Bedrijfspanden in de wijk Hasseler Es

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Hasseler Es en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Vrijdag 28 juni 2024

Bedrijfsruimte Oosterveldsingel 5B Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Oosterveldsingel 5B te Hengelo (OV) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 150 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 25 juni 2024

Bedrijfsruimte Oosterveldsingel 25 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Oosterveldsingel 25 te Hengelo (OV) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2024. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en airconditioning. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 537 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 24 mei 2024

Bedrijfsruimte Weijinksweg 30 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Weijinksweg 30 te Hengelo (OV) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 550 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 9 maart 2024

Bedrijfsruimte Oosterveldsingel 13H Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Oosterveldsingel 13H te Hengelo (OV) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 90 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 28 december 2023

Winkelruimte Christiaan Langefeldstraat 12 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Christiaan Langefeldstraat 12 te Hengelo (OV) is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 88 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Winkelruimte Christiaan Langefeldstraat 30 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Christiaan Langefeldstraat 30 te Hengelo (OV) is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 145 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Maandag 11 december 2023

Bedrijfsruimte Weijinksweg 20b Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Weijinksweg 20b te Hengelo (OV) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 164 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Weijinksweg 18 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Weijinksweg 18 te Hengelo (OV) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1989. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 720 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 1 november 2023

Kantoorruimte Oosterveldsingel 19c-d Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Oosterveldsingel 19c-d te Hengelo (OV) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2011. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 650.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 353 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 5 oktober 2023

Kantoorruimte Oosterveldsingel 5g Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Oosterveldsingel 5g te Hengelo (OV) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 80 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 14 juli 2023

Kantoorruimte Oosterveldsingel 5E Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Oosterveldsingel 5E te Hengelo (OV) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 80 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 6 mei 2023

Bedrijfsruimte Oosterveldsingel 1 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Oosterveldsingel 1 te Hengelo (OV) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2016. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 295.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 174 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 25 januari 2023

Kantoorruimte Oosterveldsingel 40 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Oosterveldsingel 40 te Hengelo (OV) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 1.200 m² (in units vanaf 66 m²) en bestaat uit 5 bouwlagen.

Woensdag 14 december 2022

Bedrijfsruimte Oosterveldsingel 39 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Oosterveldsingel 39 te Hengelo (OV) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry en airconditioning. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 574 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 15 september 2022

Kantoorruimte Oosterveldsingel Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Oosterveldsingel te Hengelo (OV) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 1.200 m² (in units vanaf 66 m²) en bestaat uit 5 bouwlagen.

Meer nieuws in Hasseler Es

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement