Bedrijven in Verspreide huizen Ruurlo

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide huizen Ruurlo zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide huizen Ruurlo.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Zonhoven Administratie
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Zonhoven Administratie is gevestigd op 't Langenbarg 3 te Ruurlo en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Dinsdag 11 juni 2024

Valentina precious stones
Opgericht in April 2024

De onderneming Valentina precious stones is gevestigd op Batsdijk 1 te Ruurlo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 24 april 2024

Op Ontdekking
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Op Ontdekking is gevestigd op Batsdijk 2 te Ruurlo en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Maandag 18 maart 2024

Melkveebedrijf Dijkman
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Melkveebedrijf Dijkman is gevestigd op Berenpassteeg 1 te Ruurlo en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Maatschap Tragter
Opgericht in Januari 2024

De maatschap Maatschap Tragter is gevestigd op Wiersseweg 49 te Ruurlo en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Dinsdag 23 januari 2024

Manuela Donderwinkel
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Manuela Donderwinkel is gevestigd op Barchemseweg 94 te Ruurlo en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Dinsdag 25 juli 2023

Triagiste M-J
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Triagiste M-J is gevestigd op Weusdijk 1 te Ruurlo en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

BEPA Data B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap BEPA Data B.V. is gevestigd op Kaaldijk 6a te Ruurlo en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Sebastianus Petrus Holding B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Sebastianus Petrus Holding B.V. is gevestigd op Kaaldijk 6a te Ruurlo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Herben Holding B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Herben Holding B.V. is gevestigd op Kaaldijk 6a te Ruurlo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 14 maart 2023

Mts. Nieuwen Huikert
Opgericht in Januari 2017

De maatschap Mts. Nieuwen Huikert is gevestigd op De Huikert 8 te Ruurlo en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Vakantievilla Kleine Wissink
Opgericht in Januari 2017

De vennootschap onder firma Vakantievilla Kleine Wissink is gevestigd op Houtwal 7 te Ruurlo en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Melk Service Dimmendaal
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Melk Service Dimmendaal is gevestigd op Nieuwenhuishoekweg 10 te Ruurlo en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Donderdag 2 februari 2023

Maatschap Meiman
Opgericht in Januari 2023

De maatschap Maatschap Meiman is gevestigd op Meimansteeg 2 te Ruurlo en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

Bruiler Hof
Opgericht in Januari 2020

De onderneming Bruiler Hof is gevestigd op Kaaldijk 14 te Ruurlo en is actief in de branche Kampeerterreinen.

Meer nieuws in Verspreide huizen Ruurlo

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement