Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in de buurt Dirksland zuid

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in de buurt Dirksland zuid.

  Zaterdag 13 januari 2018

  Woning Honingeter 23 Dirksland

  Het adres van deze woning uit 2011 is Honingeter 23 te Dirksland. Het pand heeft een oppervlakte van 139m² en een perceeloppervlakte van 202m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 242.500.

  Goeree-Overflakkee » Dirksland » Dirksland zuid » 3247GD
  Bouwgrond Akkerleeven 6 Dirksland

  Het adres van dit kavel is Akkerleeven 6 te Dirksland. Het pand heeft 0 kamers kamers. De geschatte waarde van dit kavel is € 329.000.

  Goeree-Overflakkee » Dirksland » Dirksland zuid » 3247GC

  Dinsdag 26 januari 2016

  Woning Honingeter 37 Dirksland

  Het adres van deze woning is Honingeter 37 te Dirksland. Het pand heeft een oppervlakte van 137m² en een perceeloppervlakte van 157m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 225.000.

  Goeree-Overflakkee » Dirksland » Dirksland zuid » 3247GD
  Woning Essenlaan 50 Dirksland

  Het adres van deze woning is Essenlaan 50 te Dirksland. Het pand heeft een oppervlakte van 172m² en een perceeloppervlakte van 721m² en heeft 6 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 595.000.

  Goeree-Overflakkee » Dirksland » Dirksland zuid » 3247GG

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Dirksland zuid

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?