Bedrijven in Waalwijk

Wil je weten welke bedrijven er in Waalwijk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Waalwijk.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Marklusser
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Marklusser is gevestigd op Karl Millockerstraat 3 te Waalwijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Sociale zorg nu
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Sociale zorg nu is gevestigd op Jacques Bertinstraat 8 te Waalwijk en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Winkel van tante Kee V.O.F.
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma Winkel van tante Kee V.O.F. is gevestigd op Besoyensestraat 132 te Waalwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Neo Fruit
Opgericht in April 2023

De onderneming Neo Fruit is gevestigd op Johann Straussstraat 3 te Waalwijk en is actief in de branche Markthandel in aardappelen, groenten en fruit.

Stichting Wereldklus
Opgericht in Mei 2023

De stichting Stichting Wereldklus is gevestigd op Het Fort 97 te Waalwijk en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

De Bont Capelle v.o.f.
Opgericht in Juli 1988

De vennootschap onder firma De Bont Capelle v.o.f. is gevestigd op Nederveenweg 20 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

Mondzorg Rosenbrand
Opgericht in April 2023

De onderneming Mondzorg Rosenbrand is gevestigd op Burg de Geusstraat 65 te Waalwijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Maykel el Hajj
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Maykel el Hajj is gevestigd op Wilhelmina Druckerstraat 13 te Waalwijk en is actief in de branche Circus en variété.

Van den Berg ontwikkelgerichte interventies
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Van den Berg ontwikkelgerichte interventies is gevestigd op Kloosterweg 76 te Waalwijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Stylicious by Rana
Opgericht in April 2023

De onderneming Stylicious by Rana is gevestigd op Molenvlietstraat 3 te Waalwijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

IT Fundamentals B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap IT Fundamentals B.V. is gevestigd op K en Henny de Ruyterstr 5 te Waalwijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

May-day-care
Opgericht in Januari 2023

De onderneming May-day-care is gevestigd op Van Voorststraat 6 te Waalwijk en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

THE ROYALS B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap THE ROYALS B.V. is gevestigd op Dick Flemmingstraat 20 te Sprang-Capelle en is actief in de branche Groothandel in non-ferrometalen en -halffabrikaten.

JH Cleaning Brabant
Opgericht in Mei 2023

De onderneming JH Cleaning Brabant is gevestigd op Vooreinde 36 te Waalwijk en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

ijstijd Waalwijk
Opgericht in April 2023

De onderneming ijstijd Waalwijk is gevestigd op Bevernelstraat 21 te Waalwijk en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent