Gezochte personen in Utrecht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Utrecht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter Filter

Zaterdag 2 maart 2024

Poging woningoverval – Nijldreef – Utrecht

Gezochte personen

Utrecht - Op donderdagavond 29 februari 2024 is rond 20.20 uur een poging overval geweest in een woning aan de Nijldreef. Heb jij rond dat tijdstip iets verdachts gezien of weet jij meer? Laat het ons weten.

Donderdag 29 februari 2024

Mishandeling - Lange Viestraat - Utrecht

Gezochte personen

Utrecht - In Utrecht bestelt een 23-jarige man bij een fastfoodketen op de Lange Viestraat op zondag 19 november vorig jaar, rond 04:00u, nog iets te eten, nadat hij met een vriend uit is gegaan. Uit het niets wordt hij ernstig mishandeld door meerdere jongens. Ze staan ontzettend scherp op beeld. Wie zijn zij?

Mishandeling conductrice - Utrecht centraal - Utrecht

Gezochte personen

Utrecht - Zaterdag 23 december aan het eind van de middag wordt een conductrice uit het niets, in de trein mishandeld omdat zij twee personen controleert op geldig vervoersbewijs. Wie zijn deze man en vrouw.

Zondag 25 februari 2024

Explosie – Hindersteinlaan – Vleuten

Gezochte personen

Vleuten - In Vleuten vond zaterdagochtend 24 februari rond 4 uur een explosie plaats in een restaurant aan de Hindersteinlaan in Vleuten. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heeft u iets gezien? Laat het ons weten!

Donderdag 22 februari 2024

Mishandeling buschauffeur - Adriaen van Ostadelaan - Utrecht

Gezochte personen

Utrecht - Een 57-jarige buschauffeur wordt op nieuwjaarsdag mishandeld door een passagier die niet wilde betalen. Deze agressieve man staat op beeld. Wie is hij?

2023368142 - Diefstal parfums - Parijsboulevard - Utrecht

Gezochte personen

Utrecht - Vrijdagochtend 24 november rond 11:10 komt een dief een parfumerie binnen gelegen aan de Parijsboulevard. Hij neemt geuren mee, maar vergeet die nog even af te rekenen. Wie is de man?

2023396612 - Mishandeling – Van Rensselaerlaan - Utrecht

Gezochte personen

Utrecht - Zondag 17 december aan de eind van de dag wordt een 65-jarige man mishandel in een winkel, omdat hij zou voorkruipen in de rij. De dader staat op beeld. Wie herkent de man?

Vrijdag 16 februari 2024

Diefstal - Oudegracht – Utrecht

Gezochte personen

Utrecht - Op een zondagmiddag wordt een Macbook gestolen uit een kelder uit de winkel, gelegen aan de Oudegracht. Deze Macbook-dief staat goed op beeld en heeft opmerkelijke kenmerken. Wie kent de man?

Dinsdag 13 februari 2024

Kogelinslagen - Gerbrandyhof - Utrecht

Gezochte personen

Utrecht - Maandag 12 februari kregen we de melding binnen dat er meerdere kogelinslagen zijn aangetroffen in een kliniek aan de Gebrandyhof in Utrecht. Er raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek naar dit incident en is op zoek naar getuigen.

Vrijdag 9 februari 2024

Vechtpartij - Franciscusdreef - Utrecht

Gezochte personen

Utrecht - Op dinsdagmiddag 6 februari vond op de Franciscusdreef een vechtpartij plaats. Meerdere personen raakten hierbij gewond. De politie doet onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden.

Woensdag 7 februari 2024

Mishandeling - Utrecht station - Utrecht

Gezochte personen

Utrecht - Op station Utrecht centraal raakte een 44-jarige vrouw gewond toen ze op vrijdag 17 november 2023 hard in het gezicht werd geslagen. De agressieve jongen staat op beeld. Wie herkend hem?

Dinsdag 6 februari 2024

Ernstige zware mishandeling – Stationsplein - Utrecht

Gezochte personen

Utrecht - Rond 17:30u vond op zondag 4 februari een zware mishandeling plaats tussen meerdere personen op het stationsplein in Utrecht. Vier verdachten zijn aangehouden, maar onduidelijk is wie welke betrokkenheid heeft gehad. We komen graag in gesprek met getuigen.

Zondag 4 februari 2024

Explosie - Proostwetering - Utrecht

Gezochte personen

Utrecht - In de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 februari vond een explosie plaats bij een bedrijfspand aan de Proostwetering in Utrecht. De politie doet onderzoek naar de zaak en zoekt getuigen of camerabeelden. Heeft u iets gezien of gehoord? Meld het bij ons!

Explosie – Theemsdreef – Utrecht

Gezochte personen

Utrecht - In de nacht van woensdag 31 januari op donderdag 1 februari was rond 00:15 uur een explosie bij een cafetaria aan de Theemsdreef in Utrecht. Heb jij iets gezien of heb je informatie? Laat het de politie weten.

Donderdag 1 februari 2024

Mishandeling - Loevenhoutsedijk - Utrecht

Gezochte personen

Utrecht - Op 22 januari 2024 werd een man overgoten met frisdrank en van zijn fiets geschopt. Ook werd hij gediscrimineerd, nadat hij drie jongemannen aanspreekt op asociaal rijgedrag. Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent