Bedrijfspanden in de gemeente Hengelo

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Hengelo en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Gisteren

Bedrijfsruimte Ketelstraat 2 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Ketelstraat 2 te Hengelo (OV) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1948. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 125 m².

Zaterdag 13 juli 2024

Bedrijfsruimte Hassinkweg 16 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Hassinkweg 16 te Hengelo (OV) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1992. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 981 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Beleggingsobject Nieuwsteeg 21- 29 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Nieuwsteeg 21- 29 te Hengelo (OV) heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 2019 met energielabel A+. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 162 m².

Winkelruimte Sloetsweg 178 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Sloetsweg 178 te Hengelo (OV) is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1934 met energielabel E. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 575.000 euro. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 60 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 10 juli 2024

Kantoorruimte Berfloweg 102 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Berfloweg 102 te Hengelo (OV) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1942. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 50 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Steenmeijerstraat 14- 16 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Steenmeijerstraat 14- 16 te Hengelo (OV) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1989 met energielabel A. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 745.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 100 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 28 juni 2024

Bedrijfsruimte Jan Tinbergenstraat 128 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Jan Tinbergenstraat 128 te Hengelo (OV) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en heater. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 660 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Oosterveldsingel 5B Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Oosterveldsingel 5B te Hengelo (OV) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 150 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 27 juni 2024

Kantoorruimte Wegtersweg 16 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Wegtersweg 16 te Hengelo (OV) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1970. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 114 m² (in units vanaf 1 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 25 juni 2024

Bedrijfsruimte Oosterveldsingel 25 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Oosterveldsingel 25 te Hengelo (OV) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2024. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en airconditioning. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 537 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Berfloweg 80 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Berfloweg 80 te Hengelo (OV) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 266 m² (in units vanaf 26 m²).

Kantoorruimte Mosweg Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Mosweg te Hengelo (OV) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2025. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 2.026 m² (in units vanaf 160 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Expolaan 50 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Expolaan 50 te Hengelo (OV) is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2013 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder systeemplafond, toilet en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 295 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 12 juni 2024

Winkelruimte Wemenstraat 6- 8 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Wemenstraat 6- 8 te Hengelo (OV) is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1955. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 310 m² (in units vanaf 135 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Maandag 10 juni 2024

Bedrijfsruimte Aquamarijnstraat 129 Hengelo (OV)

Dit bedrijfspand op het adres Aquamarijnstraat 129 te Hengelo (OV) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 385 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement