Bedrijfspanden in de gemeente 's-Gravenhage

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in 's-Gravenhage en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Donderdag 28 september 2023

Bedrijfsruimte Parkeerplaatsen Hellingweg NCS Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Parkeerplaatsen Hellingweg NCS te Den Haag is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 60 m².

Kantoorruimte Tesselseplein 24 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Tesselseplein 24 te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1924 met energielabel G. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 245.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 70 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Winkelruimte Hoogstraat 6 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Hoogstraat 6 te Den Haag is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1909. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 453 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 27 september 2023

Kantoorruimte Alexanderstraat 4 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Alexanderstraat 4 te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, liften, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 28 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Juffrouw Idastraat 19 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Juffrouw Idastraat 19 te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1928. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 590.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 138 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Winkelruimte Prins Hendrikstraat 126 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Prins Hendrikstraat 126 te Den Haag is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1900 met energielabel C. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.200.000 euro. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 98 m² en bestaat uit 4 bouwlagen.

Zaterdag 23 september 2023

Kantoorruimte Wegastraat 29 - 31 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Wegastraat 29 - 31 te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1970. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 65 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 21 september 2023

Kantoorruimte Melkwegstraat 22 - 47 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Melkwegstraat 22 - 47 te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder liften, toilet en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 3.950 m² (in units vanaf 123 m²) en bestaat uit 3 bouwlagen.

Winkelruimte Boekhorststraat 102 - 104 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Boekhorststraat 102 - 104 te Den Haag is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 163 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 20 september 2023

Winkelruimte Anna Paulownastraat 58 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Anna Paulownastraat 58 te Den Haag is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1880. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 180 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 19 september 2023

Bedrijfsruimte Margaretha van Hennebergweg 71 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Margaretha van Hennebergweg 71 te Den Haag is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1916. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 615 m².

Zaterdag 16 september 2023

Horecagelegenheid Churchillplein 5 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Churchillplein 5 te Den Haag is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1991. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 300 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Goudlaan 69 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Goudlaan 69 te Den Haag is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1997. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 375.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 169 m².

Kantoorruimte Elandstraat 2 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Elandstraat 2 te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1900. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 58 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Gevers Deynootstraat 94 2 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Gevers Deynootstraat 94 2 te Den Haag is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1928. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 60 m².

Meer nieuws in 's-Gravenhage

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent