Bedrijven in Maasdriel

Wil je weten welke bedrijven er in Maasdriel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Maasdriel.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

MP Improve
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming MP Improve is gevestigd op Reginastraat 7 te Kerkdriel en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Stichting Boy Plieger Fonds
Opgericht in Oktober 2023

De stichting Stichting Boy Plieger Fonds is gevestigd op Kerkstraat 19 te Rossum en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

pavlinatattoo
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming pavlinatattoo is gevestigd op Van Herlaerstraat 16 te Ammerzoden en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Trendxpert-Agency
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Trendxpert-Agency is gevestigd op Kruidenlaan 23 te Kerkdriel en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Goedhart Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Goedhart Beheer B.V. is gevestigd op Bernhardstraat 18 te Rossum en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Schutz
Opgericht in November 2020

De onderneming Schutz is gevestigd op Heust 47 te Well en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Roel Merks Installatie- en Koudetechniek B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Roel Merks Installatie- en Koudetechniek B.V. is gevestigd op Hogeweg 14b te Rossum en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

D-Vibes
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming D-Vibes is gevestigd op Dominee Meinsmastraat 6 te Hedel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

MTrades
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming MTrades is gevestigd op Langehof 13 te Ammerzoden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

CyberHold B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap CyberHold B.V. is gevestigd op Pr Willem-Alexanderstr 52 te Hedel en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Zussz
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Zussz is gevestigd op Laarstraat 36 te VELDDRIEL en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

BlydSec B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap BlydSec B.V. is gevestigd op Pr Willem-Alexanderstr 52 te Hedel en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Zhivago Health
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Zhivago Health is gevestigd op Stationsweg 10 te Hedel en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

Van Zetten Agenturen V.O.F.
Opgericht in Januari 2013

De vennootschap onder firma Van Zetten Agenturen V.O.F. is gevestigd op Teisterbandstraat 43 te Kerkdriel en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Hype Flower C.V.
Opgericht in Oktober 2023

De commanditaire vennootschap Hype Flower C.V. is gevestigd op Achterdijk 2 te Rossum en is actief in de branche Teelt van overige eenjarige gewassen.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent