Nieuws over Verspreide huizen Hoogbroek

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Verspreide huizen Hoogbroek. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Heb jij zelf nieuws te melden over jouw regio? Stuur dan je bericht naar onze redactie.

Filter nieuwsberichten over Verspreide huizen Hoogbroek op onderwerp:

  Woensdag 21 maart 2018

  Man overleden na brand in woning
  Politienieuws
  Woensdag 21 maart 2018 om 08:47

  Wijchen - In een woning aan de Akkerweg werd op woensdagmorgen 21 maart een stoffelijk overschot aangetroffen. Vermoedelijk gaat het om de bewoner van het pand. De politie ontving vroeg in de morgen een melding dat enkele ruiten van de woning zwartgeblakerd waren. Bij een nadere inspectie van de woning werd het lichaam van de man (leeftijd nog onbekend) aangetroffen. Vermoedelijk is de brand al enkele dagen geleden ontstaan en vanzelf weer gedoofd. Naar de oorzaak van de brand en de doodsoorzaak van de man wordt nader onderzoek gedaan.

  Wijchen > Alverna > Verspreide huizen Hoogbroek

  Dinsdag 8 maart 2016

  Jongen met mes bedreigd, politie zoekt getuigen
  Politienieuws
  Dinsdag 8 maart 2016 om 12:11

  Wijchen - Een 20-jarige jongeman uit Nijmegen is tijdens een rondje hardlopen in stadspark de Berendonck, zaterdag 5 maart tussen 13.45 en 14.15 uur, bedreigd met een mes. De dader maakte deel uit van een groepje van drie. Zij hadden twee scooters bij zich. De politie is op zoek naar getuigen en heeft een redelijk goed signalement van het drietal.

  Wijchen > Alverna > Verspreide huizen Hoogbroek

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement