Bedrijfspanden in de gemeente Waalwijk

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Waalwijk en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Donderdag 1 juni 2023

Bedrijfsruimte Gompenstraat 33 Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Gompenstraat 33 te Waalwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2019. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, airconditioning, mechanische ventilatie en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.026 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Dinsdag 23 mei 2023

Bedrijfsruimte Tinus van der Sijdestraat 20a Sprang-Capelle

Dit bedrijfspand op het adres Tinus van der Sijdestraat 20a te Sprang-Capelle is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.288 m² (in units vanaf 592 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 6 mei 2023

Bedrijfsruimte Westeinde 57a Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Westeinde 57a te Waalwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1970. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 199.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 10 m².

Donderdag 4 mei 2023

Bedrijfsruimte Berkhaag 36a Sprang-Capelle

Dit bedrijfspand op het adres Berkhaag 36a te Sprang-Capelle is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998. Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 10 m².

Woensdag 26 april 2023

Kantoorruimte Prof. Zeemanweg 25 Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Prof. Zeemanweg 25 te Waalwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1973. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 160 m² (in units vanaf 25 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 21 april 2023

Kantoorruimte van Schijndelstraat 11 Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres van Schijndelstraat 11 te Waalwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2014 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 100 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 15 april 2023

Bedrijfsruimte Tuinstraat 26 Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Tuinstraat 26 te Waalwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 11.561 m².

Donderdag 13 april 2023

Kantoorruimte Prof. van 't Hoffweg 17 Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Prof. van 't Hoffweg 17 te Waalwijk is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2013. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 72 m² (in units vanaf 35 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Winkelruimte Stationsstraat 69 Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Stationsstraat 69 te Waalwijk is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1940. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 429.000 euro. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 165 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 8 april 2023

Bedrijfsruimte Industrieweg 90e Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Industrieweg 90e te Waalwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 75 m².

Bedrijfsruimte Industrieweg 2 Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Industrieweg 2 te Waalwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1996. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.395.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.428 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 1 april 2023

Bedrijfsruimte Industrieweg 74 Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Industrieweg 74 te Waalwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010 met energielabel A++++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 4.985 m² (in units vanaf 2.000 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Ruytenbergweg 1C Waspik

Dit bedrijfspand op het adres Ruytenbergweg 1C te Waspik is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 277 m².

Bedrijfsruimte Cartografenweg 40 Waalwijk

Dit bedrijfspand op het adres Cartografenweg 40 te Waalwijk is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1994. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 490 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 25 maart 2023

Bedrijfsruimte . Waspik

Dit bedrijfspand op het adres . te Waspik is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1967. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren en krachtstroom. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 540 m² (in units vanaf 135 m²).

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent