Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Willem-Alexander

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Willem-Alexander. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Woensdag 23 september 2015

  Hennecken V.O.F.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 22 september 2015

  Op 22 september 2015 is het faillissement uitgesproken van Hennecken V.O.F.. Het insolventienummer is F.03/15/335. Hennecken V.O.F. is gevestigd in Roermond. Hennecken V.O.F. is actief in de branche Vervoer en opslag.

  Roermond » Centrum » Willem-Alexander » 6041TE

  Woensdag 27 oktober 2010

  Montage Team Cleef Bv
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 26 oktober 2010

  Op 26 oktober 2010 is het faillissement uitgesproken van Montage Team Cleef Bv. Het insolventienummer is F.04/10/275. Montage Team Cleef Bv is gevestigd in Roermond. Montage Team Cleef Bv is actief in de branche Industrie.

  Roermond » Centrum » Willem-Alexander » 6041AX

  Maandag 25 augustus 2008

  Walraven Groep Bv
  Laatste wijziging faillissement vrijdag 22 augustus 2008

  Op 22 augustus 2008 is het faillissement uitgesproken van Walraven Groep Bv. Het insolventienummer is F.04/08/143. Walraven Groep Bv is gevestigd in Roermond. Walraven Groep Bv is actief in de branche Vervoer en opslag.

  Roermond » Centrum » Willem-Alexander » 6041TA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Willem-Alexander

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?