Gezochte personen in Utrecht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Utrecht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Gewapende overval op snackbar

  Utrecht - Op zaterdag 8 mei plegen twee jongens rond 21.10 uur een gewapende overval op een snackbar aan de Troosterhof in Utrecht. Daarbij loopt één van de medewerkers licht letsel op. Aanwezigen in de zaak komen de medewerkers te hulp, waarop de overvallers er zonder buit vandoor gaan.

  Utrecht
  WK-medialle uit woning gestolen

  Utrecht - Op dinsdagochtend 22 juni rond 07.00 uur ontdekt een bewoonster van een woning aan de Begijnekade in Utrecht dat er die nacht een inbreker in hun woning is geweest. Hij is vermoedelijk via een raam op de eerste de woning binnengekomen. Uit de woning worden o.a. sieraden, computerapparatuur, geluidsapparatuur en een bankpas gestolen. Het meest opvallende dat weg is: een zilveren WK-medaille van de wereldkampioenschappen dameshockey van 2018 in Londen.

  Utrecht

  Donderdag 2 september 2021

  Getuigen gezocht van explosie Lumbresplein

  Utrecht - Zaterdagavond 10 juli ontplofte een betonnen muur op het Lumbresplein. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen hun informatie door te geven.

  Utrecht

  Dinsdag 31 augustus 2021

  Man vanwege seksuele geaardheid mishandeld

  Utrecht - Een man heeft afgelopen woensdag (23 juni) de schrik van zijn leven gekregen in het Utrechtse park Transwijk. Een groepje jongeren wilde de man van een bankje krijgen vanwege zijn seksuele geaardheid. Toen hij bleef zitten, werd hij in elkaar geslagen. Het gaat om zo'n vijf jongeren die de man rond 15.45 uur mishandelden. Daarna zijn ze in onbekende richting gevlucht. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor, de politie is op zoek naar getuigen

  Utrecht

  Donderdag 19 augustus 2021

  Inbraak bij juwelier in Utrecht

  Utrecht - In alle vroegte wordt op maandag 28 juni een juwelier in Utrecht het slachtoffer van een ongewenste bezoeker. Een verdachte betreedt het bedrijfspand en gaat er vandoor met een aanzienlijke hoeveelheid aan sieraden. De politie doet onderzoek naar deze inbraak en is op zoek naar getuigen.

  Utrecht

  Woensdag 28 juli 2021

  Unieke hobo uit trein gestolen

  Utrecht - Op woensdagavond 09 juni wordt rond 21.30 uur op Utrecht Centraal Station een zwarte rugzak met een unieke hobo en een (blaas)rietenmachine gestolen. Het betreft een unieke hobo, waarop alleen de eigenaresse, een beroepsmuzikant uit Amsterdam, kan spelen. Nieuwwaarde hobo 9000 euro en rietenmachine 2000 euro.

  Utrecht

  Donderdag 22 juli 2021

  Ramkraak bij parfumerie

  Vleuten - In de vroege ochtend van zaterdag 5 juni plegen vijf mannen een ramkraak bij Parfumerie Pour Vous in winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten. Met een Renault Clio rijden ze dwars door de pui en het rolluik. Ze vluchten met een grote hoeveelheid aan flesjes parfum en dure handtassen.

  Utrecht > Vleuten-De Meern > Vleuten

  Woensdag 30 juni 2021

  Gewapende straatroof

  Vleuten - Op maandagmiddag 31 mei wordt een man rond 17.45 uur op de Utrechtse Heuvelrug in Vleuten van een tas beroofd. Daarbij wordt hij door twee overvallers met een vuurwapen bedreigd. De twee donker getinte overvallers gaan er vermoedelijk in een zilvergrijze Volkswagen Golf vandoor.

  Utrecht > Vleuten-De Meern > Vleuten

  Dinsdag 29 juni 2021

  Woninginbraak en pinnen met gestolen pas

  Utrecht - In november 2021 werd in een appartement aan de Reyelandstraat ingebroken. Bij de inbraak werd ook een creditcard gestolen en daarmee werd niet veel later gepind. Van deze pintransactie zijn beelden.

  Utrecht

  Maandag 14 juni 2021

  Vernieling motorfiets

  Utrecht - In de nacht van vrijdag op zaterdag 27 maart werd een motor van een bewoner aan de Van Esveldstraat vernield. Van de vernieler zijn beelden.

  Utrecht

  Vrijdag 11 juni 2021

  Zeer ernstig ongeval, één betrokkene vlucht

  Utrecht - Zaterdagavond 1 mei werd een scooter op de kruising van de C.H. Letschertweg met de Strijkviertel aangereden door een bestelbus. Een van de gewonde scooterrijders gaat er dan snel vandoor op een andere scooter. De politie wil graag meer weten over de scooterrijders.

  Utrecht
  Utrechts echtpaar slachtoffer van een babbeltruc

  Utrecht - Op maandag 29 maart werd een Utrechts echtpaar het slachtoffer van een babbeltruc. Toen de vermeende daders waren vertrokken kwam het echtpaar erachter dat ze bestolen waren van waardevolle sieraden en een geldbedrag.

  Utrecht
  Vier mannen gezocht na oprollen hennepkwekerij

  Utrecht - Begin januari krijgt de politie een anonieme melding dat er in een appartement aan de Ebrodreef in Utrecht mogelijk een hennepkwekerij is gevestigd. Rond de woning zou regelmatig een hennepgeur hangen en er kwamen regelmatig mensen langs, die daar niet woonden.

  Utrecht

  Maandag 3 mei 2021

  Ernstige mishandeling Utrecht

  Utrecht - Op zondag 07 februari loopt een 22-jarige vrouw uit Utrecht hard in het Julianapark in Utrecht. Bij het passeren van een groepje jongeren krijgt ze een conflict en wordt vervolgens hard in haar gezicht geslagen.

  Utrecht

  Woensdag 21 april 2021

  Man komt te hulp en wordt mishandeld

  Utrecht - Een man die op maandag 17 februari vanaf het Griftpark naar zijn huis loopt, komt op de Willem van Noortstraat langs een groepje jongens dat mot met elkaar heeft. Eén van de jongens wordt belaagd en de Utrechter komt tussenbeide. "Ik hoorde geschreeuw. Er waren jongens, zo leek het, aan het vechten met één jongen. Al gauw leek het serieus en ben ik naar ze toe gehold", zo vertelt het slachtoffer. Kort daarna blijkt dat de jongens helemaal geen ruzie met elkaar hebben en ze keren zich tegen hem.

  Utrecht

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Utrecht

  Instellen

  Meer nieuws in Utrecht

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement