Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Alkmaar

Wil je weten welke bedrijven er in Alkmaar zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Alkmaar.

In Alkmaar zoek ik een:

  Beheer van Zwieten B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Beheer van Zwieten B.V. is gevestigd op Gedempte Nieuwesloot 71H te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  1811KPAlkmaarCentrumBinnenstad-West
  Autoschadetraining.nl B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Autoschadetraining.nl B.V. is gevestigd op Buitenkruier 66 te Stompetoren en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  1841ERAlkmaarSchermerStompetoren
  MD B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap MD B.V. is gevestigd op Stationstraat 58 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  1815TDAlkmaarCentrumSpoorbuurt
  J2M Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap J2M Holding B.V. is gevestigd op Van der Lijnstraat 20 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  1817EJAlkmaarWestBergerhof en Blaeustraatkwartier
  A & K Aarding - Bliksembeveiliging B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap A & K Aarding - Bliksembeveiliging B.V. is gevestigd op Salomonstraat 28 te Alkmaar en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  1812PAAlkmaarOverdieOosterhout
  JURR Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap JURR Holding B.V. is gevestigd op Metiusstraat 15 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  1815HNAlkmaarZuidNassaukwartier en Hout
  Stichting Scientific Economy Foundation
  december 2017

  De stichting Stichting Scientific Economy Foundation is gevestigd op Honthorstlaan 70 te Alkmaar en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

  1816TCAlkmaarWestDe Hoef I en II
  In 't Veld Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap In 't Veld Beheer B.V. is gevestigd op Ida Gerhardtstraat 2 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  1822MEAlkmaarVroonermeerVroonermeer-Zuid
  Pilaster Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Pilaster Holding B.V. is gevestigd op Van der Helststraat 3 te Alkmaar en is actief in de branche Financiële holdings.

  1816CSAlkmaarWestBergerwegkwartier
  VvE Lundiahof te Alkmaar aan de Laat 9 t/m 15
  december 2017

  De vereniging VvE Lundiahof te Alkmaar aan de Laat 9 t/m 15 is gevestigd op Steijnstraat 17 te Alkmaar en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  1814DAAlkmaarZuidEmmakwartier
  Cryptree Brokerage B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Cryptree Brokerage B.V. is gevestigd op Keesomstraat 10E te Alkmaar en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  1821BSAlkmaarOudorpSchermereiland en Omval
  Opa kijkt toe B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Opa kijkt toe B.V. is gevestigd op Jan van Goyenstraat 316 te Alkmaar en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  1816ELAlkmaarWestDe Hoef I en II
  Eigenhuis Keukens Oudejans B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Eigenhuis Keukens Oudejans B.V. is gevestigd op Frieseweg 13 te Alkmaar en is actief in de branche Winkels in keukens.

  1823CAAlkmaarOudorpRekerbuurt en Ooievaarsnest
  M4LEF B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap M4LEF B.V. is gevestigd op Saturnusstraat 68 te Oudorp en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  1829CZAlkmaarOudorpOudorp-Noord en Oudorp-Oost
  Werken met lef B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Werken met lef B.V. is gevestigd op Saturnusstraat 68 te Oudorp en is actief in de branche Financiële holdings.

  1829CZAlkmaarOudorpOudorp-Noord en Oudorp-Oost
  Toine Administratie & Consultancy B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Toine Administratie & Consultancy B.V. is gevestigd op Prof W Schermerhornstr 33 te Grootschermer en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

  1843JVAlkmaarSchermerGrootschermer
  Oude Zeug Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Oude Zeug Holding B.V. is gevestigd op Bergerweg 200Gebouw C te Alkmaar en is actief in de branche Vervaardiging van kunstmeststoffen en stikstofverbindingen.

  1817MNAlkmaarWestLandelijk gebied-West
  St. administratiekant. Juristu Holding Beheer
  december 2017

  De stichting St. administratiekant. Juristu Holding Beheer is gevestigd op Amperestraat 11 te Alkmaar en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  1817DEAlkmaarWestLandelijk gebied-West
  Plymovent Real Estate B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Plymovent Real Estate B.V. is gevestigd op Koraalstraat 9 te Alkmaar en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

  1812RKAlkmaarOverdieBoekelermeer-Noord
  Dakrei B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Dakrei B.V. is gevestigd op Junohof 60 te Oudorp en is actief in de branche Vervaardiging van gereedschap.

  1829DBAlkmaarOudorpOudorp-Centrum

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Alkmaar

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk