Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Utrecht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Utrecht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vanmorgen

  Brand gesticht en brandweerlieden belaagd

  Utrecht - Brandweermannen die op 29 december 2018 uitrukten voor een grote brand in een flat aan de Stanleylaan in Utrecht zijn door omstanders belaagd. Een brandweerman kreeg een klap in zijn gezicht, een andere brandweerman werd bekogeld met een zwaar stuk knalvuurwerk. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Woensdag 13 februari 2019

  Oplichters stelen geld van echtpaar

  De Meern - Een man en vrouw weten in De Meern met een smoes de bankpas en de pincode te bemachtigen van een echtpaar. Vervolgens pinnen ze 250 euro van hun bankrekening. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht
  Gewapende overval op snackbar mislukt

  Utrecht - Twee jongens die een patatje eten bij snackbar Elinkwijk in Utrecht, overvallen even later de zaak. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Vrijdag 1 februari 2019

  Getuigen van brandstichting gezocht

  Utrecht - Op 29 december rukten politie en brandweer in Utrecht uit voor een autobrand op de hoek van de Marshalllaan en de Peltlaan in de wijk Kanaleneiland. Diezelfde avond hielden agenten twee verdachten aan; een jongen van 17 en een jongen van 18 jaar. De politie zoekt getuigen van deze autobrand. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Dinsdag 22 januari 2019

  Serie diefstallen door babbeltrucs bij parkeerautomaten

  Utrecht - Een groep mannen heeft in de periode van september tot november 2018 vele duizenden euro's van bankrekeningen gestolen. Ze maakten hun slachtoffers bij parkeerautomaten in het centrum van Utrecht. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Donderdag 10 januari 2019

  Man neergeschoten in Kanaleneiland

  Utrecht - Een 24-jarige man uit Utrecht wordt voor een flat in de Utrechtse wijk Kanaleneiland neergeschoten als hij vier daders probeert tegen te houden op hun vlucht. Als hij op de grond ligt, gaan ze er snel vandoor. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht
  Babbeltruc bij hoogbejaarde vrouw

  Utrecht - Een bejaarde uit Utrecht is het slachtoffer geworden van twee nepagenten en een vrouw die met een smoes haar woning in de Utrechtse wijk Zuilen binnen zijn gekomen en vervolgens haar portemonnee met daarin haar bankpas hebben gestolen. Een De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Woensdag 21 november 2018

  Man met keukenmes bedreigt winkelpersoneel

  Utrecht - Een medewerkster van de drogisterij aan het Haroekoeplein stond oog in oog met een overvaller die haar bedreigt met een keukenmes. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Dinsdag 13 november 2018

  Pinnen met door babbeltruc gestolen bankpas

  Utrecht - Een 89-jarige vrouw uit Utrecht wordt vanuit haar veilige woonkamer slachtoffer van een babbeltruc. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Donderdag 11 oktober 2018

  Twee straatroven binnen een half uur

  Utrecht - De drie verdachten hebben we al gearresteerd. Maar we zijn nog op zoek naar het nog onbekende slachtoffer van één van de twee straatroven nabij het centraal station van Utrecht in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 september 2018. En van beide straatroven zoeken we ook nog getuigen. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Maandag 1 oktober 2018

  Bejaarden slachtoffer van babbeltruc

  Utrecht - Twee mannen en een vrouw bestelen een bejaard echtpaar uit de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Het trio gaat geraffineerd te werk. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Donderdag 20 september 2018

  Diefstal uit auto op sleepwagen

  Utrecht - Op de Europalaan in Utrecht zijn spullen gestolen uit een auto die op een sleepwagen stond en in beslag was genomen bij een controle. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Donderdag 6 september 2018

  Straatrover dwingt slachtoffers geld te pinnen

  Utrecht - Binnen anderhalve week zijn in Utrecht drie mensen 's nachts bedreigd met een wapen en gedwongen om geld te pinnen. Het pinnen gebeurde steeds op de Kanaalstraat. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht
  Jongen mishandelt man zwaar

  Utrecht - In de wijk Zuilen mishandelt een jongen van 14 tot 16 jaar op straat een man van 58 jaar uit Utrecht. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht
  Vrouw aangerand vlakbij Utrecht Centraal

  Utrecht - Als een 23-jarige vrouw haar fiets uit het rek van de stalling op het Westplein wil pakken, wordt ze opeens onzedelijk betast door een onbekende man. Het slachtoffer schrikt zich een hoedje en zet het op een gillen. Dat helpt, want de man gaat er lopend vandoor in de richting van het station. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Dinsdag 28 augustus 2018

  Getuigen gezocht in zaak fatale flatbrand

  Utrecht - De vlammen slaan uit een flatwoning aan de Marshalllaan in de wijk Kanaleneiland. De bewoonster blijkt overleden en een agent raakt zwaargewond. De politie zoekt getuigen.

  Utrecht

  Dinsdag 10 juli 2018

  Verdachten van brandstichting auto nu herkenbaar in beeld - twee verdachten aangehouden

  Utrecht - UPDATE De stad Utrecht heeft sinds december 2017 te maken met een reeks autobranden. Vooral in de wijken Overvecht, Hoograven en Kanaleneiland zijn de laatste maanden auto's in vlammen opgegaan. Twee weken geleden gaf de recherche voor het eerst beelden vrij waarop verdachten van één van de vele brandstichtingen te zien zijn. Toen toonden we de verdachten nog onherkenbaar gemaakt, om hen de kans te geven zichzelf te melden. Nu brengen we de beelden herkenbaar naar buiten. De politie zoekt nog drie onbekende personen die op de beelden staan. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Dinsdag 1 mei 2018

  Audi-bestuurder rijdt scooter omver

  Utrecht - Een scooterrijder weet door snel te handelen zware verwondingen of erger te voorkomen als op de J.P. Coenbrug een Audi hard recht op hem af komt rijden. De politie zoekt de nog onbekende bestuurder van de auto en de nog onbekende scooterrijder. Vaak helpt dat een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Woensdag 4 april 2018

  Autokrakers in beeld

  Utrecht - Aan het Rotsoord is een lokauto van de politie opengebroken. De daders zijn gefilmd. De recherche zoekt de nog onbekende verdachten. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Utrecht

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?