Gezochte personen in Tilburg

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Tilburg of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter

Vannacht

Woninginbraak - Berkelseweg - Berkel-Enschot

Berkel-Enschot - Drie mannen zijn vrijdagavond 7 januari 2022 gefilmd terwijl ze inbraken in een woning aan de Berkelseweg in Berkel-Enschot. Bij de inbraak werden onder meer enkel tassen en merkkleding gestolen.

Tilburg > Berkel-Enschot

Vrijdag 8 juli 2022

Waar is deze verdachte van een schietpartij in Tilburg?

Tilburg - De politie is dringend op zoek naar de verdachte op deze foto. De politie verdenkt hem van zijn betrokkenheid bij een schietpartij op een terras in de Tilburgse binnenstad in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 juni. De identiteit van de man is bij de politie bekend, maar zijn verblijfplaats niet. We vragen hem dringend zich te melden en vragen iedereen die een vermoeden heeft of weet waar hij verblijft dit met de politie te delen.

Tilburg

Dinsdag 21 juni 2022

Overval - Hoffmanlaan - Tilburg

Tilburg - Een brutale overvaller belde maandagavond 18 april jl. aan bij het appartement van een 86-jarige bewoonster in Tilburg Noord. De bejaarde vrouw werd direct door hem bedreigd met een mes. Het dappere slachtoffer rende naar het balkon en wist die deur achter zich te sluiten.

Tilburg

Woensdag 22 juni 2022

Inbraak - Grevelingen - Tilburg

Tilburg - Op vrijdag 11 februari werd er ingebroken in een huis aan de Grevelingen in Tilburg. Uiteindelijk namen de daders een Range Rover mee.

Tilburg

Woensdag 25 mei 2022

Mishandeling - Heuvelring - Tilburg

Tilburg - Maandagavond 18 april jl. zijn twee mannen zwaar mishandeld op de Heuvelring in Tilburg. Hierbij zouden meerdere mannen betrokken zijn. De slachtoffers werden overgebracht naar het ziekenhuis. We zijn op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben of camerabeelden hebben.

Tilburg

Donderdag 19 mei 2022

Diefstal - Emma Goldmanweg - Tilburg

Tilburg - Het begint met deze rode bestelbus, die de twee mannen kennelijk gehuurd hebben. Maar niet met de beste bedoelingen dus. Ze rijden eerst wat rond over het bedrijventerrein Katsbogten in Tilburg. Eerst rijden de twee wat rond, en gaan dan bij een magazijn naar binnen.

Tilburg

Maandag 9 mei 2022

Mishandeling - Korvelplein - Tilburg

Tilburg - Een 24-jarige jongen gaat op 25 september 2021 met vrienden naar de voetvalwedstrijd Willem II – PSV (2-1). Na de wedstrijd fiets hij met zijn twee vrienden naar de stad om de overwinning te vieren. Op het Korvelplein wordt het groepje aangesproken door een groepje jongens. Ze proberen het te negeren, maar als er nog een opmerking wordt gemaakt, fietst hij er toch naar toe. Daarna herinnert hij zich niets meer en wordt een dag later wakker in het ziekenhuis. Met vijf hechtingen in zijn achterhoofd en blijvend hersenletsel.

Tilburg

Donderdag 28 april 2022

Fietsdiefstal -Gasthuisring - Tilburg

Tilburg - Bij de fietsenstalling in de Knegtel parkeergarage aan de Gasthuisring in Tilburg slaat een dief drie keer toe. Van twee diefstallen zijn bewakingsbeelden.

Tilburg

Dinsdag 19 april 2022

Pinpasfraude - Wagnerplein - Tilburg

Tilburg - Een 81-jarige Tilburgse deed maandagmiddag 1 november 2021 boodschappen bij een supermarkt in Tilburg Noord. Ze rekende af met haar pinpas. Enkele minuten na thuiskomst belde een onbekende man bij haar aan. Hij maakte haar wijs dat de betaling bij de supermarkt niet goed gegaan was. Hij overtuigde haar om haar bankpas in een meegebracht apparaatje te doen en haar pincode in te toetsen. Na zijn vertrek ontdekte zij dat hij de pinpas had meegenomen. Enkele minuten later werd bij een geldautomaat enkele honderden euro's met die pas van haar rekening opgenomen. De pinner staat op beeld.

Tilburg

Zondag 10 april 2022

Helpdeskfraude - Tilburg

Tilburg - Een 78-jarige Tilburger is slachtoffer geworden van helpdeskfraude. Hij werd op woensdag 17 november 2021 gebeld door een man die zich uitgaf als medewerker van de ABN-AMRO bank. Volgens die medewerker was de bankpas van de aangever gescand bij een onbemand tankstation. Ook hadden ze nog net een frauduleuze transactie naar een Oost Europees land kunnen tegenhouden. Hij vertelde dat een medewerker van een koeriersbedrijf de bankpas zou ophalen omdat deze vanwege de veiligheid 'uitgelezen ' moest worden. De bejaarde man gaf vervolgens in goed vertrouwen aan een man die zei van Post.nl te zijn de bankpas mee. De ophaler was een getinte man, circa 25 jaar oud met kort donker haar. Uit de bankgegevens blijkt dat kort daarna met deze pas enkele duizenden euro's werd opgenomen.

Tilburg

Maandag 4 april 2022

Inbraak - Tjeuke Timmermanspad - Tilburg

Tilburg - Deze man pleegt een auto-inbraak te plegen in Tilburg. Dat doet hij op 31 december 2021 in de Tjeuke Timmermanstraat, gewoon op klaarlichte dag. Met een baksteen gaat de ruit er uit en een kinderrugzakje gaat mee.

Tilburg
Diefstal - Westermarkt - Tilburg

Tilburg - Een nog onbekende man koopt een goedkoop product in een winkel op de Westermarkt in Tilburg en slaagt erin om tijdens het afrekenen de caissière af te leiden, zodat niemand ziet dat hij een graai in de kassa doet. Zo haalt hij er een paar honderd euro uit en gaat er dan weer vandoor. Maar hij staat dus goed op de beelden. Hopelijk herkent iemand hem.

Tilburg

Maandag 21 maart 2022

Pinnen-straatroof-bankpas-Tilburg

Tilburg - Een 31-jarige Tilburger is op woensdag 29 december 2021 omstreeks 23.00 uur op de Dongense Kanaaldijk, op het fietspad naast het kanaal door drie jonge straatrovers van zijn fiets getrokken. Ze bedreigden hem met een mes waarna hij zijn pinpas moest afstaan.

Tilburg

Woensdag 23 februari 2022

Pinnen met gestolen bankpas in Tilburg

Tilburg - De laptoptas van een 33-jarige Tilburger werd op maandagochtend 13 december 2021 gestolen. De aangever liet zijn zware tas heel even in de afgesloten centrale hal van een appartementencomplex staan om thuis een mondkapje te halen. Bij terugkomst was de tas met daarin ook zijn bankpas verdwenen.

Tilburg

Zondag 20 februari 2022

Insluiping - Piusstraat - Tilburg

Tilburg - Een insluiper slaat toe in een restaurant in Tilburg. Als enkele mensen zich ontspannen in de keuken, haalt hij uit een aangrenzende ruimte diverse goederen weg.

Tilburg

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement