Gezochte personen in Tilburg

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Tilburg of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Ontploffing bij voordeur woning

  Tilburg - Op 7 januari 2021 ontploft een explosief bij de voordeur van een woning aan de Cornelis Danckertsstraat in Tilburg

  Tilburg
  Wie is deze overvaller in Tilburg?

  Tilburg - Op maandag 26 juli wordt de vestiging van Scapino aan de Broekhovenseweg in Tilburg overvallen. Een man met een blauw trainingsjack loopt die dag de winkel in en gedraagt zich eerst als gewone klant. Maar dan gaat het richting de kassa.

  Tilburg

  Woensdag 7 juli 2021

  Wie is deze oplichter?

  Tilburg - Het slachtoffer in deze zaak werd gebeld door, zogenaamd iemand van ING bank. Hem werd gevraagd zijn app opnieuw te installeren. Hierna moest hij zijn gegevens invoeren. Later bleek dat er geld van zijn bankrekeningen was afgeschreven. Daarna moest hij de bankpassen doorknippen en in een envelop doen. Deze envelop is door een vrouw in een Post.nl tenue opgehaald. Vervolgens is er op verschillende locaties geld gepind.

  Tilburg

  Dinsdag 29 juni 2021

  Telefoonwinkel overvallen in Tilburg

  Tilburg - De eigenaar en een medewerker van een telefoonwinkel aan de Piusstraat in Tilburg zijn zaterdag 10 april jl. omstreeks 14.10 uur overvallen. Twee mannen kwamen de zaak binnen en bedreigden hen met een pistool en een mes. De overvallers dirigeerden de slachtoffers naar de kantoorruimte. Een van de daders sloeg vervolgens de glasplaat van de vitrinekast in de winkel kapot en haalde daar enkele mobiele telefoons uit. Hierna verlaten ze de winkel. De overval ging snel maar de impact op de medewerkers is er niet minder om

  Tilburg

  Woensdag 16 juni 2021

  Bakkerij Tilburg tweemaal slachtoffer van inbrekers

  Tilburg - Een bakkerij aan de Heraclesstraat in Tilburg werd twee keer het doelwit van inbrekers. En allebei de keren staan de inbrekers op beeld. Bij aankomst en vertrek én tijdens de inbraken. De eerste inbraak gebeurde op zaterdag 17 oktober. Waarschijnlijk waren ze niet tevreden met hun buit, die uit voornamelijk wisselgeld bestond. Want een week later, zaterdag 24 oktober slaan ze weer toe.

  Tilburg
  Tilburgse bewoonster gewond na betrappen inbrekers

  Tilburg - Op zondag 14 maart 2021 komt een bewoonster rond 15.30 thuis bij haar woning aan de Buurmalsenlaan in Tilburg. Ze schrikt zich rot als ze merkt dat er twee inbrekers in huis zijn. De twee daders rennen langs de vrouw de trap af en vluchten het huis uit. Hierbij raakt zij gewond aan haar pols.

  Tilburg

  Maandag 7 juni 2021

  Man maakt duizenden euro's buit na diefstal bankgegevens

  Tilburg - De man op de onderstaande beelden pint geld van iemands rekening. Veel geld. Duizenden euro’s. En het is nog niet klaar. Want in een supermarkt worden er VVV-bonnen gekocht. En weer voor duizenden euro’s. Dat kan omdat ze met de bankgegevens ook opnamelimieten kunnen aanpassen. De bankgegevens werden buitgemaakt tijdens een babbeltruc, waarbij men zich voordeed als een bankmedewerker.

  Tilburg

  Dinsdag 27 april 2021

  Relschoppers tijdens avondklok in Tilburg op beeld

  Tilburg - Ook in Tilburg waren er op zondag 24 januari ernstige rellen tijdens de avondklok. Met name in Tilburg West werd er door een grote groep gereld, geplunderd en werd er van alles vernield. Winkels, een bushokje dat in vlammen op ging, panden en verkeersborden en er gingen auto’s in brand. Er werden molotovcocktails gegooid, in een winkel tegen de politie. Journalisten werden belaagd, zo erg dat ze dachten dat ze gelyncht zouden worden. Bij een huis werd een explosief door het raam gegooid. De bewoonster raakte zwaargewond aan haar gezicht. Meerdere relschoppers staan op beeld!

  Tilburg

  Dinsdag 6 april 2021

  Wie pleegden deze gewelddadige overval in Tilburg?

  Tilburg - Twee jonge vrouwen werden in de nacht van 24 december 2020 in hun appartement aan de Wolmaranstraat in Tilburg overvallen. Twee mannen bellen die nacht bij hen aan. Zodra de mannen binnen zijn, zet een van hen een mes op de keel van een vrouw en de tweede dader een pistool op het hoofd van de andere vrouw. De mannen zijn zo agressief dat ze bang zijn dat ze het niet gaan overleven. De daders staan op beeld en wij zoeken ze.

  Tilburg

  Maandag 29 maart 2021

  Woningoverval Tilburg

  Tilburg - Op 17 december 2020, rond 23:15 uur wordt een 72-jarige vrouw thuis overvallen. Ze is alleen thuis. Twee mannen weten haar huis binnen te komen en ze wordt met een pistool geslagen en tegen de grond gewerkt. Er wordt gezocht naar geld. Maar dat is er niet. Uiteindelijk gaan de twee daders er vandoor met een portemonnee en een telefoon.

  Tilburg
  Diefstal fietsen Tilburg

  Tilburg - Op maandag 21 september worden in een tijdsbestek van bijna een uur drie fietsen gestolen bij de fietsenstalling van een bedrijf aan de Letostraat in Tilburg. Het gaat om een racefiets en twee elektrische fietsen.

  Tilburg
  Pinpasfraude Tilburg

  Tilburg - Uit een studentenkamer werd op 21 november rond 01:15 uur een pinpas gestolen. Diezelfde dag, rond 08:11 uur, is met deze gestolen pinpas gepind in een supermarkt aan het Professor de Moorplein in Tilburg.

  Tilburg

  Vrijdag 19 februari 2021

  Tilburgse politie zoekt overvaller met hakmes

  Tilburg - De politie in Tilburg is op zoek naar een man die recent betrokken is geweest bij twee woningovervallen waarbij de bewoners werden bedreigd met een hakmes. Het gaat om een overval aan het Besterdplein op 2 februari jl. en een overval die dinsdag 9 februari jl. plaats vond aan de Sint Paulusstraat. De overvaller staat op beeld. Bij de overval op het Besterdplein zijn in elk geval twee daders betrokken bij de overval op de Sint Paulusstraat is door de bewoner maar één dader gezien.

  Tilburg

  Donderdag 4 maart 2021

  Openlijke geweldpleging in Tilburg

  Tilburg - Een 34-jarige Tilburger fietst zaterdagavond 7 november 2020 door de Dillenburglaan. Hij heeft het gevoel dat hij gevolgd wordt. Op de Hasseltstraat zet hij zijn fiets weg. Zijn voorgevoel blijkt te kloppen. Twee man slaan hem tegen de grond, waarna ze hem enkele keren trappen, ook tegen zijn hoofd

  Tilburg
  Phishing Berkel-Enschot

  Berkel-Enschot - Een klassiek geval van phishing op 8 en 11 oktober 2020. Het slachtoffer via sms een bericht dat hij een nieuwe pinpas moest aanvragen. En dat deed hij. De nieuwe pinpas werd door criminelen uit de brievenbus gevist. Een onbekende man gaat ermee shoppen in een kledingwinkel.

  Tilburg > Berkel-Enschot

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement