Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Tilburg

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Tilburg of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vrijdag 8 februari 2019

  Brandstichting auto

  Tilburg - In de nacht van zondag 21 op maandag 22 oktober 2018 werd omstreeks 03.15 uur in de Pijlijserstraat in Tilburg een personenauto, een Opel Vectra, in brand gestoken.

  Tilburg

  Dinsdag 4 december 2018

  Diefstal bankpas en pinfraude na babbeltruc in Tilburg

  Tilburg - Een 79-jarige vrouw werd op zaterdag 29 september slachtoffer van een babbeltruc waarbij haar bankpas werd gestolen. Dat gebeurde rond 11:30 uur op de Troelstrastraat en ongeveer drie kwartier later, rond 12:15 uur werd er met de gestolen bankpas 900 euro opgenomen bij de ABN Amro op de Heuvelring. Wie herkent de vrouw op de afbeelding die hier de pinfraude pleegt?

  Tilburg
  Diefstal van zonnebrillen in Tilburg

  Tilburg - Een man stond donderdag 26 april in een brillenwinkel op de Heyhoefpromenade in Tilburg. Waarschijnlijk had hij een geprepareerd tasje bij zich. Zodra hij zijn kans schoon zag, liet hij er meerdere kostbare brillen in verdwijnen. Zonder af te rekenen liep hij later de winkel uit. Het alarm gaat hierbij niet af. Waarschijnlijk was dit dus niet de enige keer dat hij op deze manier winkelt.

  Tilburg

  Maandag 15 oktober 2018

  Inbraak woning

  Tilburg - Op maandag 21 mei jl, dit was tweede Pinksterdag, werd er ingebroken in een woning aan de Vijfhuizen in Tilburg.

  Tilburg

  Donderdag 28 juni 2018

  Mishandeling in supermarkt

  Tilburg - Een 49-jarige Tilburgse is dinsdag 17 april 2018 omstreeks 19.00 uur in een supermarkt aan de Broekhovenseweg door een man mishandeld.

  Tilburg

  Donderdag 21 juni 2018

  Mishandeling man in Tilburg

  Tilburg - Op 2 februari 2018 tegen 04.00 uur werd een man mishandeld in zijn woning aan de Koestraat in Tilburg.

  Tilburg

  Woensdag 4 april 2018

  Pinfraude

  Tilburg - Op vrijdag 24 november 2017 werd de pinpas van een 87-jarige Tilburgse tijdens het winkelen gestolen. Nog dezelfde dag wordt er met de gestolen pinpas geld opgenomen door deze twee vrouwen. Wie herkent ze?

  Tilburg

  Dinsdag 27 maart 2018

  Overval op medewerkster kringloopwinkel

  Tilburg - Een 54-jarige medewerkster van een kringloopwinkel is op vrijdag 17 november 2017 omstreeks 16.35 uur overvallen. Ze fietste naar de bank om geld af te storten. In de Professor Dondersstraat hoorde ze een auto met piepende banden rijden, die haar vervolgens afsneed en hard remde. Hierdoor botste de vrouw op de achterzijde van de auto. Aan de bijrijderszijde stapte iemand uit die hard “ik wil geld” riep. Deze persoon trok de fietstas van de bagagedrager en stapte weer in de auto. Dit was een donkerblauwe VW Golf of Polo, waarvan het kenteken begon met “SH”. Die auto reed vervolgens hard weg richting Spoorlaan en sloeg rechtsaf de Ringbaan-Oost op.

  Tilburg

  Donderdag 15 maart 2018

  Vier inbrekers plegen geweld tegen 11-jarige

  Tilburg - Een 11-jarige jongen is alleen thuis als er vier mannen de deur inbreken en zijn huis inlopen aan de MAtterhornstraat. De mannen slaan de jongen. We zoeken de vier mannen, wie heeft informatie over hen of hun auto?

  Tilburg

  Woensdag 7 februari 2018

  Bedreiging in klooster

  Tilburg - Op zaterdag 7 oktober omstreeks 12.15 uur kwam een nog onbekende man met een hond, een Rottweiler, het klooster aan de Oude Dijk in Tilburg binnen. Hij bedreigde daar enkele zusters met hamer. Dezelfde man zou die dag ook bij een coffeeshop aan de Bredaseweg problemen hebben veroorzaakt.

  Tilburg

  Donderdag 16 maart 2017

  Gewapende overval snackbar

  Tilburg - Op 22 november 2015 wordt rond 22.30 uur ’s avonds snackbar Lucullus aan de Wandelboslaan overvallen.

  Tilburg

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?