Bedrijfspanden in de wijk Oosterwolde

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Oosterwolde en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Vrijdag 16 december 2022

Bedrijfsruimte Esgang 5H Oosterwolde (FR)

Dit bedrijfspand op het adres Esgang 5H te Oosterwolde (FR) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2018. Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 215 m².

Vrijdag 2 december 2022

Bedrijfsruimte Esgang 1D Oosterwolde (FR)

Dit bedrijfspand op het adres Esgang 1D te Oosterwolde (FR) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 30.975 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 21 m².

Vrijdag 25 november 2022

Bedrijfsruimte Zoltstede 1B Oosterwolde (FR)

Dit bedrijfspand op het adres Zoltstede 1B te Oosterwolde (FR) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 75 m².

Maandag 21 november 2022

Bedrijfsruimte Ploeggang 6b Oosterwolde (FR)

Dit bedrijfspand op het adres Ploeggang 6b te Oosterwolde (FR) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2003 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 585 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 5 oktober 2022

Bedrijfsruimte Zoltstede 1 B2/B 3 Oosterwolde (FR)

Dit bedrijfspand op het adres Zoltstede 1 B2/B 3 te Oosterwolde (FR) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 50 m².

Woensdag 14 september 2022

Bedrijfsruimte Drie Stellingenweg 45 Oosterwolde (FR)

Dit bedrijfspand op het adres Drie Stellingenweg 45 te Oosterwolde (FR) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1956 met energielabel G. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 595.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.164 m².

Zaterdag 16 juli 2022

Bedrijfsruimte 13Aprilstraat Oosterwolde (FR)

Dit bedrijfspand op het adres 13Aprilstraat te Oosterwolde (FR) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 27.950 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 936 m² (in units vanaf 28 m²).

Dinsdag 31 mei 2022

Bedrijfsruimte Zoltstede Fase II Oosterwolde (FR)

Dit bedrijfspand op het adres Zoltstede Fase II te Oosterwolde (FR) is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 60.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 55 m².

Vrijdag 4 maart 2022

Beleggingsobject Esgang Oosterwolde (FR)

Dit bedrijfspand op het adres Esgang te Oosterwolde (FR) heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.071 m².

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent