Gezochte personen in Waalwijk

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Waalwijk of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Filter

Woensdag 18 mei 2022

Overval - Grotestraat - Waalwijk

Waalwijk - Het is woensdag 30 maart, kwart voor zeven in de ochtend. De supermarkt aan de Grotestraat in Waalwijk is dan nog gesloten. Het is rustig op straat. Rond dat tijdstip verzamelen zich de eerste medewerkers bij de supermarkt. Met z’n drieën maken ze aanstalten naar binnen te gaan voor het eerste werk die ochtend. Maar dit is een ochtend die anders loopt dan alle andere.

Waalwijk

Dinsdag 21 december 2021

Bankpasfraude in Waspik

Waspik - Een ouder stel in Waspik is op donderdag 2 september jl. het slachtoffer geworden van geraffineerde bankpasfraudeurs. Ze gaven in goed vertrouwen hun bankpas en pincode mee waarna in korte tijd diverse keren daarmee in winkels in Dongen werd betaald.

Waalwijk > Waspik
Auto-inbraken in Waalwijk

Waalwijk - In Waalwijk werd in de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 augustus jl. in twee geparkeerde auto´s ingebroken op de Kerkstraat. De eerste inbraak blijft bij een poging omdat er een beveiliging op de auto zit. De daders staan op beeld

Waalwijk

Dinsdag 30 november 2021

Bankpasfraudeurs lichten stel uit Waspik op

Waspik - Een ouder stel uit Waspik is donderdag 8 juli 2021 het slachtoffer geworden van geraffineerde criminelen die zich uitgaven als medewerkers van de Rabobank.

Waalwijk > Waspik

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Waalwijk

Instellen

Wijken in Waalwijk

Meer nieuws in Waalwijk

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement