Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in de buurt Oostdorp

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in de buurt Oostdorp.

  Woensdag 27 januari 2016

  Woning Oostdorperweg 128a Wassenaar

  Het adres van deze woning is Oostdorperweg 128a te Wassenaar. Het pand heeft een oppervlakte van 136m² en een perceeloppervlakte van 432m² en heeft 6 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 497.500.

  Wassenaar » Noordoostelijk deel der gemeente » Oostdorp » 2242NN
  Woning Rozensteinstraat 6 Wassenaar

  Het adres van deze woning is Rozensteinstraat 6 te Wassenaar. Het pand heeft een oppervlakte van 100m² en een perceeloppervlakte van 235m² en heeft 6 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 235.000.

  Wassenaar » Noordoostelijk deel der gemeente » Oostdorp » 2242VT

  Zondag 8 november 2015

  Woning Van Zuylen van Nijeveltstraat 326 Wassenaar

  Het adres van deze woning is Van Zuylen van Nijeveltstraat 326 te Wassenaar. Het pand heeft een oppervlakte van 151m² en een perceeloppervlakte van 142m² en heeft 6 kamers kamers waarvan 5 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 399.500.

  Wassenaar » Noordoostelijk deel der gemeente » Oostdorp » 2242LP
  Woning Oostdorperweg 97 Wassenaar

  Het adres van deze woning is Oostdorperweg 97 te Wassenaar. Het pand heeft een oppervlakte van 80m² en een perceeloppervlakte van 89m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 249.000.

  Wassenaar » Noordoostelijk deel der gemeente » Oostdorp » 2242NH

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oostdorp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?