhove

Gezochte personen

Vollenhove - Aan de Voorslag in Vollenhove vond op donderdag 18 april een oplichting plaats. Nadat de dader ervandoor ging en één van de slachtoffers achter de dader aanging werd hij bedreigd. Woon je in Vollenhove en heb je camerabeelden waarop een blauwe Renault Twingo te zien is? Dan spreken we je graag!

Vrijdag 19 april 2024

Brandstichting – Bartus Warnersweg – Giethoorn

Gezochte personen

Giethoorn - Aan de Bartus Warnersweg in Giethoorn is brandgesticht in een openbaar toiletgebouw. We verdenken twee mannen van het aansteken van het vuur. Weet jij wie zij zijn? Dan horen we dat graag!

Vrijdag 9 februari 2024

Zware mishandeling – Halleweg – Sint Jansklooster

Gezochte personen

Sint Jansklooster - Aan de Halleweg in Sint Jansklooster, tijdens het tentfeest ‘Tik Van De Meule’, mishandelden twee mannen een 25-jarige man. We komen graag in contact met een specifieke getuige! Herken je jezelf in de beschrijving, neem dan contact met ons op!

Vrijdag 6 oktober 2023

Overval supermarkt – Tukseweg – Steenwijk

Gezochte personen

Steenwijk - Aan de Tukseweg in Steenwijk is zaterdag 30 september een supermarkt overvallen. De overvaller bedreigde een medewerker met een mes en vertrok uiteindelijk met een geldbedrag. Kun jij de politie aan informatie helpen? Neem dan contact op!

Woensdag 3 mei 2023

Mishandeling - Oosterstraat - Steenwijk

Gezochte personen

Steenwijk - Op zondag 30 april werden twee mannen mishandeld en bedreigd met een mes door een groepje jongeren in het centrum van Steenwijk. We zijn op zoek naar getuigen en meer informatie.

Donderdag 29 september 2022

Bedrijfsinbraken – Steenwijk - Tuk

Gezochte personen

Steenwijk/Tuk - In de nacht van 10 op 11 augustus werd er in meerdere bedrijfspanden ingebroken in Tuk en Steenwijk. Er vonden twee bedrijfsinbraken plaats op industrieterrein Groot Verlaat in Steenwijk, twee aan de Dolderweg in Tuk en twee aan de Roomweg in Tuk. Omdat de terreinen op steenworp afstand van elkaar liggen, houdt de politie er rekening mee dat deze inbraken door dezelfde (groep) inbrekers zijn gepleegd.

Dinsdag 26 januari 2021

Overval op tankstation, politie zoekt man met opvallende jas

Gezochte personen

Steenwijk - Een man overviel op zaterdag 2 januari omstreeks 19:45 uur een tankstation aan de Eesveenseweg. Hij bedreigde de medewerkster met een mes en dwong haar geld af te staan.

Woensdag 2 december 2020

Auto beschoten, politie zoekt getuigen

Gezochte personen

Steenwijk - Op zaterdag 24 oktober is in de Aastraat een auto beschoten. De auto stond op dat moment geparkeerd naast een woning. Vanuit een passerende personenauto werd vanaf de rijbaan meerdere malen geschoten met een vuurwapen.

Woensdag 30 september 2020

Palingkweker slachtoffer van inbraak

Gezochte personen

Scheerwolde - In de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 juli breken drie personen in bij een palingkwekerij aan de Steenwijkerdiep-Noord. Op beeld is te zien dat één persoon op de uitkijk blijft staan, terwijl de anderen naar binnen gaan. Ze openen allerlei kasten en gaan er uiteindelijk met geld en een zaklamp vandoor.

Donderdag 4 juni 2020

Politie zoekt containerdieven

Gezochte personen

Vollenhove - Vanaf het terrein van een bedrijf aan De Hagen wordt in de nacht van 6 op 7 april een container met metaal gestolen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement