Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Dirksland zuid

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Dirksland zuid. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 28 februari 2018

  Kinderopvang 2Bkidz DiRksland B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 27 februari 2018

  Op 27 februari 2018 is het faillissement uitgesproken van Kinderopvang 2Bkidz DiRksland B.V.. Het insolventienummer is F.10/18/88. Kinderopvang 2Bkidz DiRksland B.V. is gevestigd in Dirksland. Kinderopvang 2Bkidz DiRksland B.V. is actief in de branche Gezondheids- en welzijnszorg.

  Goeree-Overflakkee » Dirksland » Dirksland zuid » 3247DD
  Kinderopvang 2Bkidz Oude-Tonge B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 27 februari 2018

  Op 27 februari 2018 is het faillissement uitgesproken van Kinderopvang 2Bkidz Oude-Tonge B.V.. Het insolventienummer is F.10/18/89. Kinderopvang 2Bkidz Oude-Tonge B.V. is gevestigd in Oude-Tonge. Kinderopvang 2Bkidz Oude-Tonge B.V. is actief in de branche Gezondheids- en welzijnszorg.

  Goeree-Overflakkee » Dirksland » Dirksland zuid » 3247DD

  Donderdag 7 april 2016

  Kidscomplete Europe B.V.
  Laatste wijziging faillissement donderdag 7 april 2016

  Op 7 april 2016 is het faillissement uitgesproken van Kidscomplete Europe B.V.. Het insolventienummer is F.09/16/195. Kidscomplete Europe B.V. is gevestigd in Dirksland. Kidscomplete Europe B.V. is actief in de branche Financiële instellingen.

  Goeree-Overflakkee » Dirksland » Dirksland zuid » 3247GC

  Woensdag 24 december 2014

  't Voortvarend Scheepje Oude-Tonge B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 23 december 2014

  Op 23 december 2014 is het faillissement uitgesproken van 't Voortvarend Scheepje Oude-Tonge B.V.. Het insolventienummer is F.10/14/1071. 't Voortvarend Scheepje Oude-Tonge B.V. is gevestigd in Nieuwe-Tonge. 't Voortvarend Scheepje Oude-Tonge B.V. is actief in de branche Gezondheids- en welzijnszorg.

  Goeree-Overflakkee » Dirksland » Dirksland zuid » 3247XR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Dirksland zuid

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?