Gezochte personen in Tilburg

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Tilburg of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Relschoppers tijdens avondklok in Tilburg op beeld

  Tilburg - Ook in Tilburg waren er op zondag 24 januari ernstige rellen tijdens de avondklok. Met name in Tilburg West werd er door een grote groep gereld, geplunderd en werd er van alles vernield. Winkels, een bushokje dat in vlammen op ging, panden en verkeersborden en er gingen auto’s in brand. Er werden molotovcocktails gegooid, in een winkel tegen de politie. Journalisten werden belaagd, zo erg dat ze dachten dat ze gelyncht zouden worden. Bij een huis werd een explosief door het raam gegooid. De bewoonster raakte zwaargewond aan haar gezicht. Meerdere relschoppers staan op beeld!

  Tilburg

  Dinsdag 6 april 2021

  Wie pleegden deze gewelddadige overval in Tilburg?

  Tilburg - Twee jonge vrouwen werden in de nacht van 24 december 2020 in hun appartement aan de Wolmaranstraat in Tilburg overvallen. Twee mannen bellen die nacht bij hen aan. Zodra de mannen binnen zijn, zet een van hen een mes op de keel van een vrouw en de tweede dader een pistool op het hoofd van de andere vrouw. De mannen zijn zo agressief dat ze bang zijn dat ze het niet gaan overleven. De daders staan op beeld en wij zoeken ze.

  Tilburg

  Maandag 29 maart 2021

  Woningoverval Tilburg

  Tilburg - Op 17 december 2020, rond 23:15 uur wordt een 72-jarige vrouw thuis overvallen. Ze is alleen thuis. Twee mannen weten haar huis binnen te komen en ze wordt met een pistool geslagen en tegen de grond gewerkt. Er wordt gezocht naar geld. Maar dat is er niet. Uiteindelijk gaan de twee daders er vandoor met een portemonnee en een telefoon.

  Tilburg
  Diefstal fietsen Tilburg

  Tilburg - Op maandag 21 september worden in een tijdsbestek van bijna een uur drie fietsen gestolen bij de fietsenstalling van een bedrijf aan de Letostraat in Tilburg. Het gaat om een racefiets en twee elektrische fietsen.

  Tilburg
  Pinpasfraude Tilburg

  Tilburg - Uit een studentenkamer werd op 21 november rond 01:15 uur een pinpas gestolen. Diezelfde dag, rond 08:11 uur, is met deze gestolen pinpas gepind in een supermarkt aan het Professor de Moorplein in Tilburg.

  Tilburg

  Vrijdag 19 februari 2021

  Tilburgse politie zoekt overvaller met hakmes

  Tilburg - De politie in Tilburg is op zoek naar een man die recent betrokken is geweest bij twee woningovervallen waarbij de bewoners werden bedreigd met een hakmes. Het gaat om een overval aan het Besterdplein op 2 februari jl. en een overval die dinsdag 9 februari jl. plaats vond aan de Sint Paulusstraat. De overvaller staat op beeld. Bij de overval op het Besterdplein zijn in elk geval twee daders betrokken bij de overval op de Sint Paulusstraat is door de bewoner maar één dader gezien.

  Tilburg

  Donderdag 4 maart 2021

  Openlijke geweldpleging in Tilburg

  Tilburg - Een 34-jarige Tilburger fietst zaterdagavond 7 november 2020 door de Dillenburglaan. Hij heeft het gevoel dat hij gevolgd wordt. Op de Hasseltstraat zet hij zijn fiets weg. Zijn voorgevoel blijkt te kloppen. Twee man slaan hem tegen de grond, waarna ze hem enkele keren trappen, ook tegen zijn hoofd

  Tilburg
  Phishing Berkel-Enschot

  Berkel-Enschot - Een klassiek geval van phishing op 8 en 11 oktober 2020. Het slachtoffer via sms een bericht dat hij een nieuwe pinpas moest aanvragen. En dat deed hij. De nieuwe pinpas werd door criminelen uit de brievenbus gevist. Een onbekende man gaat ermee shoppen in een kledingwinkel.

  Tilburg > Berkel-Enschot
  Afpersing en bedreiging Tilburg

  Tilburg - Op woensdagmiddag 1 juli 2020, tegen half vier, wordt een medewerkster van een vestiging van Primera aan de Westermarkt ernstig bedreigd.

  Tilburg
  Diefstal computer Tilburg

  Tilburg - De dader van deze diefstal moet gedacht hebben: ‘alles wat vast zit kan ook los’. Op 30 mei 2020 gaat deze man er namelijk vandoor met een zogenaamde crowd control computer die in de Heuvelstraat in Tilburg hing.

  Tilburg

  Maandag 1 februari 2021

  Woningoverval in Tilburg

  Tilburg - Op zaterdag 16 mei om 00.30 uur wordt een 30-jarige vrouw in haar huis aan de Ronald Holsthof overvallen. Ze is op dat moment alleen thuis. Ze heeft net een aantal vriendinnen uitgezwaaid als er kort daarna op de voordeur wordt geklopt. Er staat een man voor de deur die meteen om geld vraagt. Ze schrikt behoorlijk, wil snel wat geld geven, maar dat is niet genoeg voor de dader. Hij slaat haar hard in het gezicht, waarop de vrouw haar huis in rent, naar boven naar de slaapkamer met de dader achter zich aan.

  Tilburg

  Vrijdag 29 januari 2021

  Explosief gaat af bij Tilburgse supermarkt

  Tilburg - Een harde explosie heeft de bewoners van het Paletplein in Tilburg op maandag 4 januari de schrik van hun leven gegeven. Die nacht was een harde ontploffing bij supermarkt Warszawa XL. Meerdere ruiten sneuvelden. Er raakte niemand gewond.

  Tilburg

  Dinsdag 26 januari 2021

  Autodiefstal in Tilburg

  Tilburg - Een man parkeert zijn auto, een donkerblauwe Seat Leon, maandag 3 augustus 2020 omstreeks 18.30 uur op de Langestraat in Tilburg om snel even iets bij een kantoor op te halen. Hij laat de sleutels in het contactslot zitten. Hij is binnen 30 seconden weer terug en ziet dan dat een vreemde man in zijn voertuig zit. Het slachtoffer rent naar zijn auto en probeert tevergeefs die man tegen te houden. Hij wordt echter door de dief aangereden en komt ten val.

  Tilburg

  Dinsdag 19 januari 2021

  Supermarktoverval in Tilburg

  Tilburg - Op dinsdagavond 10 november 2020 vindt omstreeks 19.35 uur een overval plaats op een Aldi supermarkt aan het Transvaalplein in Tilburg.

  Tilburg

  Zondag 15 november 2020

  Wie pint hier met een gestolen pas in Tilburg?

  Tilburg - In oktober van 2019 is een man aan het shoppen in Tilburg met een gestolen pas. Die pas was eerder gestolen vanuit een bedrijf in Tilburg.

  Tilburg

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement