Gezochte personen in Utrecht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Utrecht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Gisteren

  Man ernstig mishandeld na avond stappen in Utrecht

  Utrecht - Op zaterdagavond 20 juli gaat een Maarssenaar met zijn broer in het centrum van Utrecht stappen. Als zij in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 juli rond kwart voor vier naar huis gaan, zien zij dat een jongen op de Hollandse Toren op een fiets staat te springen. De Maarssenaar zegt daar wat van. De jongen begint meteen te schelden, maar de broers hebben geen zin in problemen en lopen door. De jongen komt achter hen aan en valt op de Catharijne Esplanade de Maarssenaar van achteren aan, slaat hem vervolgens buiten bewustzijn en gaat ervandoor in de richting van het Vredenburg. Het slachtoffer wordt met onder andere ernstig gezichtsletsel naar het ziekenhuis gebracht, opgenomen en direct geopereerd. De verdachte wordt vlak voor de mishandeling samen met een maatje van hem afgezet door een rode auto op de Catherijnesingel.

  Utrecht

  Dinsdag 8 oktober 2019

  Vechtpartijen na festival in Utrecht

  Utrecht - Na afloop van het feest 'Vunzige Deuntjes' op 10 augustus in Tivoli-Vredenburg in Utrecht, braken op straat in korte tijd meerdere vechtpartijen uit. De politie zoekt daders én slachtoffers. Op de foto zijn twee daders herkenbaar te zien. De andere twee verdachten hebben zich inmiddels vermeld. Als het feest is afgelopen begeleiden de beveiligingsmedewerkers de 2500 bezoekers naar buiten. Daar ontstaat een vechtpartij waarbij de politie hard ingrijpt. Ondertussen ontstaan nog meer opstootjes. Er is veel politie-inzet nodig om de rust weer terug te laten keren.

  Utrecht

  Maandag 23 september 2019

  Schietincidenten Juwelier Utrecht

  Utrecht - Op 22 en 24 juli 2019 is er geschoten op Juwelier Nawar aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. De zaak was net twee weken geopend. Beide schietincidenten waren in de nacht. Er is niemand gewond geraakt.

  Utrecht

  Dinsdag 10 september 2019

  Kentekenplaatdieven gezocht

  Utrecht - Tussen half mei en begin juni worden in een parkeergarage aan de Eendrachtlaan in Utrecht van zes geparkeerde auto’s de kentekenplaten gestolen. Voor zover nu bekend zijn vier van die sets kentekenplaten gebruikt bij het tanken zonder betalen op de Lunettenbaan, de Briljantlaan en de Gageldijk in Utrecht. Wij tonen beelden van twee kentekenplatendieven, één van hen is tevens degene die tankt zonder te betalen.

  Utrecht

  Woensdag 7 augustus 2019

  Autokrakers Utrecht gezocht

  Utrecht - Op dinsdagmiddag 28 mei wordt ingebroken in een auto, die staat geparkeerd op de Saffierlaan in Utrecht. Die autokraak is door bewakingscamera’s vastgelegd. De twee autokrakers staan redelijk goed op beeld. Zij gaan ervandoor met een radionavigatiesysteem

  Utrecht

  Dinsdag 9 juli 2019

  Autokrakers Utrecht gezocht

  Utrecht - Op dinsdagmiddag 28 mei wordt ingebroken in een auto, die staat geparkeerd op de Saffierlaan in Utrecht. Die autokraak is door bewakingscamera’s vastgelegd. De twee autokrakers staan redelijk goed op beeld. Zij gaan ervandoor met een radionavigatiesysteem

  Utrecht

  Woensdag 31 juli 2019

  Intimidatie door beschietingen in Lombok

  Utrecht - In de nacht van dinsdag 28 op woensdag 29 mei werd geschoten op een restaurant aan het Moskeeplein. Vermoedelijk dezelfde daders namen een paar minuten later een viswinkel onder vuur, ongeveer een kilometer verderop aan de Laan van Nieuw Guinea. Opmerkelijk is dat de middag voor de beschietingen een onbekende vrouw naar het restaurant had gebeld. Zij vroeg of het restaurant en de viswinkel van dezelfde eigenaar zijn, waarop zij een bevestigend antwoord kreeg. De belster zou met een buitenlands, mogelijk Pools accent hebben gesproken.

  Utrecht

  Woensdag 10 juli 2019

  Politie zoekt winkeldief die man verwondt

  Utrecht - Zondagavond 12 mei raakte op Utrecht CS een man gewond toen een winkeldief in zijn vlucht tegen hem aanbotste op de trap. De man viel daardoor en raakte gewond aan zijn hoofd.

  Utrecht

  Donderdag 20 juni 2019

  Automobilist gezocht wegens aanrijding

  Utrecht - Een vrouw is aangereden door een auto in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Ze brak daarbij haar enkel. De bestuurder wilde er per se geen politie en ambulance bij. De recherche zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Maandag 10 juni 2019

  Pinnen met door babbeltruc gestolen bankpas

  Utrecht - Een 89-jarige vrouw uit Utrecht wordt vanuit haar veilige woonkamer slachtoffer van een babbeltruc. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Zondag 9 juni 2019

  Automobilist vlucht weg na aanrijding

  Utrecht - Een 33-jarige vrouw uit Utrecht raakt zwaargewond als ze wordt aangereden op de Thomas à Kempisweg in Utrecht. De bestuurder die het ongeluk veroorzaakt, bekommert zich geen moment om haar. Hij belt een vriend, die hem even later ophaalt en laat het slachtoffer zwaargewond achter. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Donderdag 4 april 2019

  Man zwaar mishandeld door ene Yassin

  Utrecht - Een 31-jarige man uit Zeist is op Nieuwjaarsdag zwaar mishandeld in Utrecht Overvecht. Vier mannen takelen hem uit het niets toe. Ze gaan er uiteindelijk met zijn gouden ketting en zegelring vandoor. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Maandag 25 maart 2019

  Harddrugs aangetroffen na woningbrand

  Utrecht - De politie is op zoek naar meer informatie en getuigen met betrekking tot de partij drugs die is aangetroffen bij een woningbrand in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Woensdag 6 maart 2019

  Plofkrakers slaan toe in wijk Lunetten

  Utrecht - Een explosie haalt de omwonenden van de Hondsrug in de Utrechtse wijk Lunetten ruw uit hun slaap. Als ze naar buiten kijken zien ze dat de geldautomaat van de bank uit de gevel van de nabijgelegen supermarkt is opgeblazen. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Maandag 18 februari 2019

  Brand gesticht en brandweerlieden belaagd

  Utrecht - Brandweermannen die op 29 december 2018 uitrukten voor een grote brand in een flat aan de Stanleylaan in Utrecht zijn door omstanders belaagd. Een brandweerman kreeg een klap in zijn gezicht, een andere brandweerman werd bekogeld met een zwaar stuk knalvuurwerk. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Utrecht

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Utrecht

  Instellen

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement