Gezochte personen in Tilburg

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Tilburg of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Diefstal bankpas van hoogbejaarde vrouw

  Tilburg - Een 89-jarige vrouw wil haar boodschappen afrekenen bij een zelfscankassa. Ze aarzelt wat. Bewakingscamera’s leggen haarfijn vast hoe iemand haar meteen zogenaamd “helpt”.

  Tilburg

  Dinsdag 13 oktober 2020

  Strafbaar feit in zwembad Tilburg

  Tilburg - Soms kan de politie in een onderzoek in een beginstadium nog niet al te veel zeggen over het hoe en waarom. Maar is het wel van belang dat iemand wordt gevonden.

  Tilburg

  Donderdag 8 oktober 2020

  Diefstal van pinpas in Tilburg

  Tilburg - Een 74-jarige vrouw werd op zaterdag 20 juni het slachtoffer van zakkenrollers.

  Tilburg
  Overval op een bakkerij

  Tilburg - Op maandagochtend 9 maart wordt een bakkerij aan de Hertogstraat in Tilburg overvallen.

  Tilburg
  Verdachten zware mishandeling op beeld

  Berkel-Enschot - Twee 15-jarige jongens werden mishandeld op de Spoordijk. Eén van de slachtoffers liep daarbij een gebroken neus op. De politie startte een onderzoek en kreeg de beschikking over camerabeelden van de drie vermoedelijke daders. Zij hebben niet gereageerd op de oproep om zich te melden. In overleg met de officier van justitie is besloten om vandaag van hen een opname vrij te geven. Vanwege de vermoedelijke minderjarigheid van het drietal is besloten hun gezichten te blurren met de dringende oproep aan hen om zich voor woensdag 26 augustus a.s. aan te geven. Daarna zal een herkenbare foto geplaatst worden.

  Tilburg > Berkel-Enschot

  Maandag 14 september 2020

  Man wordt neergeschoten onder ogen van zijn zoontje. Wie herkent de schutter?

  Tilburg - Een 42-jarige Tilburger werd vrijdagochtend 5 juni neergeschoten op de Dolomietenweide in Tilburg. Zijn 10-jarige zoontje was op dat moment bij hem en was getuige van de schietpartij.

  Tilburg

  Maandag 31 augustus 2020

  Gewapende beroving bij pinautomaat

  Tilburg - Een vrouw wordt op 19 april op de Westermarkt beroofd tijdens het pinnen. Op het moment dat de vrouw 30 euro staat te pinnen, verschijnt er ineens een man met een pistool. Die pakt het geld en gaat ermee vandoor.

  Tilburg
  QR-code fraude

  Tilburg - Weet u wat QR-fraude is? Tenminste vier mensen werden er de dupe van in Tilburg. Wij zijn op zoek naar de daders. Lees hieronder hoe ze te werk gingen.

  Tilburg

  Dinsdag 7 juli 2020

  Afrekenen met gestolen pinpas in Tilburg

  Tilburg - Deze mannen geven binnen een paar uur duizenden euro’s uit met een gestolen pinpas.

  Tilburg

  Zondag 21 juni 2020

  Inbraken in auto's zorgmedewerkers ziekenhuis Tilburg

  Tilburg - Als er in je auto wordt ingebroken is dat nooit leuk. Maar als je er na een lange, uitputtende dienst in corona tijd als zorgmedewerker van een ziekenhuis mee wordt geconfronteerd is dat ronduit verschrikkelijk. Het overkwam medewerkers van een ziekenhuis In Tilburg.

  Tilburg

  Maandag 8 juni 2020

  Diefstal van een scootmobiel in Tilburg

  Tilburg - In de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 november 2019 werd er bij een appartementencomplex aan de Spoorlaan in Tilburg een scootmobiel gestolen.

  Tilburg

  Zaterdag 30 mei 2020

  Graffiti nazitekens

  Tilburg - Deze man wordt gezocht voor het bekladden van de Oosterpoortflat met hakenkruizen in de nieuwjaarsnacht.

  Tilburg

  Dinsdag 21 april 2020

  Zinloos geweld in Tilburg

  Tilburg - Op vrijdagavond 4 oktober 2019 vond er in Tilburg zinloos geweld plaats. Het begint met een witte Mercedes E-klasse waar twee mannen in zitten. Een voorbijganger maakt een opmerking over hoe ze de auto parkeren. En dat schiet bij de mannen van de Mercedes helemaal in het verkeerde keelgat. Dat heeft het slachtoffer dan nog niet in de gaten. Maar als hij terug komt om met z’n eigen auto weg te rijden wordt het hem maar al te duidelijk. Eerst schelden de daders ‘m uit als hij langs loopt. En dan belet een de weg. En het loopt alleen nog maar verder uit de hand.

  Tilburg
  Gewapende overval op Domino's Pizza

  Tilburg - Een gewapende en gemaskerde man heeft zaterdagavond 1 februari 2020 een filiaal van Domino's Pizza aan de Thomas van Aquinostraat overvallen. Hij ging er met geld uit de kassa vandoor.

  Tilburg

  Maandag 16 maart 2020

  Vrouw slachtoffer van phishing

  Tilburg - Een vrouw uit Tilburg dacht een mail van de ING te ontvangen, maar het bleek een nep-mail te zijn. Ze volgde de link in de mail en gaf op een fakewebsite haar bankgegevens door. Zo werd ze het slachtoffer van phishing, een vorm van internetcriminaliteit oftewel cybercrime.

  Tilburg

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement