Bedrijven in Berkelland

Wil je weten welke bedrijven er in Berkelland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Berkelland.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Zonhoven Administratie
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Zonhoven Administratie is gevestigd op 't Langenbarg 3 te Ruurlo en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Stichting Nieuwe Hof
Opgericht in Mei 2024

De stichting Stichting Nieuwe Hof is gevestigd op Haaksbergseweg 31 te Eibergen en is actief in de branche Natuurbehoud.

Buurtvereniging Borculoseweg
Opgericht in Oktober 1964

De vereniging Buurtvereniging Borculoseweg is gevestigd op Borculoseweg 65 te Ruurlo en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

VdS Schoonmaak & Gevelonderhoud
Opgericht in Mei 2024

De onderneming VdS Schoonmaak & Gevelonderhoud is gevestigd op Vaarwerkweg 12 te Neede en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

AGHAPA B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap AGHAPA B.V. is gevestigd op Haaksbergseweg 31 te Eibergen en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

PD trainingsacteurs
Opgericht in Mei 2024

De onderneming PD trainingsacteurs is gevestigd op Hofrichterstraat 8 te Eibergen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

P.J.W.H. ter Welle
Opgericht in April 1993

De onderneming P.J.W.H. ter Welle is gevestigd op Bosberg 6 te Borculo en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Rolwerken
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Rolwerken is gevestigd op Podzollaan 6 te Ruurlo en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

B.J.M. Reinders
Opgericht in Januari 2007

De onderneming B.J.M. Reinders is gevestigd op Startmansweg 1 te Beltrum en is actief in de branche Fokken en houden van runderen (geen melkvee).

HOME by AS in furniture
Opgericht in Mei 2024

De onderneming HOME by AS in furniture is gevestigd op Klandermanshof 8 te Borculo en is actief in de branche Winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment.

Dinsdag 11 juni 2024

Res Research
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Res Research is gevestigd op Banninkskamp 26 te Borculo en is actief in de branche Markt- en opinieonderzoekbureaus.

Lansink en Mis B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Lansink en Mis B.V. is gevestigd op Mors 11 te Eibergen en is actief in de branche Restaurants.

RELEVI
Opgericht in Mei 2024

De onderneming RELEVI is gevestigd op Kruiskamp 38 te Eibergen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vliegende Poetsmiep
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Vliegende Poetsmiep is gevestigd op Leliestraat 36 te Eibergen en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Handige Praatjes
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Handige Praatjes is gevestigd op Blekerij 2c te Eibergen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement