Bedrijven in Tilburg

Wil je weten welke bedrijven er in Tilburg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Tilburg.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

RH Horeca
Opgericht in December 2022

De onderneming RH Horeca is gevestigd op Korvelseweg 182-15 te Tilburg en is actief in de branche Eventcatering.

Haen dienstverlening
Opgericht in November 2022

De onderneming Haen dienstverlening is gevestigd op Slimstraat 21 te Udenhout en is actief in de branche Exploitatie van bossen.

SK Meubels en Interieurbouw
Opgericht in November 2022

De onderneming SK Meubels en Interieurbouw is gevestigd op Koningsplein 239 te Tilburg en is actief in de branche Interieurbouw.

Leeskou Multidiensten
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Leeskou Multidiensten is gevestigd op Celebesstraat 1b te Tilburg en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Silver Specialistische Zorg en Nadia Abdirahman
Opgericht in December 2022

De maatschap Silver Specialistische Zorg en Nadia Abdirahman is gevestigd op Sint Josephstraat 126b te Tilburg en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

de Pina montage
Opgericht in December 2022

De onderneming de Pina montage is gevestigd op Bellinistraat 72 te Tilburg en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Lesley's kleine klus
Opgericht in December 2022

De onderneming Lesley's kleine klus is gevestigd op Bisschop Godschalkstraat 58 te Tilburg en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Teun Truijen
Opgericht in November 2022

De onderneming Teun Truijen is gevestigd op Willem II-straat 72 te Tilburg en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Engel&Versantvoort
Opgericht in December 2022

De vennootschap onder firma Engel&Versantvoort is gevestigd op Alsemhof 30 te Tilburg en is actief in de branche Carrosserieherstel.

Accretio Investments B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Accretio Investments B.V. is gevestigd op Bredaseweg 442 te Tilburg en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Define Infinity
Opgericht in November 2022

De onderneming Define Infinity is gevestigd op Statenlaan 137 te Tilburg en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

PeGr Services
Opgericht in November 2022

De onderneming PeGr Services is gevestigd op Tafelbergstraat 42 te Tilburg en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Twentyfourstudios
Opgericht in December 2022

De onderneming Twentyfourstudios is gevestigd op Enschotsestraat 66-36 te Tilburg en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Eduard'S Bouwbedrijf & Asbestsanering
Opgericht in December 2022

De onderneming Eduard'S Bouwbedrijf & Asbestsanering is gevestigd op Koebergstraat 76 te Tilburg en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Karel Teunis gereedschapmaker
Opgericht in December 2022

De onderneming Karel Teunis gereedschapmaker is gevestigd op Lennondreef 35 te Tilburg en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van pneumatisch en elektrisch gereedschap en gereedschapswerktuigen.

 

Meer nieuws in Tilburg

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent