Gezochte personen in Utrecht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Utrecht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Cameravrouw van professionele camera beroofd

  Utrecht - Een cameravrouw wordt op dinsdagmiddag 14 december op de Louis Armstronglaan in Utrecht van haar exclusieve camera beroofd. De twee verdachten gaan er op de scooter met hun buit vandoor.

  Utrecht
  Man verliest been na aanrijding Utrecht

  Utrecht - In de kerstnacht van 24 op 25 december is een 19-jarige fietser op Jan Cornelisz Maylaan in Utrecht aangereden. Hij heeft hierbij ernstig beenletsel opgelopen. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en daar blijkt dat zijn been moet worden geamputeerd. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen van deze aanrijding en wat daaraan vooraf is gegaan.

  Utrecht

  Zondag 16 januari 2022

  Lafhartige diefstal bij blinde vrouw

  Utrecht - Een blinde vrouw uit Utrecht werd donderdag 18 november én dinsdag 30 november het slachtoffer van een woninginbraak. De politie is op zoek naar getuigen.

  Utrecht

  Dinsdag 28 december 2021

  Neppakketbezorger steelt auto van 88-jarige man

  Utrecht - Een man die zich voordoet als pakketbezorger belt aan bij een 88-jarige man in Utrecht. Hij weet de woning binnen te komen, steelt de autosleutel en gaat ervandoor in de Suzuki Swift van het slachtoffer.

  Utrecht

  Vrijdag 17 december 2021

  Eigenaren oliebollenkraam overvallen

  Utrecht - Het echtpaar dat de oliebollenkraam aan het Van Beuningenplein in Utrecht runt, is op woensdagavond 10 november overvallen. Als de man (68) en zijn vrouw (58) na een werkdag in hun auto willen stappen, staan daar twee mannen met een vuurwapen op hen te wachten.

  Utrecht

  Woensdag 1 december 2021

  Gewapende overval op snackbar

  Utrecht - Op zaterdag 8 mei plegen twee jongens rond 21.10 uur een gewapende overval op een snackbar aan de Troosterhof in Utrecht. Daarbij loopt één van de medewerkers licht letsel op. Aanwezigen in de zaak komen de medewerkers te hulp, waarop de overvallers er zonder buit vandoor gaan.

  Utrecht

  Dinsdag 30 november 2021

  Fatale aanrijding Utrecht

  Utrecht - Op zaterdagavond 06 november komt kort voor tien over acht een 1-1-2 melding binnen dat op de kruising van de Maarssenbroeksedijk en de Niels Bohrweg in Utrecht een ernstige aanrijding heeft plaatsgevonden tussen een voertuig en een fietsster. Zij zou zeer ernstig gewond en buiten bewustzijn zijn.

  Utrecht

  Vrijdag 19 november 2021

  Steekincident Utrecht

  Utrecht - In de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 oktober raken twee personen zwaargewond tijdens een steekincident in het centrum van Utrecht. De politie onderzoekt dit incident én de vechtpartij die eraan vooraf ging.

  Utrecht

  Dinsdag 16 november 2021

  Brandstichting bij woning

  Utrecht - Tegen een woning aan de Heinrich Bertéstraat in Utrecht (Terwijde) is maandag 18 oktober rond 01.45 uur brand gesticht. We zoeken getuigen die iets gezien of gehoord hebben, of mensen die een camera aan hun huis hebben hangen in de omgeving van de Heinrich Bertéstraat.

  Utrecht

  Maandag 8 november 2021

  Straatrovers met boksbeugel stelen iPhone in Utrechtse studentenflat

  Utrecht - Nadat een Utrechtse student en z'n vriendin een nachtje hebben doorgebracht in het Utrechtse uitgaansleven, gaan ze 's morgens vroeg nog even op bezoek bij een vriend. Als ze in het trappenhuis van zijn studentenflat lopen, worden ze gevolgd. En dat loopt slecht af.

  Utrecht
  Doodsbedreigingen in Leidseveer- en Daalsetunnel

  Utrecht - Op woensdag 6 oktober zijn er extreme uitingen ontdekt in de Leidseveertunnel en de Daalsetunnel. In graffiti werden er doodsbedreigingen geuit o.a. richting burgemeester Dijksma van Utrecht.

  Utrecht

  Woensdag 27 oktober 2021

  Raam politieauto ingegooid

  Utrecht - Drie politieauto's werden vrijdagavond 24 september vernield tijdens ongeregeldheden op de kermis in het Griftpark in Utrecht. De politie zoekt getuigen en beelden hiervan.

  Utrecht
  WK-medialle uit woning gestolen

  Utrecht - Op dinsdagochtend 22 juni rond 07.00 uur ontdekt een bewoonster van een woning aan de Begijnekade in Utrecht dat er die nacht een inbreker in hun woning is geweest. Hij is vermoedelijk via een raam op de eerste de woning binnengekomen. Uit de woning worden o.a. sieraden, computerapparatuur, geluidsapparatuur en een bankpas gestolen. Het meest opvallende dat weg is: een zilveren WK-medaille van de wereldkampioenschappen dameshockey van 2018 in Londen.

  Utrecht

  Donderdag 2 september 2021

  Getuigen gezocht van explosie Lumbresplein

  Utrecht - Zaterdagavond 10 juli ontplofte een betonnen muur op het Lumbresplein. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen hun informatie door te geven.

  Utrecht

  Dinsdag 31 augustus 2021

  Man vanwege seksuele geaardheid mishandeld

  Utrecht - Een man heeft afgelopen woensdag (23 juni) de schrik van zijn leven gekregen in het Utrechtse park Transwijk. Een groepje jongeren wilde de man van een bankje krijgen vanwege zijn seksuele geaardheid. Toen hij bleef zitten, werd hij in elkaar geslagen. Het gaat om zo'n vijf jongeren die de man rond 15.45 uur mishandelden. Daarna zijn ze in onbekende richting gevlucht. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor, de politie is op zoek naar getuigen

  Utrecht

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Utrecht

  Instellen

  Meer nieuws in Utrecht

  © 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement