Bedrijven in Hengelo

Wil je weten welke bedrijven er in Hengelo zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hengelo.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Bollux Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Bollux Holding B.V. is gevestigd op Smaragdstraat 1 te Hengelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Westerhof Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Westerhof Holding B.V. is gevestigd op De Wetstraat 150B te Hengelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Van Hagen Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Van Hagen Holding B.V. is gevestigd op De Wetstraat 150B te Hengelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Woningadvies Nederland B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Woningadvies Nederland B.V. is gevestigd op Molenstraat 20 te Hengelo en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Jans Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Jans Holding B.V. is gevestigd op Markt 206 te Hengelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Annie Business B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Annie Business B.V. is gevestigd op Beukweg 71 te Hengelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Bastia B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Bastia B.V. is gevestigd op Demmersweg 166 te Hengelo en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

VT Letselschade
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma VT Letselschade is gevestigd op W.J. Kolffstraat 34 te Hengelo en is actief in de branche Risicoanalisten en schadetaxateurs.

the Conscious Quokka
Opgericht in Juni 2024

De vennootschap onder firma the Conscious Quokka is gevestigd op Oelerweg 135 te Hengelo en is actief in de branche Webportals.

Blauris B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Blauris B.V. is gevestigd op Waarbekenweg 85 te Hengelo en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Thema Ortho B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Thema Ortho B.V. is gevestigd op Drienerparkweg 2 te Hengelo en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

JNN Solutions
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma JNN Solutions is gevestigd op Esrein 7 te Hengelo en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

E&L Klussenbedrijf
Opgericht in Mei 2024

De onderneming E&L Klussenbedrijf is gevestigd op Molenstraat 20 te Hengelo en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Bema Wegenbouw B.V.
Opgericht in Juni 2016

De besloten vennootschap Bema Wegenbouw B.V. is gevestigd op Jan Tinbergenstraat 172 te Hengelo.

Aan de Stegge Snijtechniek B.V.
Opgericht in April 2018

De besloten vennootschap Aan de Stegge Snijtechniek B.V. is gevestigd op Marskant 10 te Hengelo.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement