Bedrijven in Oosterwolde

Wil je weten welke bedrijven er in Oosterwolde zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oosterwolde.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

NGN Solutions B.V.
Opgericht in Januari 2017

De besloten vennootschap NGN Solutions B.V. is gevestigd op Prandinga 42 te Oosterwolde en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dienstverleningsbedrijf R-Kap
Opgericht in April 2024

De onderneming Dienstverleningsbedrijf R-Kap is gevestigd op Drie Stellingenweg 45A te Oosterwolde en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Viertje
Opgericht in April 2024

De onderneming Viertje is gevestigd op Rijweg 15 te Oosterwolde en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Gio Electra
Opgericht in April 2024

De onderneming Gio Electra is gevestigd op Grietmanslaan 95 te Oosterwolde en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Dinck B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Dinck B.V. is gevestigd op Bareldsburglaan 4 te Oosterwolde en is actief in de branche Financiële holdings.

Brocus
Opgericht in April 2024

De onderneming Brocus is gevestigd op Weperpolder 12 te Oosterwolde en is actief in de branche Facility management.

JaKo Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap JaKo Holding B.V. is gevestigd op Dorprichterstraat 60 te Oosterwolde en is actief in de branche Financiële holdings.

GMCK B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap GMCK B.V. is gevestigd op Molenweg 53 te Oosterwolde en is actief in de branche Financiële holdings.

M ct&c
Opgericht in April 2024

De onderneming M ct&c is gevestigd op Blauwmaad 1 te Oosterwolde en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

MG Cleaning Service V.O.F.
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma MG Cleaning Service V.O.F. is gevestigd op Sleeweg 11 te Oosterwolde en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Woensdag 10 april 2024

Ria Voskamp
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Ria Voskamp is gevestigd op Westermaad 77 te Oosterwolde en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Tim Martijn Muns
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Tim Martijn Muns is gevestigd op Boereweide 15 te Oosterwolde en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Vitapeak
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma Vitapeak is gevestigd op Buurstede 13 te Oosterwolde en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Roelien Boonstra Makelaardij en taxaties
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Roelien Boonstra Makelaardij en taxaties is gevestigd op Albert Berendshof 3 te Oosterwolde en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

frieslandaanhanger
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma frieslandaanhanger is gevestigd op Buttinga 9 te Oosterwolde en is actief in de branche Handel in en reparatie van aanhangwagens en opleggers (geen caravans).

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement