Bedrijven in Ooststellingwerf

Wil je weten welke bedrijven er in Ooststellingwerf zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ooststellingwerf.

Filter Filter

Donderdag 25 mei 2023

Oosterwolde meubelen
Opgericht in Januari 2016

De onderneming Oosterwolde meubelen is gevestigd op Veengang 20 te OOSTERWOLDE en is actief in de branche Winkels in meubels.

Woensdag 24 mei 2023

De Hasenbosch Hoeve
Opgericht in Mei 2023

De onderneming De Hasenbosch Hoeve is gevestigd op Molenweg 3 te Donkerbroek en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Weening Solar
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Weening Solar is gevestigd op Lage Esch 7 te Oosterwolde en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Interieuratelier 19
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Interieuratelier 19 is gevestigd op Tjibbe van den Bergstr 19 te Haulerwijk en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Van der Werff Melkvee B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Van der Werff Melkvee B.V. is gevestigd op Compagnonsweg 58 te RAVENSWOUD en is actief in de branche Akker- en/of tuinbouw in combinatie met het fokken en houden van dieren.

Nevalda Dienstverlening
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Nevalda Dienstverlening is gevestigd op Zomerweg 13 te Oosterwolde en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

EasyJaRa
Opgericht in April 2023

De onderneming EasyJaRa is gevestigd op Willem Kroezestraat 5C te Waskemeer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 23 mei 2023

Nailart by Minke
Opgericht in April 2023

De onderneming Nailart by Minke is gevestigd op Winkelmaad 31 te Oosterwolde en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

V.O.F. Zankana & Rajab
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma V.O.F. Zankana & Rajab is gevestigd op Wrongel 27 te Oosterwolde en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Lien's Huske's
Opgericht in April 2023

De onderneming Lien's Huske's is gevestigd op Leeksterweg 8 te Haulerwijk en is actief in de branche Winkels in schilderijen, lijsten, prenten, kunstvoorwerpen en religieuze artikelen.

Hondenschool & Uitlaatservice Oosterwolde
Opgericht in April 2023

De onderneming Hondenschool & Uitlaatservice Oosterwolde is gevestigd op Westermaad 63 te Oosterwolde en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

PinoAPI B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap PinoAPI B.V. is gevestigd op Meester Zuidemastraat 19 te Haulerwijk en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Savandi
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma Savandi is gevestigd op Mr Bergsmastraat 10 te Makkinga en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Deluxeplazaa
Opgericht in April 2023

De onderneming Deluxeplazaa is gevestigd op Grietmanslaan 20 te Oosterwolde en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

IDV zorgt, jij leeft
Opgericht in April 2023

De onderneming IDV zorgt, jij leeft is gevestigd op Alle Wijtzesweg 41 te Appelscha en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent