Oud beeldmateriaal uit Zeist-Noord

Onze beeldbank met historische foto's is inmiddels gevuld met meer dan een miljoen foto's, daterend vanaf ongeveer 1750 tot heden. Kijk snel welke foto's en ander oud beeldmateriaal wij hebben gevonden in Zeist-Noord.

1750

Zondag 16 oktober 2022

Foto Badmeester Schenkpad 2 te Dijnselburg
20-06-1989

Luchtfoto van het landgoed Dijnselburg te Zeist, uit het zuiden, met op de voorgrond de rijksweg A28, haaks daarop de Panweg en de daaraan gelegen sporthal Dijnselburg (Badmeester Schenkpad 2) en het kampeerterrein De Dijnselhoek (Badmeester Schenkpad 1). In het midden de Amersfoortseweg en daarachter Bosch en Duin.

Foto Oude Arnhemseweg 260 te Patijnpark
20-06-1989

Luchtfoto van het noordelijke gedeelte van Zeist, uit het westen, met op de voorgrond de Utrechtseweg links de justitiële jeugdinrichting Eikenstein (Utrechtseweg 37), het terrein van het Christelijk Sanatorium (Oude Arnhemseweg 260) en daarachter de wijk Vollenhove. In het midden de Schermerslaan, met rechts daarvan het Patijnpark en de Dichtersbuurt.

Foto Badmeester Schenkpad 1 te Dijnselburg
20-06-1989

Luchtfoto van het landgoed Dijnselburg en omgeving te Zeist, met links de Amersfoortseweg en rechts de rijksweg A28, uit het westen. Op de voorgrond de Panweg met het kampeerterrein De Dijnselhoek (Badmeester Schenkpad 1) en de sporthal Dijnselburg (Badmeester Schenkpad 2). Rechts een gedeelte van de Verzetswijk te Zeist en op de achtergrond het dorp Huis ter Heide.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent