Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Ambachtszone

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Ambachtszone. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Ambachtszone op onderwerp:

  Donderdag 8 november 2018

  Snelheidsduivel twee keer betrapt
  Politienieuws
  Donderdag 8 november 2018 om 12:49

  Hendrik-Ido-Ambacht - Politiemensen van Team Verkeer hebben een 32-jarige man uit Den Haag aangehouden nadat ze hem twee keer hadden betrapt. De agenten namen zijn auto in beslag. De man ging met een gevaarlijk hoge snelheid over de snelweg en reed nadat zijn rijbewijs was ingevorderd gewoon weer door in zijn auto.

  Hendrik-Ido-Ambacht » Krommeweg » Ambachtszone

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Ambachtszone

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?