Gezochte personen in Utrecht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Utrecht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Ramkraak bij parfumerie

  Vleuten - De politie is op zoek naar vijf verdachten van een ramkraak op een cosmeticazaak. Dat gebeurde zaterdag 5 juni 2021 aan het Burchtplein in Vleuten.

  Utrecht > Vleuten-De Meern > Vleuten
  Gewapende straatroof

  Vleuten - Op maandagmiddag 31 mei wordt een man rond 17.45 uur op de Utrechtse Heuvelrug in Vleuten van een tas beroofd. Daarbij wordt hij door twee overvallers met een vuurwapen bedreigd. De twee donker getinte overvallers gaan er vermoedelijk in een zilvergrijze Volkswagen Golf vandoor.

  Utrecht > Vleuten-De Meern > Vleuten
  Woninginbraak en pinnen met gestolen pas

  Utrecht - In november 2021 werd in een appartement aan de Reyelandstraat ingebroken. Bij de inbraak werd ook een creditcard gestolen en daarmee werd niet veel later gepind. Van deze pintransactie zijn beelden.

  Utrecht
  Gewapende overval op snackbar

  Utrecht - Op zaterdag 8 mei plegen twee jongens rond 21.10 uur een gewapende overval op een snackbar aan de Troosterhof in Utrecht. Daarbij loopt één van de medewerkers licht letsel op. Aanwezigen in de zaak komen de medewerkers te hulp, waarop de overvallers er zonder buit vandoor gaan.

  Utrecht

  Maandag 14 juni 2021

  Vernieling motorfiets

  Utrecht - In de nacht van vrijdag op zaterdag 27 maart werd een motor van een bewoner aan de Van Esveldstraat vernield. Van de vernieler zijn beelden.

  Utrecht

  Vrijdag 11 juni 2021

  Zeer ernstig ongeval, één betrokkene vlucht

  Utrecht - Zaterdagavond 1 mei werd een scooter op de kruising van de C.H. Letschertweg met de Strijkviertel aangereden door een bestelbus. Een van de gewonde scooterrijders gaat er dan snel vandoor op een andere scooter. De politie wil graag meer weten over de scooterrijders.

  Utrecht
  Utrechts echtpaar slachtoffer van een babbeltruc

  Utrecht - Op maandag 29 maart werd een Utrechts echtpaar het slachtoffer van een babbeltruc. Toen de vermeende daders waren vertrokken kwam het echtpaar erachter dat ze bestolen waren van waardevolle sieraden en een geldbedrag.

  Utrecht
  Vier mannen gezocht na oprollen hennepkwekerij

  Utrecht - Begin januari krijgt de politie een anonieme melding dat er in een appartement aan de Ebrodreef in Utrecht mogelijk een hennepkwekerij is gevestigd. Rond de woning zou regelmatig een hennepgeur hangen en er kwamen regelmatig mensen langs, die daar niet woonden.

  Utrecht

  Maandag 3 mei 2021

  Ernstige mishandeling Utrecht

  Utrecht - Op zondag 07 februari loopt een 22-jarige vrouw uit Utrecht hard in het Julianapark in Utrecht. Bij het passeren van een groepje jongeren krijgt ze een conflict en wordt vervolgens hard in haar gezicht geslagen.

  Utrecht

  Woensdag 21 april 2021

  Man komt te hulp en wordt mishandeld

  Utrecht - Een man die op maandag 17 februari vanaf het Griftpark naar zijn huis loopt, komt op de Willem van Noortstraat langs een groepje jongens dat mot met elkaar heeft. Eén van de jongens wordt belaagd en de Utrechter komt tussenbeide. "Ik hoorde geschreeuw. Er waren jongens, zo leek het, aan het vechten met één jongen. Al gauw leek het serieus en ben ik naar ze toe gehold", zo vertelt het slachtoffer. Kort daarna blijkt dat de jongens helemaal geen ruzie met elkaar hebben en ze keren zich tegen hem.

  Utrecht

  Donderdag 15 april 2021

  Man zwaar mishandeld Utrecht

  Utrecht - Op 17 maart werd een man op de Koppestokstraat in Utrecht rond 20:00 uur ernstig mishandeld. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De mishandeling vond plaats op de hoek van de Koppestokstraat en de Cornelis Dirkszstraat in de Utrechtse wijk Geuzenwijk. Twee mannen worden door een getuigen daar gezien. Een van de mannen geeft de ander een harde duw of klap. Het slachtoffer valt direct op de grond. De dader rent vervolgens naar een kleine auto, stapt in en vlucht over de Cornelis Dirkszstraat. De dader heeft vermoedelijk een licht getinte huid, is tussen de 20 en 35 jaar oud, tussen de 1.70 en 1.80m lang, heeft een slank postuur droeg donkere kleding en en een donker petje.

  Utrecht

  Maandag 12 april 2021

  Diefstal laptoptas in trein

  Utrecht - Op 26 januari wordt in de trein naar Groningen de laptoptas van een vrouw gestolen. Doordat de pinpas is gebruikt om een kaartje in Gouda te kopen, heeft de politie kunnen achterhalen dat de verdachte moet zijn overgestapt in Utrecht. Op beelden is te zien dat de verdachte inderdaad van spoor wisselt op Utrecht Centraal Station. Wij zijn op zoek naar deze man.

  Utrecht

  Donderdag 8 april 2021

  Beroving in parkeergarage Leidsche Rijn

  Utrecht - In de parkeergarage van Leidsche Rijn Centrum is een man zwaar mishandeld door meerdere straatrovers. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis.

  Utrecht

  Woensdag 31 maart 2021

  Man steelt 9.000 euro

  Utrecht - Tijdens het storten van geld bij een automaat op de Neude verliest een Utrechter een tasje met 9.000 euro. Een voorbijganger ziet dit, pak het tasje en fietst snel weg. Camerabeelden hebben alles vastgelegd.

  Utrecht

  Dinsdag 9 maart 2021

  Getuigen van mishandeling gezocht

  Utrecht - Zaterdag 13 februari werd een man op de Balijelaan aangevallen door vijf jongemannen. De politie zoekt getuigen hiervan.

  Utrecht

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Utrecht

  Instellen

  Meer nieuws in Utrecht

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement