Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in 't Rak-Zuid

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in 't Rak-Zuid. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 6 februari 2019

  Natuurlijk persoon
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 5 februari 2019

  Op 5 februari 2019 is het faillissement uitgesproken van Natuurlijk persoon. Het insolventienummer is F.15/19/29. Natuurlijk persoon is gevestigd in Alkmaar.

  Alkmaar » De Mare » 't Rak-Zuid » 1825BS

  Woensdag 31 augustus 2016

  Keetman Alkmaar Beheer B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 30 augustus 2016

  Op 30 augustus 2016 is het faillissement uitgesproken van Keetman Alkmaar Beheer B.V.. Het insolventienummer is F.15/16/322. Keetman Alkmaar Beheer B.V. is gevestigd in Alkmaar. Keetman Alkmaar Beheer B.V. is actief in de branche Financiële instellingen.

  Alkmaar » De Mare » 't Rak-Zuid » 1825GG

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?