Bedrijfspanden in de buurt Verspreide huizen in de polder Hedel

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Verspreide huizen in de polder Hedel en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Zaterdag 13 mei 2023

Bedrijfsruimte Baronieweg 9 Hedel

Dit bedrijfspand op het adres Baronieweg 9 te Hedel is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1994. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder loading docks, overheaddeuren, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 937 m².

Dinsdag 25 april 2023

Kantoorruimte Baronieweg 5 Hedel

Dit bedrijfspand op het adres Baronieweg 5 te Hedel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 250 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 3 maart 2023

Kantoorruimte Baronieweg 6D Hedel

Dit bedrijfspand op het adres Baronieweg 6D te Hedel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 38 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 25 november 2022

Bedrijfsruimte Parallelweg 9 B 1t/m 4 Hedel

Dit bedrijfspand op het adres Parallelweg 9 B 1t/m 4 te Hedel is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 274 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zondag 18 september 2022

Kantoorruimte Koningskampen 11 Hedel

Dit bedrijfspand op het adres Koningskampen 11 te Hedel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 18 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 13 juli 2022

Bedrijfsruimte De Hootkamp 3E Hedel

Dit bedrijfspand op het adres De Hootkamp 3E te Hedel is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 500 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 17 juni 2022

Kantoorruimte Architronlaan 2 60 Hedel

Dit bedrijfspand op het adres Architronlaan 2 60 te Hedel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2005. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder systeemplafond, toilet en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 300 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 8 juni 2022

Kantoorruimte Baronieweg 3 Hedel

Dit bedrijfspand op het adres Baronieweg 3 te Hedel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1992. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 145 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 26 mei 2022

Bedrijfsruimte Architronlaan 6 Hedel

Dit bedrijfspand op het adres Architronlaan 6 te Hedel is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1997. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 400 m².

Dinsdag 17 mei 2022

Kantoorruimte Baronieweg 13 Hedel

Dit bedrijfspand op het adres Baronieweg 13 te Hedel is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 42 m² (in units vanaf 20 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Meer nieuws in Verspreide huizen in de polder Hedel

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent