Gezochte personen in Tilburg

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Tilburg of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Gisteren

  Gewapende beroving bij pinautomaat

  Tilburg - Een vrouw wordt op 19 april op de Westermarkt beroofd tijdens het pinnen. Op het moment dat de vrouw 30 euro staat te pinnen, verschijnt er ineens een man met een pistool. Die pakt het geld en gaat ermee vandoor.

  Tilburg
  QR-code fraude

  Tilburg - Weet u wat QR-fraude is? Tenminste vier mensen werden er de dupe van in Tilburg. Wij zijn op zoek naar de daders. Lees hieronder hoe ze te werk gingen.

  Tilburg
  Afrekenen met gestolen pinpas in Tilburg

  Tilburg - Deze mannen geven binnen een paar uur duizenden euro’s uit met een gestolen pinpas.

  Tilburg

  Zondag 21 juni 2020

  Inbraken in auto's zorgmedewerkers ziekenhuis Tilburg

  Tilburg - Als er in je auto wordt ingebroken is dat nooit leuk. Maar als je er na een lange, uitputtende dienst in corona tijd als zorgmedewerker van een ziekenhuis mee wordt geconfronteerd is dat ronduit verschrikkelijk. Het overkwam medewerkers van een ziekenhuis In Tilburg.

  Tilburg

  Maandag 8 juni 2020

  Diefstal van een scootmobiel in Tilburg

  Tilburg - In de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 november 2019 werd er bij een appartementencomplex aan de Spoorlaan in Tilburg een scootmobiel gestolen.

  Tilburg

  Zaterdag 30 mei 2020

  Graffiti nazitekens

  Tilburg - Deze man wordt gezocht voor het bekladden van de Oosterpoortflat met hakenkruizen in de nieuwjaarsnacht.

  Tilburg

  Dinsdag 21 april 2020

  Zinloos geweld in Tilburg

  Tilburg - Op vrijdagavond 4 oktober 2019 vond er in Tilburg zinloos geweld plaats. Het begint met een witte Mercedes E-klasse waar twee mannen in zitten. Een voorbijganger maakt een opmerking over hoe ze de auto parkeren. En dat schiet bij de mannen van de Mercedes helemaal in het verkeerde keelgat. Dat heeft het slachtoffer dan nog niet in de gaten. Maar als hij terug komt om met z’n eigen auto weg te rijden wordt het hem maar al te duidelijk. Eerst schelden de daders ‘m uit als hij langs loopt. En dan belet een de weg. En het loopt alleen nog maar verder uit de hand.

  Tilburg
  Gewapende overval op Domino's Pizza

  Tilburg - Een gewapende en gemaskerde man heeft zaterdagavond 1 februari 2020 een filiaal van Domino's Pizza aan de Thomas van Aquinostraat overvallen. Hij ging er met geld uit de kassa vandoor.

  Tilburg

  Maandag 16 maart 2020

  Vrouw slachtoffer van phishing

  Tilburg - Een vrouw uit Tilburg dacht een mail van de ING te ontvangen, maar het bleek een nep-mail te zijn. Ze volgde de link in de mail en gaf op een fakewebsite haar bankgegevens door. Zo werd ze het slachtoffer van phishing, een vorm van internetcriminaliteit oftewel cybercrime.

  Tilburg

  Dinsdag 18 februari 2020

  Overval op tankstation in Tilburg

  Tilburg - Op zondagavond 24 november 2019 wordt het Tamoil tankstation aan de Ringbaan Noord in Tilburg door drie mannen overvallen. Twee daarvan hebben een pistool bij zich. Een van hen zet het pistool tegen de slaap van de medewerkster en eist geld. Die geeft wat wisselgeld en briefgeld dat bij de kassa ligt. Hierop vertrekken de daders.

  Tilburg

  Maandag 3 februari 2020

  Diefstal dure brillen in Tilburg

  Tilburg - Op vrijdag 16 augustus 2019 heeft een nog onbekende man vijf brillen gestolen uit een brillenzaak op het Paletplein in Tilburg. Hij werd betrapt, maar wist te ontkomen.

  Tilburg

  Woensdag 8 januari 2020

  Inbraak in een supermarkt in Tilburg

  Tilburg - In de nacht van woensdag 10 op donderdag 11 juli 2019 werd omstreeks 03.50 uur ingebroken in een supermarkt op de Broekhovenseweg te Tilburg.

  Tilburg
  Diefstal van geld door middel van een babbeltruc in Tilburg

  Tilburg - Een winkel in babyartikelen op de Ringbaan Zuid in Tilburg werd op zaterdag 14 september 2019 voor 430 euro benadeeld vanwege een wisseltruc.

  Tilburg

  Maandag 9 december 2019

  Autodiefstal in Tilburg

  Tilburg - Een autodiefstal in twee etappes. Dit gebeurde maandag 7 oktober rond 23.10 uur in de Baanderheerstraat in Tilburg.

  Tilburg

  Vrijdag 6 december 2019

  Diefstal van mobiele telefoons bij Mediamarkt in Tilburg

  Tilburg - De officier van justitie stelt soms mensen in de gelegenheid zich binnen twee weken bij de politie te melden. Gebeurt dat niet, dan laten we deze mensen herkenbaar in de uitzending zien. Dat geldt onder meer voor deze vier mannen die op dinsdag 11 juni een diefstal pleegden bij de Mediamarkt in Tilburg.

  Tilburg

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement