Gezochte personen in Utrecht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Utrecht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Zaterdag 19 september 2020

  Identiteit van relschoppers gezocht

  Utrecht - In het weekend van vrijdag 14 tot en met maandag 17 augustus hebben er in diverse wijken in Utrecht ongeregeldheden plaats gevonden. In de wijken Overvecht, Kanaleneiland, Hoograven, en Ondiep. De politie deelt camerabeelden van jongeren die betrokken waren bij deze incidenten.

  Utrecht

  Donderdag 10 september 2020

  Gewapende overval op tankstation

  Utrecht - Op zondagavond 12 juli tegen 22.50 uur pleegt een geheel in het donker geklede jongeman een gewapende overval op het BP-tankstation aan het Herculesplein in Utrecht. Hij bedreigt de medewerker met een groot mes. De medewerker stopt het geld in een wit plastic tasje van de BP, daarna gaat de overvaller er met zijn buit te voet vandoor.

  Utrecht
  Gewapende overval op winkel Utrecht

  Utrecht - Op zaterdag 11 juli rond 14.45 uur overvalt een jongeman de winkel Tabac & Gifts aan de Zamenhofdreef in Utrecht. Hij bedreigt de eigenaar met een steekwapen. Die vlucht de winkel uit, waarna de overvaller nog probeert de kassa te openen. Dat lukt niet. Hij rent de winkel uit, springt op zijn fiets en gaat er zonder buit vandoor.

  Utrecht

  Donderdag 4 juni 2020

  Dodelijk ongeval Spinozaweg Utrecht

  Hengeveld - Aan de Spinozaweg in Utrecht is zondagavond 26 april iets na 20.00 uur een voetganger aangereden door een automobilist. De 30-jarige voetganger uit Utrecht, die bij een kruising de weg overstak, overleefde het ongeval niet. De automobilist ging er na de aanrijding vandoor. Later op de avond kon één verdachte worden aangehouden. De politie zoekt nog naar een tweede persoon en vraagt getuigen zich te melden. In het bijzonder wil de politie weten of mensen de auto in de uren vóór het ongeval hebben gezien of dat de auto mogelijk is vastgelegd op beelden.

  Utrecht > Noordoost > Zeeheldenbuurt, Hengeveldstraat en omgeving

  Vrijdag 29 mei 2020

  Man blind geslagen tijdens mishandeling

  Utrecht - Als het slachtoffer aan het basketballen is wordt hij mishandeld door een groepje jongens. Hij raakt aan één oog blijvend blind. De daders zijn nog spoorloos. De jongens uit het groepje zijn allemaal tussen de 16 en 20 jaar. Zes van hen zijn lichtgetint en twee zijn blank. De straatrover met de taser is lichtgetint en had pukkels in zijn gezicht. De jongen die hem uitdaagde om te vechten is lichtgetint en mager. Twee van de verdachten zijn opvallend dik, dat is één van de lichtgetinte jongens en één van de blanke jongens. De blanke jongen heeft bruin haar, een dik gezicht en droeg een blauwe jas of bodywarmer.

  Utrecht

  Dinsdag 19 mei 2020

  Vuurwerkbom Utrecht

  Utrecht - Een aantal dagen na oud en nieuw wordt er vuurwerk in de brievenbus gestoken van een huis aan de Katherijn van Leemputdreef in Utrecht. De ontploffing richt schade toe aan het huis en zorgt voor een zeer onveilig gevoel bij de bewoners. De camera bij de voordeur heeft vastgelegd wat er gebeurd is.

  Utrecht

  Dinsdag 14 april 2020

  Overval op Aldi Utrecht

  Utrecht - Op zondag 1 december wordt de Aldi aan de Euterpedreef in Utrecht overvallen door 3 jonge verdachten. Terwijl de één een medewerker afleidt, verstopt de rest zich in het magazijn. Na sluitingstijd komen ze tevoorschijn en overvallen ze de medewerkers met een vuurwapen.

  Utrecht

  Dinsdag 7 april 2020

  Agenten belaagd met vuurwerk

  Utrecht - Op Oudejaarsavond belaagt een grote groep jongeren in de omgeving van de Tigrisdreef, Ankaradreef en Haifadreef in Utrecht agenten met zwaar vuurwerk en lawinepijlen. Er worden die avond meerdere jongeren in de leeftijd van 15 tot 20 jaar uit Utrecht aangehouden. De recherche doet nog steeds onderzoek naar de incidenten daar die avond om zo nog meer verdachten te kunnen identificeren.

  Utrecht

  Woensdag 18 maart 2020

  Woningoverval door vier jongens Utrecht

  Utrecht - Op zondagmiddag 9 februari vindt rond 14.50 uur een woningoverval aan de Griftstraat in Utrecht plaats. Vier jongens dringen de woning binnen, mishandelen de bewoner en zijn buurman, die op bezoek is, stelen spullen uit de woning en gaan er op twee scooters vandoor.

  Utrecht

  Zondag 29 maart 2020

  Woningoverval bejaarde vrouw

  Utrecht - Op woensdagavond 6 november wordt een bejaarde vrouw overvallen in haar appartement aan de Prins Bernhardlaan in Utrecht. Op bewakingsbeelden is de aankomst en het vertrek van de vier verdachten vastgelegd.

  Utrecht

  Maandag 23 maart 2020

  Politiebus bekogeld met vuurwerk en stenen Utrecht

  Utrecht - Op oudejaarsavond knakt een groep jongeren een lantaarnpaal om op de kruising van de Marco Pololaan en de Bartalomeo Diazlaan. De politiebus die er op af gaat, met twee agenten erin, wordt bekogeld en beschoten met vuurwerk. Daarna worden er stenen en stoeptegels naar de bus gegooid.

  Utrecht

  Donderdag 19 maart 2020

  Agenten met vuurwerk belaagd in Utrecht

  Utrecht - Op Oudejaarsavond en in de Oudejaarsnacht zijn agenten in een politiebusje, in een videovoertuig van de Mobiele Eenheid en agenten op straat in de wijk Zuilen in Utrecht door jongeren bekogeld en beschoten met vuurwerk en bekogeld met stenen.

  Utrecht

  Donderdag 12 maart 2020

  Buschauffeur beledigd, bedreigd en bespuugd

  Utrecht - Op dinsdag 01 oktober wordt bij de halte Majellapark aan de Vleutenseweg in Utrecht een man door een buschauffeur erop gewezen dat hij moet inchecken of een kaartje moet kopen. De man gedraagt zich vervolgens zo vervelend dat een discussie met de chauffeur erin uitmondt dat hij de chauffeur uitscheldt, met de dood bedreigt en bespuugt.

  Utrecht

  Woensdag 11 maart 2020

  Gewelddadige woningoverval

  Utrecht - Op zondagmiddag 9 februari vindt rond 14.40 uur een woningoverval aan de Griftstraat in Utrecht plaats. Vier jongens dringen de woning binnen, mishandelen de beide bewoners, stelen spullen uit de woning en gaan er op twee rode scooters vandoor.

  Utrecht

  Maandag 2 maart 2020

  Vrouwen kijken pincode af en stelen portemonnee

  Utrecht - Twee jonge vrouwen kijken de pincode af van een 68-jarige vrouw bij de Jumbo in Winkelcentrum Leidsche Rijn. Het lukt ze ook om de portemonnee van het slachtoffer te stelen en pinnen niet veel later ruim 1000 euro van haar rekening.

  Utrecht

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Utrecht

  Instellen

  Meer nieuws in Utrecht

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement