Bedrijven in Roermond

Wil je weten welke bedrijven er in Roermond zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Roermond.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Supreme Savvy
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Supreme Savvy is gevestigd op Neerstraat 28 te Roermond en is actief in de branche Public relationsbureaus.

M.A.M. Multidiensten
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming M.A.M. Multidiensten is gevestigd op Schepen Fabritiusstraat 7 te Roermond en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Photography Gulsum Cakir
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Photography Gulsum Cakir is gevestigd op Terbaansweg 17B te Roermond en is actief in de branche Fotografie.

E. Bancken Project manager en manager engineering
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming E. Bancken Project manager en manager engineering is gevestigd op Walbreukergraaf 28 te Roermond en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Stichting Opvang en Ontmoeting Roermond
Opgericht in December 1999

De stichting Stichting Opvang en Ontmoeting Roermond "Oor" is gevestigd op Kapellerpoort 12 te Roermond.

A. Habbal
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming A. Habbal is gevestigd op Beethovenstraat 401 te Roermond en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Arabisch Europese Stichting voor Duurzame Ontwikkeling en Mensenrechten
Opgericht in Oktober 2023

De stichting Arabisch Europese Stichting voor Duurzame Ontwikkeling en Mensenrechten is gevestigd op Bredeweg 454 te Roermond en is actief in de branche Overige ideƫle organisaties n.e.g..

Allround Remote
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Allround Remote is gevestigd op Admiraal Helfrichstraat 2 te Roermond en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

IF Maaike Hoovers Interieurarchitect - Feng Shui
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming IF Maaike Hoovers Interieurarchitect - Feng Shui is gevestigd op Kerkpad 7 te Swalmen en is actief in de branche Architecten.

Lyle & Scott Limited
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Lyle & Scott Limited is gevestigd op Stadsweide 512Unit no. AO te Roermond en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment).

AWS Verwijlen
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming AWS Verwijlen is gevestigd op Duiperweg 7 te Roermond en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Stichting Mellanhand
Opgericht in September 2023

De stichting Stichting Mellanhand is gevestigd op Produktieweg 1 te Roermond en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Ap company
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Ap company is gevestigd op Prinses Margrietstraat 45 te Swalmen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

LH Interimmanagement en Financieel Advies
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming LH Interimmanagement en Financieel Advies is gevestigd op Rieterweg 7 te Swalmen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Sif Decom B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Sif Decom B.V. is gevestigd op Mijnheerkensweg 33 te Roermond en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent