Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Borssele

Wil je weten welke bedrijven er in Borssele zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Borssele.

In Borssele zoek ik een:

  Zondag 9 december 2018

  AE&IJ B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap AE&IJ B.V. is gevestigd op Weelweg 20 te Borssele en is actief in de branche Financiële holdings.

  Borsele » Borssele » Borssele (Kern) » 4454AH
  Enzee B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Enzee B.V. is gevestigd op Zeedijk 32 te Borssele en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

  Borsele » Borssele » Verspreide huizen Borssele » 4454PM
  KrijgerElektro
  Opgericht in november 2018

  De onderneming KrijgerElektro is gevestigd op Kalootstraat 30 te Borssele en is actief in de branche Installatie van elektrische apparatuur.

  Borsele » Borssele » Borssele (Kern) » 4454BH

  Zaterdag 15 september 2018

  M. Simonse Bouw Holding B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap M. Simonse Bouw Holding B.V. is gevestigd op Korte Zuidweg 20 te Borssele en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Borsele » Borssele » Verspreide huizen Borssele » 4454PV
  Bouwbedrijf Zeeland Borssele B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Bouwbedrijf Zeeland Borssele B.V. is gevestigd op Monsterweg 43 te Borssele en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Borsele » Borssele » Borssele (Kern) » 4454AA
  Duijnbeheer B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Duijnbeheer B.V. is gevestigd op Westsingel 62 te Borssele en is actief in de branche Financiële holdings.

  Borsele » Borssele » Borssele (Kern) » 4454AL

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Kijk! bij Hanneke
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Kijk! bij Hanneke is gevestigd op Jurjaneweg 16 te Borssele en is actief in de branche Winkels in optische artikelen.

  Borsele » Borssele » Verspreide huizen Borssele » 4454PS
  De Montag(n)e Techniek
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming De Montag(n)e Techniek is gevestigd op Weststraat 12 te Borssele en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Borsele » Borssele » Borssele (Kern) » 4454AR

  Woensdag 7 maart 2018

  ET zorg
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming ET zorg is gevestigd op Everingestraat 13 te Borssele en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

  Borsele » Borssele » Borssele (Kern) » 4454BM

  Zaterdag 17 februari 2018

  S&B Onderneming Holding B.V.
  Opgericht in januari 2018

  De besloten vennootschap S&B Onderneming Holding B.V. is gevestigd op Westsingel 57 te Borssele en is actief in de branche Financiële holdings.

  Borsele » Borssele » Borssele (Kern) » 4454AJ
  Schuldhulpverlening Zuid West Nederland B.V.
  Opgericht in januari 2018

  De besloten vennootschap Schuldhulpverlening Zuid West Nederland B.V. is gevestigd op Westsingel 57 te Borssele en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Borsele » Borssele » Borssele (Kern) » 4454AJ

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?