Gezochte personen in Utrecht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Utrecht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Overval op Aldi Utrecht

  Utrecht - Op zondag 1 december wordt de Aldi aan de Euterpedreef in Utrecht overvallen door 3 jonge verdachten. Terwijl de één een medewerker afleidt, verstopt de rest zich in het magazijn. Na sluitingstijd komen ze tevoorschijn en overvallen ze de medewerkers met een vuurwapen.

  Utrecht
  Agenten belaagd met vuurwerk

  Utrecht - Op Oudejaarsavond belaagt een grote groep jongeren in de omgeving van de Tigrisdreef, Ankaradreef en Haifadreef in Utrecht agenten met zwaar vuurwerk en lawinepijlen. Er worden die avond meerdere jongeren in de leeftijd van 15 tot 20 jaar uit Utrecht aangehouden. De recherche doet nog steeds onderzoek naar de incidenten daar die avond om zo nog meer verdachten te kunnen identificeren.

  Utrecht

  Woensdag 18 maart 2020

  Woningoverval door vier jongens Utrecht

  Utrecht - Op zondagmiddag 9 februari vindt rond 14.50 uur een woningoverval aan de Griftstraat in Utrecht plaats. Vier jongens dringen de woning binnen, mishandelen de bewoner en zijn buurman, die op bezoek is, stelen spullen uit de woning en gaan er op twee scooters vandoor.

  Utrecht

  Zondag 29 maart 2020

  Woningoverval bejaarde vrouw

  Utrecht - Op woensdagavond 6 november wordt een bejaarde vrouw overvallen in haar appartement aan de Prins Bernhardlaan in Utrecht. Op bewakingsbeelden is de aankomst en het vertrek van de vier verdachten vastgelegd.

  Utrecht

  Maandag 23 maart 2020

  Politiebus bekogeld met vuurwerk en stenen Utrecht

  Utrecht - Op oudejaarsavond knakt een groep jongeren een lantaarnpaal om op de kruising van de Marco Pololaan en de Bartalomeo Diazlaan. De politiebus die er op af gaat, met twee agenten erin, wordt bekogeld en beschoten met vuurwerk. Daarna worden er stenen en stoeptegels naar de bus gegooid.

  Utrecht

  Donderdag 19 maart 2020

  Agenten met vuurwerk belaagd in Utrecht

  Utrecht - Op Oudejaarsavond en in de Oudejaarsnacht zijn agenten in een politiebusje, in een videovoertuig van de Mobiele Eenheid en agenten op straat in de wijk Zuilen in Utrecht door jongeren bekogeld en beschoten met vuurwerk en bekogeld met stenen.

  Utrecht

  Donderdag 12 maart 2020

  Buschauffeur beledigd, bedreigd en bespuugd

  Utrecht - Op dinsdag 01 oktober wordt bij de halte Majellapark aan de Vleutenseweg in Utrecht een man door een buschauffeur erop gewezen dat hij moet inchecken of een kaartje moet kopen. De man gedraagt zich vervolgens zo vervelend dat een discussie met de chauffeur erin uitmondt dat hij de chauffeur uitscheldt, met de dood bedreigt en bespuugt.

  Utrecht

  Woensdag 11 maart 2020

  Gewelddadige woningoverval

  Utrecht - Op zondagmiddag 9 februari vindt rond 14.40 uur een woningoverval aan de Griftstraat in Utrecht plaats. Vier jongens dringen de woning binnen, mishandelen de beide bewoners, stelen spullen uit de woning en gaan er op twee rode scooters vandoor.

  Utrecht

  Maandag 2 maart 2020

  Vrouwen kijken pincode af en stelen portemonnee

  Utrecht - Twee jonge vrouwen kijken de pincode af van een 68-jarige vrouw bij de Jumbo in Winkelcentrum Leidsche Rijn. Het lukt ze ook om de portemonnee van het slachtoffer te stelen en pinnen niet veel later ruim 1000 euro van haar rekening.

  Utrecht

  Zaterdag 29 februari 2020

  Man blind geslagen tijdens mishandeling

  Utrecht - Als het slachtoffer aan het basketballen is wordt hij mishandeld door een groepje jongens. Hij raakt aan één oog blijvend blind. De daders zijn nog spoorloos. De jongens uit het groepje zijn allemaal tussen de 16 en 20 jaar. Zes van hen zijn lichtgetint en twee zijn blank. De straatrover met de taser is lichtgetint en had pukkels in zijn gezicht. De jongen die hem uitdaagde om te vechten is lichtgetint en mager. Twee van de verdachten zijn opvallend dik, dat is één van de lichtgetinte jongens en één van de blanke jongens. De blanke jongen heeft bruin haar, een dik gezicht en droeg een blauwe jas of bodywarmer.

  Utrecht

  Vrijdag 21 februari 2020

  Vrouw overleden als gevolg van verkeersongeluk Utrecht

  Utrecht - Op Nieuwjaarsdag rond 08.00 uur krijgt een 47-jarige vrouw uit Utrecht een ernstig verkeersongeluk op de kruising van ’t Goylaan – afrit Waterlinieweg – ’t Goyplein in Utrecht. Zij wordt zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht en is daar op zaterdag 18 januari aan haar verwondingen overleden. Tot nu toe is nog niet geheel duidelijk hoe zij met haar scooter ten val is gekomen.

  Utrecht

  Donderdag 20 februari 2020

  Spiksplinternieuwe bakfiets gestolen

  Utrecht - Op woensdag 14 augustus rond 11.15 uur zet een 31-jarige vrouw uit Utrecht haar bakfiets op de Hollandse Toren in Utrecht op slot. Als zij rond 12.15 uur op die plek terugkomt, is haar bakfiets gestolen. De bakfietsdief blijkt op beelden van Cameratoezicht te zijn vastgelegd.

  Utrecht

  Dinsdag 18 februari 2020

  Poging beroving met vuurwapen

  Utrecht - Op woensdagmiddag 20 november rond half zes (het is dan al donker) wordt een vrouw van in de dertig op de Nieuwegracht in Utrecht op het moment dat zij de centrale entree van haar appartementencomplex in wil gaan, aangesproken door een scooterbestuurder. Zij heeft meteen het gevoel dat het foute boel is, gaat vlug de centrale hal in, maar wordt door de man gevolgd. Hij werkt haar tegen de grond, bedreigt haar met een vuurwapen en probeert haar te beroven. Vermoedelijk omdat zij het uit angst op een schreeuwen zet, staakt hij zijn poging en gaat er zonder buit op zijn scooter vandoor.

  Utrecht

  Donderdag 23 januari 2020

  Poging tot straatroof Utrecht

  Utrecht - De politie is op zoek naar drie verdachten die maandag 23 december rond 21:00 aan de Hogelanden Westzijde een straatroof probeerden te plegen. Het slachtoffer werd daarbij bedreigd met een steekwapen.

  Utrecht

  Dinsdag 14 januari 2020

  Overval bakkerij Utrecht

  Utrecht - Op maandagmiddag 25 november rond 15.30 uur pleegt een jongen met een steekwapen een overval op de bakkerij Brokking aan de Everard Meijsterlaan in Utrecht. Hij gaat er met geld op zijn fiets vandoor over de Händelstraat.

  Utrecht

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Utrecht

  Instellen

  Meer nieuws in Utrecht

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement