Gezochte personen in Steenwijkerland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Steenwijkerland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Donderdag 29 september 2022

Bedrijfsinbraken – Steenwijk - Tuk

Gezochte personen

Steenwijk/Tuk - In de nacht van 10 op 11 augustus werd er in meerdere bedrijfspanden ingebroken in Tuk en Steenwijk. Er vonden twee bedrijfsinbraken plaats op industrieterrein Groot Verlaat in Steenwijk, twee aan de Dolderweg in Tuk en twee aan de Roomweg in Tuk. Omdat de terreinen op steenworp afstand van elkaar liggen, houdt de politie er rekening mee dat deze inbraken door dezelfde (groep) inbrekers zijn gepleegd.

Dinsdag 26 januari 2021

Overval op tankstation, politie zoekt man met opvallende jas

Gezochte personen

Steenwijk - Een man overviel op zaterdag 2 januari omstreeks 19:45 uur een tankstation aan de Eesveenseweg. Hij bedreigde de medewerkster met een mes en dwong haar geld af te staan.

Woensdag 2 december 2020

Auto beschoten, politie zoekt getuigen

Gezochte personen

Steenwijk - Op zaterdag 24 oktober is in de Aastraat een auto beschoten. De auto stond op dat moment geparkeerd naast een woning. Vanuit een passerende personenauto werd vanaf de rijbaan meerdere malen geschoten met een vuurwapen.

Woensdag 30 september 2020

Palingkweker slachtoffer van inbraak

Gezochte personen

Scheerwolde - In de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 juli breken drie personen in bij een palingkwekerij aan de Steenwijkerdiep-Noord. Op beeld is te zien dat één persoon op de uitkijk blijft staan, terwijl de anderen naar binnen gaan. Ze openen allerlei kasten en gaan er uiteindelijk met geld en een zaklamp vandoor.

Donderdag 4 juni 2020

Politie zoekt containerdieven

Gezochte personen

Vollenhove - Vanaf het terrein van een bedrijf aan De Hagen wordt in de nacht van 6 op 7 april een container met metaal gestolen.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent