Bedrijven in Waalwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Waalwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Waalwijk.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Zavonta
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Zavonta is gevestigd op Diederikhof 29 te Waalwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

TypeTel
Opgericht in Januari 2024

De onderneming TypeTel is gevestigd op Poolsestraat 44 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

ProSpas
Opgericht in Januari 2024

De onderneming ProSpas is gevestigd op Leeuwerik 36 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

BWealthy
Opgericht in Januari 2024

De onderneming BWealthy is gevestigd op Lijsterbesstraat 2c te Waspik en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

NL Stuc
Opgericht in Januari 2024

De onderneming NL Stuc is gevestigd op Van Duvenvoordestraat 22 te Waspik en is actief in de branche stukadoors.

Safari-Safari
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Safari-Safari is gevestigd op Jan de Rooystraat 4 te Waalwijk en is actief in de branche Reisorganisatie.

Yinzhou Medical Center V.O.F.
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma Yinzhou Medical Center V.O.F. is gevestigd op Stationsstraat 51a te Waalwijk en is actief in de branche Winkels in natuurvoeding en reformartikelen.

Lactatiekundigepraktijk Samen Voeden
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Lactatiekundigepraktijk Samen Voeden is gevestigd op Villa Spaanse Ruiter 74 te Waalwijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

J.Z.D.Works
Opgericht in Januari 2024

De onderneming J.Z.D.Works is gevestigd op Erve 27 te Waalwijk en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Barber Moawia
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Barber Moawia is gevestigd op Noordstraat 244 te Waalwijk en is actief in de branche Haarverzorging.

Pang Balloons
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Pang Balloons is gevestigd op Industrieweg 90d te Waalwijk en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Care + Cross
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Care + Cross is gevestigd op Van Raveschotstraat 24 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

MS Guitar & Music
Opgericht in Januari 2024

De onderneming MS Guitar & Music is gevestigd op Meerdijk 47 te Waalwijk en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Verkooijen Fruit Waalwijk B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Verkooijen Fruit Waalwijk B.V. is gevestigd op Overstortweg 9 te Waalwijk en is actief in de branche Teelt van pit- en steenvruchten.

Wendy's Hartelicht
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Wendy's Hartelicht is gevestigd op Leeuwerik 4 te Waspik en is actief in de branche Thuiszorg.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent