Gezochte personen in Utrecht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Utrecht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Getuigen van mishandeling gezocht

  Utrecht - Zaterdag 13 februari werd een man op de Balijelaan aangevallen door vijf jongemannen. De politie zoekt getuigen hiervan.

  Utrecht

  Gisteren

  Zeven verdachten gezocht na oprollen hennepkwekerij

  Utrecht - Zeven mannen worden gezocht voor een hennepkwekerij die ze onderhielden in een appartement. Dat deden ze aan de Theemsdreef in Utrecht.

  Utrecht

  Dinsdag 2 maart 2021

  Dodelijk ongeval 't Goyplein

  Utrecht - In de vroege ochtend van 1 januari 2020 gaat de 47-jarige Natascha na een nachtdienst op haar scooter op weg naar huis. Op de rotonde van 't Goyplein komt ze ten val en raakt ze zwaargewond. In het UMC doen artsen wat ze kunnen, maar op 18 januari overlijdt Natascha. De recherche onderzoekt het ongeluk en komt tot de conclusie dat de val op de rotonde is veroorzaakt door een automobilist die met 140 km/uur over de rotonde scheurde. Deze bestuurder is ondanks alle aandacht in de media nog niet gevonden.

  Utrecht

  Donderdag 25 februari 2021

  Meisje mishandeld en beroofd van pinpas

  Utrecht - In de Utrechtse wijk Overvecht is een 19-jarige vrouw zwaar mishandeld en werd er veel geld van haar rekening afgehaald. De jongen die haar mishandelde is opgepakt, maar de politie zoekt nog twee verdachten die met haar pinpas geld opnamen.

  Utrecht

  Zondag 14 februari 2021

  Beroving in parkeergarage Leidsche Rijn

  Utrecht - In de parkeergarage van Leidsche Rijn Centrum is een man zwaar mishandeld door meerdere straatrovers. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis.

  Utrecht

  Dinsdag 2 februari 2021

  Wapenvondst park Transwijk

  UTRECHT - De recherche van de politie Midden-Nederland komt graag in contact met mensen die in het Utrechtse park Transwijk verdachte zaken hebben gezien. Afgelopen donderdag, 7 januari, werd in een kuil in de grond een verzameling wapens gevonden. Mogelijk hebben mensen gezien dat de wapens daar zijn achtergelaten.

  Utrecht

  Dinsdag 12 januari 2021

  Insluiping en pinnen met gestolen pas Utrecht

  Utrecht - Bij een insluiping in een woning en later bij een bedrijf, beide in Utrecht wordt een bankpas gestolen. Later wordt met de pas geld opgenomen en contactloos betaald.

  Utrecht
  Rellen Utrecht Kanaleneiland

  UTRECHT - De afgelopen weken waren de Utrechtse wijken Overvecht, Ondiep en Kanaleneiland het toneel van rellen. De daders zijn gefilmd door het gemeentelijk cameratoezicht en de politie.

  Utrecht

  Donderdag 10 december 2020

  Vrouw wordt uit het niets mishandeld

  Utrecht - Op dinsdag 04 augustus fiets een 26-jarige vrouw uit Utrecht rond 07.40 uur over de Nobelstraat in Utrecht in de richting van de Nachtegaalstraat. Zij ziet dat haar een man op een fiets tegemoet komt. Als de man haar passeert, remt hij iets af en slaat de vrouw zonder enige aanleiding vol in het gezicht. Zij schrikt enorm, voelt pijn in haar gezicht en heeft twee tanden door haar lip. Ook valt haar zonnebril op de grond. Zij schiet de stoep op en weet overeind te blijven. Zonder om te kijken, fietst de man door in de richting van het centrum. Op dinsdagochtend 7 juli vond een soortgelijk incident plaats. Die dinsdagochtend loopt een 13-jarig meisje met haar moeder over het trottoir van het Janskerkhof. Hen komt een man tegemoet lopen, die uit het niets het meisje een harde elleboogstoot in haar buik geeft. Zij voelt direct een stekende pijn. De man loopt door naar de bushalte ter hoogte van Janskerkhof 11. Gezien de overeenkomsten tussen beide zaken, gaat het mogelijk om dezelfde verdachte, maar dat is niet zeker. Opvallend is de nabijheid van beide locaties, de agressiviteit uit het niets en overeenkomsten in het signalement.

  Utrecht
  Man steelt dure smartphone

  Utrecht - Op dinsdag 3 maart gaat een vrouw naar een elektronicawinkel in het centrum van Utrecht en koopt daar een smartphone van 1300 euro. Eenmaal thuis komt ze voor een vervelende verrassing te staan. In het doosje zit helemaal geen telefoon. Ze gaat terug naar de elektronicawinkel en doet haar verhaal. De beveiliging stelt een onderzoek in en ontdekt wat er is gebeurd: de telefoon is een kleine week eerder gestolen aan de kassa.

  Utrecht
  Voetbalsupporters roepen discriminerende en bedreigende teksten

  Utrecht - Op woensdagavond 4 maart worden bij de aankomst van de Ajax-selectie bij stadion Galgenwaard in Utrecht door voetbalhooligans discriminerende, beledigende en bedreigende teksten gezongen en geroepen.

  Utrecht

  Dinsdag 8 december 2020

  Man valt vrouwen aan in Lunetten en Hoograven

  Utrecht - In de afgelopen maanden zijn er meerdere vrouwen in Utrecht lastig gevallen en zelfs mishandeld door een man. Dat gebeurde in een gebied tussen de Utrechtse wijken Lunetten en Hoograven. Er loopt een onderzoek naar het mogelijke verband is tussen de incidenten. Iedereen die meer informatie heeft, of een verdachte man ziet in het gebied, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

  Utrecht

  Woensdag 4 november 2020

  Mishandeling Kanaalstraat Utrecht

  Utrecht - In Utrecht raakte een 22-jarige man betrokken bij een verkeersruzie en werd geprobeerd zijn auto te stelen. Bij zijn poging die diefstal tegen te gaan, raakte de man zeer zwaar gewond. Het Openbaar Ministerie looft een beloning van 7.500 euro uit voor de tip die deze zaak oplost. Het slachtoffer heeft na het voorval 19 dagen in coma gelegen. Hij is gedeeltelijk verlamd en aan één oog blind. De politie is op zoek naar de mannen zijn die hiervoor verantwoordelijk zijn.

  Utrecht
  Inbraakmysterie de Meern

  Utrecht/de Meern - In de nacht van woensdag 15 juli op donderdag 16 juli wordt door twee inbrekers met een valse sleutel of loper ingebroken bij een woning aan de Zonzijde in De Meern. Eén van hen doorzoekt een werkkamer en hoewel daar interessante buit ligt, nemen de inbrekers niets mee.

  Utrecht

  Donderdag 10 september 2020

  Gewapende overval op tankstation

  Utrecht - Op zondagavond 12 juli tegen 22.50 uur pleegt een geheel in het donker geklede jongeman een gewapende overval op het BP-tankstation aan het Herculesplein in Utrecht. Hij bedreigt de medewerker met een groot mes. De medewerker stopt het geld in een wit plastic tasje van de BP, daarna gaat de overvaller er met zijn buit te voet vandoor.

  Utrecht

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Utrecht

  Instellen

  Meer nieuws in Utrecht

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement