Bedrijfspanden in de gemeente Tilburg

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Tilburg en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Gisteren

Kantoorruimte Stadhuisplein 343 Tilburg

Dit bedrijfspand op het adres Stadhuisplein 343 te Tilburg is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 1.225 m² (in units vanaf 200 m²) en bestaat uit 3 bouwlagen.

Winkelruimte Westermarkt 21 Tilburg

Dit bedrijfspand op het adres Westermarkt 21 te Tilburg is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel C. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 160 m² (in units vanaf 90 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 19 april 2024

Winkelruimte Westermarkt 9 Tilburg

Dit bedrijfspand op het adres Westermarkt 9 te Tilburg is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1994 met energielabel F. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 235.000 euro. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 140 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Winkelruimte Tivolistraat 34 Tilburg

Dit bedrijfspand op het adres Tivolistraat 34 te Tilburg is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel A++. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 231 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zondag 14 april 2024

Bedrijfsruimte Aphroditestraat 83 Tilburg

Dit bedrijfspand op het adres Aphroditestraat 83 te Tilburg is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 250.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 163 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 13 april 2024

Agrarische grond Koebrugse Weg Berkel-Enschot

Dit bedrijfspand op het adres Koebrugse Weg te Berkel-Enschot heeft Agrarische grond als hoofdfunctie. Het betreft hier . .

Kantoorruimte Goirkestraat 16c Tilburg

Dit bedrijfspand op het adres Goirkestraat 16c te Tilburg is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1970. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 109 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 12 april 2024

Kantoorruimte Schouwburgring 2a Tilburg

Dit bedrijfspand op het adres Schouwburgring 2a te Tilburg is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1970 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 93 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Warmondstraat 114 Tilburg

Dit bedrijfspand op het adres Warmondstraat 114 te Tilburg is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2006 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 155 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Jules Verneweg 21 09 Tilburg

Dit bedrijfspand op het adres Jules Verneweg 21 09 te Tilburg is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2009. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 746 m² (in units vanaf 373 m²).

Zaterdag 6 april 2024

Bedrijfsruimte Goirkekanaaldijk 21 Tilburg

Dit bedrijfspand op het adres Goirkekanaaldijk 21 te Tilburg is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2018 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 157 m².

Vrijdag 5 april 2024

Winkelruimte Korvelseweg 159 Tilburg

Dit bedrijfspand op het adres Korvelseweg 159 te Tilburg is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1991. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 536 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 29 maart 2024

Kantoorruimte Korvelseweg 51 Tilburg

Dit bedrijfspand op het adres Korvelseweg 51 te Tilburg is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1981. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 224 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Transportweg 4 Udenhout

Dit bedrijfspand op het adres Transportweg 4 te Udenhout is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998 met energielabel B. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 775.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 326 m².

Donderdag 28 maart 2024

Kantoorruimte Hart van Brabantlaan 16 Tilburg

Dit bedrijfspand op het adres Hart van Brabantlaan 16 te Tilburg is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2004. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 230 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Meer nieuws in Tilburg

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Tilburg

Flitser Ringbaan-Zuid, Tilburg
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 01:01 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement