Gezochte personen in Utrecht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Utrecht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Man steelt dure smartphone

  Utrecht - Op dinsdag 3 maart gaat een vrouw naar een elektronicawinkel in het centrum van Utrecht en koopt daar een smartphone van 1300 euro. Eenmaal thuis komt ze voor een vervelende verrassing te staan. In het doosje zit helemaal geen telefoon. Ze gaat terug naar de elektronicawinkel en doet haar verhaal. De beveiliging stelt een onderzoek in en ontdekt wat er is gebeurd: de telefoon is een kleine week eerder gestolen aan de kassa.

  Utrecht
  Voetbalsupporters roepen discriminerende en bedreigende teksten

  Utrecht - Op woensdagavond 4 maart worden bij de aankomst van de Ajax-selectie bij stadion Galgenwaard in Utrecht door voetbalhooligans discriminerende, beledigende en bedreigende teksten gezongen en geroepen.

  Utrecht
  Man valt vrouwen aan in Lunetten en Hoograven

  Utrecht - In de afgelopen maanden zijn er meerdere vrouwen in Utrecht lastig gevallen en zelfs mishandeld door een man. Dat gebeurde in een gebied tussen de Utrechtse wijken Lunetten en Hoograven. Er loopt een onderzoek naar het mogelijke verband is tussen de incidenten. Iedereen die meer informatie heeft, of een verdachte man ziet in het gebied, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

  Utrecht

  Woensdag 4 november 2020

  Mishandeling Kanaalstraat Utrecht

  Utrecht - In Utrecht raakte een 22-jarige man betrokken bij een verkeersruzie en werd geprobeerd zijn auto te stelen. Bij zijn poging die diefstal tegen te gaan, raakte de man zeer zwaar gewond. Het Openbaar Ministerie looft een beloning van 7.500 euro uit voor de tip die deze zaak oplost. Het slachtoffer heeft na het voorval 19 dagen in coma gelegen. Hij is gedeeltelijk verlamd en aan één oog blind. De politie is op zoek naar de mannen zijn die hiervoor verantwoordelijk zijn.

  Utrecht
  Inbraakmysterie de Meern

  Utrecht/de Meern - In de nacht van woensdag 15 juli op donderdag 16 juli wordt door twee inbrekers met een valse sleutel of loper ingebroken bij een woning aan de Zonzijde in De Meern. Eén van hen doorzoekt een werkkamer en hoewel daar interessante buit ligt, nemen de inbrekers niets mee.

  Utrecht

  Donderdag 24 september 2020

  Rellen Utrecht Kanaleneiland

  UTRECHT - De afgelopen weken waren de Utrechtse wijken Overvecht, Ondiep en Kanaleneiland het toneel van rellen. De daders zijn gefilmd door het gemeentelijk cameratoezicht en de politie.

  Utrecht

  Donderdag 10 september 2020

  Gewapende overval op tankstation

  Utrecht - Op zondagavond 12 juli tegen 22.50 uur pleegt een geheel in het donker geklede jongeman een gewapende overval op het BP-tankstation aan het Herculesplein in Utrecht. Hij bedreigt de medewerker met een groot mes. De medewerker stopt het geld in een wit plastic tasje van de BP, daarna gaat de overvaller er met zijn buit te voet vandoor.

  Utrecht
  Gewapende overval op winkel Utrecht

  Utrecht - Op zaterdag 11 juli rond 14.45 uur overvalt een jongeman de winkel Tabac & Gifts aan de Zamenhofdreef in Utrecht. Hij bedreigt de eigenaar met een steekwapen. Die vlucht de winkel uit, waarna de overvaller nog probeert de kassa te openen. Dat lukt niet. Hij rent de winkel uit, springt op zijn fiets en gaat er zonder buit vandoor.

  Utrecht

  Donderdag 4 juni 2020

  Dodelijk ongeval Spinozaweg Utrecht

  Hengeveld - Aan de Spinozaweg in Utrecht is zondagavond 26 april iets na 20.00 uur een voetganger aangereden door een automobilist. De 30-jarige voetganger uit Utrecht, die bij een kruising de weg overstak, overleefde het ongeval niet. De automobilist ging er na de aanrijding vandoor. Later op de avond kon één verdachte worden aangehouden. De politie zoekt nog naar een tweede persoon en vraagt getuigen zich te melden. In het bijzonder wil de politie weten of mensen de auto in de uren vóór het ongeval hebben gezien of dat de auto mogelijk is vastgelegd op beelden.

  Utrecht > Noordoost > Zeeheldenbuurt, Hengeveldstraat en omgeving

  Vrijdag 29 mei 2020

  Man blind geslagen tijdens mishandeling

  Utrecht - Als het slachtoffer aan het basketballen is wordt hij mishandeld door een groepje jongens. Hij raakt aan één oog blijvend blind. De daders zijn nog spoorloos. De jongens uit het groepje zijn allemaal tussen de 16 en 20 jaar. Zes van hen zijn lichtgetint en twee zijn blank. De straatrover met de taser is lichtgetint en had pukkels in zijn gezicht. De jongen die hem uitdaagde om te vechten is lichtgetint en mager. Twee van de verdachten zijn opvallend dik, dat is één van de lichtgetinte jongens en één van de blanke jongens. De blanke jongen heeft bruin haar, een dik gezicht en droeg een blauwe jas of bodywarmer.

  Utrecht

  Dinsdag 19 mei 2020

  Vuurwerkbom Utrecht

  Utrecht - Een aantal dagen na oud en nieuw wordt er vuurwerk in de brievenbus gestoken van een huis aan de Katherijn van Leemputdreef in Utrecht. De ontploffing richt schade toe aan het huis en zorgt voor een zeer onveilig gevoel bij de bewoners. De camera bij de voordeur heeft vastgelegd wat er gebeurd is.

  Utrecht

  Dinsdag 14 april 2020

  Overval op Aldi Utrecht

  Utrecht - Op zondag 1 december wordt de Aldi aan de Euterpedreef in Utrecht overvallen door 3 jonge verdachten. Terwijl de één een medewerker afleidt, verstopt de rest zich in het magazijn. Na sluitingstijd komen ze tevoorschijn en overvallen ze de medewerkers met een vuurwapen.

  Utrecht

  Dinsdag 7 april 2020

  Agenten belaagd met vuurwerk

  Utrecht - Op Oudejaarsavond belaagt een grote groep jongeren in de omgeving van de Tigrisdreef, Ankaradreef en Haifadreef in Utrecht agenten met zwaar vuurwerk en lawinepijlen. Er worden die avond meerdere jongeren in de leeftijd van 15 tot 20 jaar uit Utrecht aangehouden. De recherche doet nog steeds onderzoek naar de incidenten daar die avond om zo nog meer verdachten te kunnen identificeren.

  Utrecht

  Woensdag 18 maart 2020

  Woningoverval door vier jongens Utrecht

  Utrecht - Op zondagmiddag 9 februari vindt rond 14.50 uur een woningoverval aan de Griftstraat in Utrecht plaats. Vier jongens dringen de woning binnen, mishandelen de bewoner en zijn buurman, die op bezoek is, stelen spullen uit de woning en gaan er op twee scooters vandoor.

  Utrecht

  Zondag 29 maart 2020

  Woningoverval bejaarde vrouw

  Utrecht - Op woensdagavond 6 november wordt een bejaarde vrouw overvallen in haar appartement aan de Prins Bernhardlaan in Utrecht. Op bewakingsbeelden is de aankomst en het vertrek van de vier verdachten vastgelegd.

  Utrecht

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Utrecht

  Instellen

  Meer nieuws in Utrecht

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement