Bedrijfspanden in de buurt Verspreide huizen Ruurlo

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Verspreide huizen Ruurlo en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Vrijdag 31 mei 2024

Bedrijfsruimte De Vente 1 C 03 Ruurlo

Dit bedrijfspand op het adres De Vente 1 C 03 te Ruurlo is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 131 m².

Bedrijfsruimte De Vente 5 A 06 Ruurlo

Dit bedrijfspand op het adres De Vente 5 A 06 te Ruurlo is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 85 m².

Zaterdag 11 maart 2023

Bedrijfsruimte De Vente 1 Ruurlo

Dit bedrijfspand op het adres De Vente 1 te Ruurlo is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2012. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.650 m² (in units vanaf 1.432 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 4 januari 2023

Bedrijfsruimte De Vente 1 b 05 Ruurlo

Dit bedrijfspand op het adres De Vente 1 b 05 te Ruurlo is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 150 m².

Zondag 27 november 2022

Bedrijfsruimte De Vente Ruurlo

Dit bedrijfspand op het adres De Vente te Ruurlo is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 554 m² (in units vanaf 34 m²).

Meer nieuws in Verspreide huizen Ruurlo

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Berkelland

Flitser Schoolpad, Eibergen
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 10:09 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement