Bedrijven in Oosterwolde

Wil je weten welke bedrijven er in Oosterwolde zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oosterwolde.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Vrede kaarsen
Opgericht in November 2022

De onderneming Vrede kaarsen is gevestigd op Boskamp 19 te Oosterwolde en is actief in de branche Vervaardiging van overige goederen n.e.g..

Lys & Lux
Opgericht in December 2022

De onderneming Lys & Lux is gevestigd op Het Holt 18 te Oosterwolde en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

MKB Coffee
Opgericht in December 2022

De onderneming MKB Coffee is gevestigd op Venekoten 11 te Oosterwolde en is actief in de branche Groothandel in koffie, thee, cacao en specerijen (geen ruwe).

Oskam Onderhoud
Opgericht in December 2022

De onderneming Oskam Onderhoud is gevestigd op Prakkenlaan 20 te Oosterwolde en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

3BG Cooling B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap 3BG Cooling B.V. is gevestigd op Zoltstede 10 te Oosterwolde en is actief in de branche Installatie van machines voor algemeen gebruik (geen gereedschap).

Van Zandbergen Juridische Diensten
Opgericht in November 2022

De onderneming Van Zandbergen Juridische Diensten is gevestigd op De Slatten 3 te Oosterwolde en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Soonius & Cijfers
Opgericht in November 2022

De onderneming Soonius & Cijfers is gevestigd op Zuidmaad 40 te Oosterwolde en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Agora Club S?d East Frysl?n
Opgericht in November 2022

De vereniging Agora Club S?d East Frysl?n is gevestigd op Weperpolder 14 te Oosterwolde en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Amber's Silver Lining
Opgericht in November 2022

De onderneming Amber's Silver Lining is gevestigd op Assessorlaan 35 te Oosterwolde en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

JS carcleaning
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JS carcleaning is gevestigd op Nanningaweg 46B 14 te Oosterwolde en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Recueil B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Recueil B.V. is gevestigd op Hoogengaardelaan 2 te Oosterwolde en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Worklight
Opgericht in November 2022

De onderneming Worklight is gevestigd op Weperpolder 5 te Oosterwolde en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

JijAgency
Opgericht in November 2022

De onderneming JijAgency is gevestigd op Gijenham 29 te Oosterwolde en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Baron customs
Opgericht in November 2022

De onderneming Baron customs is gevestigd op Ploeggang 2212 Unit numm te Oosterwolde en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

SECURITY-API
Opgericht in November 2022

De onderneming SECURITY-API is gevestigd op De Hieming 8 te Oosterwolde en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent