Gezochte personen in Tilburg

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Tilburg of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Dinsdag 17 januari 2023

Ontvoering - Verdiplein - Tilburg

Gezochte personen

Tilburg - Op maandag 21 november wordt rond 18.00 uur een man vanaf het Verdiplein in Tilburg ontvoerd. Door twee mannen wordt hij een auto in gedwongen. Met in totaal vier daders begint een rit door een deel van Brabant waarin ze Waalwijk, Den Bosch en Eindhoven aandoen.

Dinsdag 20 december 2022

Mishandeling - Stadhuisplein - Tilburg

Gezochte personen

Tilburg - De meest linkse man op deze foto wordt gezocht vanwege een mishandeling in Tilburg, op het Stadhuisplein.

Zaterdag 3 december 2022

Berovingen – Reeshof – Tilburg

Gezochte personen

Tilburg - Wie zijn deze drie mannen die zaterdag 26 november twee jongens bedreigden in het Reeshofpark in Tilburg? Onder dreiging moesten ze hun pinpas af staan en werd er door de daders een geldbedrag gepind bij een automaat op de Westermarkt. Mogelijk is deze dadergroep ook betrokken bij een beroving die plaatsvond op zondag 13 november op de Heyhoef en een poging beroving die plaatsvond op zaterdag 19 november op de Langedijk. Twee van de drie daders staan op beeld. Herkent u de daders?

Dinsdag 22 november 2022

Donderdag 10 november 2022

Doorrijden na aanrijding - Jan Heijnsstraat - Tilburg

Gezochte personen

Tilburg - Op maandag 25 juli 2022 rond 11.30 uur wordt een 47-jarige vrouw op een oversteekplaats bij de Jan Heijnsstraat in Tilburg aangereden. De voetgangster had groen licht en mocht dus oversteken. De automobilist reed haar aan en liet de vrouw zwaargewond achter. Wij zoeken deze automobilist(e).

fietsdiefstal - Pieter Vreedeplein - Tilburg

Gezochte personen

Tilburg - Op het Pieter Vreedeplein in Tilburg worden nabij een kledingzaak op zondag 12 jun 2022 omstreeks 15.00 uur de twee fietsen gestolen van een echtpaar uit Udenhout door vermoedelijk dezelfde dader.

Dinsdag 1 november 2022

inbraken - Tilburg

Gezochte personen

Tilburg - In de periode van juni tot en met half oktober 2022 hebben we in Tilburg West maar liefst achttien aangiften binnengekregen van inbraken in vooral horecabedrijven. De inbraken vinden in de nachtelijke uren plaats, de dader forceert een raam en haalt in de zaak het wisselgeld uit de kassa. Het gaat vrijwel steeds om een geringe buit. Van verschillende inbraken zijn camerabeelden waarop de dief is vastgelegd.

Woensdag 19 oktober 2022

Winkeldiefstal - Heuvelstraat - Tilburg

Gezochte personen

Tilburg - Een winkeldief slaat toe bij een juwelierszaak in Tilburg. Hij vraagt in de winkel wat prijzen van artikelen op bij een medewerkster. Terwijl zij dit nagaat, haalt hij uit de vitrine een tableau met ringen. Hij stopt dit in zijn linkerbinnenzak en loop daarna de winkel uit in de richting van de Willem II straat.

Ontvoering - Lange Nieuwstraat - Tilburg

Gezochte personen

Tilburg - De recherche in Tilburg is op zoek naar getuigen van een ernstige vrijheidsberoving en mishandeling van een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Dat incident begon dinsdag 4 oktober jl. aan het begin van de avond op de Burgemeester Brokxlaan, aan de achterzijde van het station in Tilburg, en eindigde voor het slachtoffer op de Oirschotsebaan in Oisterwijk.

Donderdag 29 september 2022

Most wanted: Neculaie Negura

Most wanted

Tilburg - Neculaie Negura wordt verdacht van het neersteken van een man die later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleed.

Cashtrap - Dalempromenade - Tilburg

Gezochte personen

Tilburg - Deze man zoeken we in verband met een cahtrap bij een pinautomaat. Een cashtrap is eigenlijk een soort afdekplaatje dat hij voor de uitgiftemond van de geldmaat vastmaakt.

Donderdag 25 augustus 2022

Woninginbraak - Berkelseweg - Berkel-Enschot

Gezochte personen

Berkel-Enschot - Drie mannen zijn vrijdagavond 7 januari 2022 gefilmd terwijl ze inbraken in een woning aan de Berkelseweg in Berkel-Enschot. Bij de inbraak werden onder meer enkel tassen en merkkleding gestolen.

Woensdag 22 juni 2022

Inbraak - Grevelingen - Tilburg

Gezochte personen

Tilburg - Op vrijdag 11 februari werd er ingebroken in een huis aan de Grevelingen in Tilburg. Uiteindelijk namen de daders een Range Rover mee.

Dinsdag 21 juni 2022

Overval - Hoffmanlaan - Tilburg

Gezochte personen

Tilburg - Een brutale overvaller belde maandagavond 18 april jl. aan bij het appartement van een 86-jarige bewoonster in Tilburg Noord. De bejaarde vrouw werd direct door hem bedreigd met een mes. Het dappere slachtoffer rende naar het balkon en wist die deur achter zich te sluiten.

Woensdag 25 mei 2022

Mishandeling - Heuvelring - Tilburg

Gezochte personen

Tilburg - Maandagavond 18 april jl. zijn twee mannen zwaar mishandeld op de Heuvelring in Tilburg. Hierbij zouden meerdere mannen betrokken zijn. De slachtoffers werden overgebracht naar het ziekenhuis. We zijn op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben of camerabeelden hebben.

 

Meer nieuws in Tilburg

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent