Gezochte personen in Utrecht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Utrecht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter

Vannacht

Vrouw gewond na straatroof

Utrecht - Op vrijdag 11 februari wordt een 65-jarige vrouw slachtoffer van een straatroof op de Oudegracht. Ze komt daarbij zo hard ten val, dat ze een scheurtje in haar heup oploopt. Van de verdachte zijn beelden. De recherche hoopt dat iemand hem herkent.

Utrecht
Beroving cameraman RTV Utrecht

Utrecht - Maandag 13 juni werd een cameraman tijdens opnames beroofd van zijn camera. Daarbij kreeg hij ook een klap in zijn gezicht. Er zijn beelden van de verdachten.

Utrecht

Donderdag 21 juli 2022

Straatroof Utrecht

Utrecht - In de nacht van 4 op 5 juni fietst een jongen van 26 vanuit het centrum van Utrecht over de Leidseweg. Over de brug bij de Munt wordt hij van zijn fiets getrokken en in elkaar geslagen door twee jongens. De jongens gaan er vandoor met zijn persoonlijke spullen, waaronder zijn pinpas.

Utrecht

Woensdag 20 juli 2022

Babbeltruc Montrealdreef in Utrecht

Utrecht - Dinsdag 31 mei 2022 is er een 77-jarige mevrouw slachtoffer geworden van een babbeltruc. Een beller heeft zich voorgedaan als de politie en tijdens het gesprek om de pincodes en om vervolgens de passen in een enveloppe te doen. Die enveloppe zou dan worden opgehaald door een bankmedewerker. Vervolgens is er gepind voor in totaal €1000,- met twee verschillende passen en heeft het slachtoffer uiteraard nooit meer haar pinpassen teruggekregen.

Utrecht
Overval juwelier in Vleuten

Vleuten - Een juwelier in het winkelcentrum Vleuterweide is op donderdag 19 mei slachtoffer geworden van een poging tot gewapende overval. De verdachte is zonder buit gevlucht op een motorscooter. Het rechercheonderzoek is in volle gang en is op zoek naar getuigen die zich nog niet hebben gemeld of die camerabeelden hebben.

Utrecht > Vleuten-De Meern > Vleuten

Vrijdag 15 juli 2022

Mishandeling Kanaalstraat Utrecht

Utrecht - In Utrecht raakte een 22-jarige man betrokken bij een verkeersruzie en werd geprobeerd zijn auto te stelen. Bij zijn poging die diefstal tegen te gaan, raakte de man zeer zwaar gewond. Het Openbaar Ministerie looft een beloning van 7.500 euro uit voor de tip die deze zaak oplost. Het slachtoffer heeft na het voorval 19 dagen in coma gelegen. Hij is gedeeltelijk verlamd en aan één oog blind. De politie is op zoek naar de mannen zijn die hiervoor verantwoordelijk zijn.

Utrecht

Dinsdag 5 juli 2022

Hennepkwekerij in schuur

Utrecht - Op 25 april 2022 wordt een hennepkwekerij gevonden in een schuur bij de Van Egmondkade in Utrecht. Naar aanleiding van een melding van woningbouwvereniging Mitros. Er blijkt sprake te zijn van diefstal van stroom en er worden 198 hennep planten gevonden. Door een buurtbewoner zijn twee mannen gezien die het betreffende gebouw uit kwamen. Deze mannen staan op camerabeelden van een voordeur. Van één van de mannen is de identiteit bekend.

Utrecht

Maandag 20 juni 2022

Overval Snackbar Utrecht

Utrecht - Donderdagavond, kort voor middernacht, krijgt de politie melding dat een snackbar op het Lodewijk Napoleonplantsoen is overvallen. Twee verdachten hebben bij deze overval een onbekend bedrag buitgemaakt en zijn er vervolgens vandoor gegaan. Naar deze verdachten wordt nog gezocht. De politie komt graag in contact met getuigen.

Utrecht

Woensdag 15 juni 2022

Vandalen vernielen herdenkplekken bij crematorium Daelwijck

Utrecht - Vier keer per week gaat een 76-jarige man uit Utrecht langs bij de herdenkplek van zijn overleden echtgenoot en zoon bij crematorium Daelwijck. Op woendagochtend 27 april ziet hij tot zijn grote schrik dat er vernielingen zijn gepleegd: een sierlamp is kapot gegooid, een fotolijst dubbelgebogen en bloemenvaas is omgetrapt.

Utrecht

Zondag 5 juni 2022

Bestuurder rijdt fietser aan en dumpt daarna auto in kanaal

Utrecht - In de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 april wordt in Utrecht een fietser aangereden door een automobilist. De bestuurder rijdt na het ongeluk door en laat het 32-jarige slachtoffer ernstig gewond achter op straat. Het ongeluk gebeurt rond middernacht op de kruising van de Pijperlaan, richting de Kennedylaan.

Utrecht

Donderdag 12 mei 2022

Bankpasfraude Utrecht

Utrecht - Op donderdag 24 maart wordt een 73-jarige vrouw in Utrecht het slachtoffer van bankpasfraude. Zij wordt gebeld door een zogenaamde bankmedewerkster, die zegt dat er fraude met haar bankrekening is gepleegd.

Utrecht
Grootschalige diefstal cosmeticaproducten

Utrecht - Op donderdagochtend 17 maart vullen twee mannen bij het Kruidvat aan de Oudegracht in Utrecht hun beide winkelmandjes met Biodermalproducten. Daarna lopen zij, zonder iets in de mandjes af te rekenen, de winkel uit.

Utrecht

Dinsdag 10 mei 2022

Twee mannen mishandeld

Vleuten - Op dinsdagmiddag 27 april 2021 gedraagt een groep van rond de 8 jongeren zich op de Middenburcht in Vleuten zeer provocerend naar passanten en de jongens zijn overduidelijk op problemen uit.

Utrecht > Vleuten-De Meern > Vleuten

Dinsdag 3 mei 2022

Woningbrand Utrecht

Utrecht - Op woensdagavond 2 maart brak er brand uit in een appartementencomplex in de Utrechtse wijk Hoograven. Voorafgaand aan de brand klonk een explosie. De recherche vermoedt brandstichting. Op bewakingsbeelden uit de omgeving zijn twee mannen te zien die gezocht worden in verband met deze brandstichting.

Utrecht

Woensdag 9 maart 2022

Eigenaren oliebollenkraam overvallen

Utrecht - Het echtpaar dat de oliebollenkraam aan het Van Beuningenplein in Utrecht runt, is op woensdagavond 10 november overvallen. Als de man (68) en zijn vrouw (58) na een werkdag in hun auto willen stappen, staan daar twee mannen met een vuurwapen op hen te wachten.

Utrecht

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Utrecht

Instellen

Meer nieuws in Utrecht

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement