Nieuws over Heestereng

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Heestereng. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Filter nieuwsberichten over Heestereng op onderwerp:

  Dinsdag 6 augustus 2019

  Drugslab aangetroffen in Ede
  Politienieuws
  Dinsdag 6 augustus 2019 om 16:02

  Ede - De politie heeft dinsdagmiddag 6 augustus, in een bedrijfspand aan de Ottostraat in Ede, een drugslab aangetroffen. Vandaag wordt onderzoek gedaan naar de omvang en de gevaarzetting. Deskundigen van de Landelijke Faciliteit Ontmantelen en brandweer ondersteunen de politie. Er is niemand aangetroffen in het pand.

  Ede > Bedrijventerrein > Heestereng

  Woensdag 23 mei 2018

  Politie onderzoekt brand in schoolgebouw
  Politienieuws
  Woensdag 23 mei 2018 om 12:45

  Ede - In de nacht van dinsdag op woensdag heeft een forse brand in een schoolgebouw aan de Galvanistraat gewoed. Hierbij is het gebouw grotendeels verloren gegaan. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand.

  Ede > Bedrijventerrein > Heestereng

  Zondag 26 februari 2017

  Tweetal overlopen en aangehouden
  Politienieuws
  Zondag 26 februari 2017 om 14:42

  Ede - Zaterdag rond 18.10 uur overliep de eigenaar van een bedrijf aan de Max Planckstraat twee hem onbekende mannen die zich toegang tot zijn terrein hadden verschaft. De gewaarschuwde politie kwam snel ter plaatse en hield het tweetal aan op verdenking van poging inbraak of diefstal in vereniging. De eigenaar was bezig met werkzaamheden toen hij achter een loods ineens een man zag staan. Vervolgens kwam nog een tweede persoon tevoorschijn. Politieagenten namen het tweetal even later van hem over. Tijdens de veiligheidsfouillering troffen agenten onder meer handgereedschap aan. Dit is voor het onderzoek inbeslaggenomen. De verdachten zijn een 18- en 21-jarige inwoner van Ede. Zij zijn voor verhoor ingesloten op het politiebureau en zitten gedurende verder onderzoek nog vast. Van de eigenaar van het bedrijf is aangifte opgenomen. 2017089638 ^MJV

  Ede > Bedrijventerrein > Heestereng
  Tweetal overlopen en aangehouden
  Politienieuws
  Zondag 26 februari 2017 om 13:14

  Ede - Zaterdag rond 18.25 uur overliep de eigenaar van een bedrijf aan de Max Planckstraat twee hem onbekende mannen die zich toegang tot zijn terrein hadden verschaft. De gewaarschuwde politie kwam snel ter plaatse en hield het tweetal aan op verdenking van poging inbraak of diefstal in vereniging.

  Ede > Bedrijventerrein > Heestereng

  Donderdag 28 april 2016

  Inbreker aangehouden met behulp van politieheli
  Politienieuws
  Donderdag 28 april 2016 om 11:24

  Ede - De politie heeft woensdagavond op een bedrijfsterrein aan de Celsiusstraat een 19-jarige Edenaar aangehouden. De man wordt er van verdacht kort daarvoor te hebben ingebroken in een woning aan de Kelvinstraat. Bij het zoeken naar de verdachte is ondersteuning verleend door een politiehelikopter en een diensthond.

  Ede > Bedrijventerrein > Heestereng

  Vrijdag 8 april 2016

  Lunterenaar opgepakt voor hennepteelt in bedrijfspand
  Politienieuws
  Vrijdag 8 april 2016 om 11:06

  Ede - Een 51-jarige man uit Lunteren is donderdagochtend door de politie in Ede aangehouden. In het bedrijfspand, dat de Lunterenaar huurde, ontdekte de politie een hennepkwekerij.

  Ede > Bedrijventerrein > Heestereng

  Vrijdag 31 juli 2015

  Duo opgepakt bij ontdekking hennepteelt in bedrijfspand
  Politienieuws
  Vrijdag 31 juli 2015 om 12:01

  Ede - Bij de ontdekking donderdagavond van een hennepkwekerij in een bedrijfspand in Ede heeft de politie twee arrestaties verricht. Een 32-jarige Lunterenaar en een 43-jarige man uit Ede zitten vast.

  Ede > Bedrijventerrein > Heestereng

  Maandag 10 november 2014

  Duo op heterdaad gepakt na auto-inbraak
  Politienieuws
  Maandag 10 november 2014 om 09:46

  Ede - Een 42-jarige Utrechter en een 46-jarige man uit Wijk bij Duurstede zijn zondagavond in Ede door de politie opgepakt na een auto-inbraak. De twee werden op heterdaad betrapt door beveiligers.

  Ede > Bedrijventerrein > Heestereng

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement