Gezochte personen in Tilburg

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Tilburg of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Woningoverval in Tilburg

  Tilburg - Op zaterdag 16 mei om 00.30 uur wordt een 30-jarige vrouw in haar huis aan de Ronald Holsthof overvallen. Ze is op dat moment alleen thuis. Ze heeft net een aantal vriendinnen uitgezwaaid als er kort daarna op de voordeur wordt geklopt. Er staat een man voor de deur die meteen om geld vraagt. Ze schrikt behoorlijk, wil snel wat geld geven, maar dat is niet genoeg voor de dader. Hij slaat haar hard in het gezicht, waarop de vrouw haar huis in rent, naar boven naar de slaapkamer met de dader achter zich aan.

  Tilburg
  Explosief gaat af bij Tilburgse supermarkt

  Tilburg - Een harde explosie heeft de bewoners van het Paletplein in Tilburg op maandag 4 januari de schrik van hun leven gegeven. Die nacht was een harde ontploffing bij supermarkt Warszawa XL. Meerdere ruiten sneuvelden. Er raakte niemand gewond.

  Tilburg
  Autodiefstal in Tilburg

  Tilburg - Een man parkeert zijn auto, een donkerblauwe Seat Leon, maandag 3 augustus 2020 omstreeks 18.30 uur op de Langestraat in Tilburg om snel even iets bij een kantoor op te halen. Hij laat de sleutels in het contactslot zitten. Hij is binnen 30 seconden weer terug en ziet dan dat een vreemde man in zijn voertuig zit. Het slachtoffer rent naar zijn auto en probeert tevergeefs die man tegen te houden. Hij wordt echter door de dief aangereden en komt ten val.

  Tilburg
  Supermarktoverval in Tilburg

  Tilburg - Op dinsdagavond 10 november 2020 vindt omstreeks 19.35 uur een overval plaats op een Aldi supermarkt aan het Transvaalplein in Tilburg.

  Tilburg

  Zondag 15 november 2020

  Wie pint hier met een gestolen pas in Tilburg?

  Tilburg - In oktober van 2019 is een man aan het shoppen in Tilburg met een gestolen pas. Die pas was eerder gestolen vanuit een bedrijf in Tilburg.

  Tilburg

  Maandag 14 december 2020

  Wie kent deze man? Mogelijk betrokken bij drugszaak

  Tilburg - In juni van dit jaar heeft de politie in Tilburg een flinke hoeveelheid softdrugs in beslag genomen. En dan gaat het om hennep en plakken hasj. Het onderzoek rondom die inbeslagname loopt nog steeds. De politie denk dat de man op deze beelden bij die gevonden drugs betrokken is.

  Tilburg

  Dinsdag 3 november 2020

  Schietpartij Paletplein Tilburg

  Tilburg - Op donderdagavond 6 augustus, rond 19.20 uur, komt een melding binnen over een schietincident bij het Paletplein in Tilburg. De schutter is weggerend richting de Lage Witsiebaan. Er zou een groepje mannen bij betrokken zijn.

  Tilburg
  Diefstal bankpas van hoogbejaarde vrouw

  Tilburg - Een 89-jarige vrouw wil haar boodschappen afrekenen bij een zelfscankassa. Ze aarzelt wat. Bewakingscamera’s leggen haarfijn vast hoe iemand haar meteen zogenaamd “helpt”.

  Tilburg

  Dinsdag 13 oktober 2020

  Strafbaar feit in zwembad Tilburg

  Tilburg - Soms kan de politie in een onderzoek in een beginstadium nog niet al te veel zeggen over het hoe en waarom. Maar is het wel van belang dat iemand wordt gevonden.

  Tilburg

  Donderdag 8 oktober 2020

  Diefstal van pinpas in Tilburg

  Tilburg - Een 74-jarige vrouw werd op zaterdag 20 juni het slachtoffer van zakkenrollers.

  Tilburg
  Overval op een bakkerij

  Tilburg - Op maandagochtend 9 maart wordt een bakkerij aan de Hertogstraat in Tilburg overvallen.

  Tilburg
  Verdachten zware mishandeling op beeld

  Berkel-Enschot - Twee 15-jarige jongens werden mishandeld op de Spoordijk. Eén van de slachtoffers liep daarbij een gebroken neus op. De politie startte een onderzoek en kreeg de beschikking over camerabeelden van de drie vermoedelijke daders. Zij hebben niet gereageerd op de oproep om zich te melden. In overleg met de officier van justitie is besloten om vandaag van hen een opname vrij te geven. Vanwege de vermoedelijke minderjarigheid van het drietal is besloten hun gezichten te blurren met de dringende oproep aan hen om zich voor woensdag 26 augustus a.s. aan te geven. Daarna zal een herkenbare foto geplaatst worden.

  Tilburg > Berkel-Enschot

  Maandag 31 augustus 2020

  Gewapende beroving bij pinautomaat

  Tilburg - Een vrouw wordt op 19 april op de Westermarkt beroofd tijdens het pinnen. Op het moment dat de vrouw 30 euro staat te pinnen, verschijnt er ineens een man met een pistool. Die pakt het geld en gaat ermee vandoor.

  Tilburg
  QR-code fraude

  Tilburg - Weet u wat QR-fraude is? Tenminste vier mensen werden er de dupe van in Tilburg. Wij zijn op zoek naar de daders. Lees hieronder hoe ze te werk gingen.

  Tilburg

  Dinsdag 7 juli 2020

  Afrekenen met gestolen pinpas in Tilburg

  Tilburg - Deze mannen geven binnen een paar uur duizenden euro’s uit met een gestolen pinpas.

  Tilburg

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement