Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

112 meldingen in Eelde

Een overzicht van alle 112 meldingen in Eelde afkomstig van politie, brandweer, ambulancedienst en andere 112 hulpdiensten. De informatie die je hier ziet wordt elk moment van de dag bijgewerkt. Hoor jij een sirene bij jou in de buurt? Dan staat de 112 melding hier waarschijnlijk al tussen.

Filter 112 meldingen in Eelde op soort incident:

  Dinsdag 1 januari 2019

  Brandweer naar Stoffer Holtjerweg in Eelde vanwege brand
  Dinsdag 1 januari 2019 om 01:23

  In de nacht van maandag op dinsdag 1 januari 2019 om 01:23 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Stoffer Holtjerweg te Eelde.

  Tynaarlo » Eelde » Eelde
  Brandweer naar Stoffer Holtjerweg in Eelde vanwege brand
  Dinsdag 1 januari 2019 om 01:17

  In de nacht van maandag op dinsdag 1 januari 2019 om 01:17 is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Stoffer Holtjerweg te Eelde.

  Tynaarlo » Eelde » Eelde

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?