Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Borssele

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Borssele. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Donderdag 30 oktober 2014

  Brasserie De Kaloot
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 28 oktober 2014

  Op 28 oktober 2014 is het faillissement uitgesproken van Brasserie De Kaloot. Het insolventienummer is F.02/14/770. Brasserie De Kaloot is gevestigd in Borssele. Brasserie De Kaloot is actief in de branche Logies-, maaltijd- en drankverstrekking.

  Borsele » Borssele » Verspreide huizen Borssele » 4454PJ

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?