Bedrijven in 's-Gravenhage

Wil je weten welke bedrijven er in 's-Gravenhage zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in 's-Gravenhage.

Filter Filter

Gisteren

Het Quarantaine Kookboek
Opgericht in November 2020

De onderneming Het Quarantaine Kookboek is gevestigd op Regentesselaan 160A te 's-Gravenhage en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Valon Group B.V.
Opgericht in Juli 2021

De besloten vennootschap Valon Group B.V. is gevestigd op Bankastraat 145 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Hallo Vallo
Opgericht in November 2020

De onderneming Hallo Vallo is gevestigd op Nachtegaalplein 10 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Duonode B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Duonode B.V. is gevestigd op Oltmansstraat 10 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Lotius
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Lotius is gevestigd op Douglaslaan 41 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Panagro Holding B.V.
Opgericht in Mei 1975

De besloten vennootschap Panagro Holding B.V. is gevestigd op Alexanderstraat 2 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Bosbouw, exploitatie van bossen en dienstverlening voor de bosbouw.

VEERDONK Schilderwerken & Afbouwbedrijf
Opgericht in November 2020

De onderneming VEERDONK Schilderwerken & Afbouwbedrijf is gevestigd op Cornelis Houtmanstraat 77 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Hendrick Staete Vastgoed B.V.
Opgericht in April 2009

De besloten vennootschap Hendrick Staete Vastgoed B.V. is gevestigd op Van der Woertstraat 45 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Bosbouw, exploitatie van bossen en dienstverlening voor de bosbouw.

mr. C.P.R.M. Dekker advocatuur
Opgericht in December 2022

De onderneming mr. C.P.R.M. Dekker advocatuur is gevestigd op Raamweg 3 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Advocatenkantoren.

Ottema Installatietechniek
Opgericht in December 2022

De onderneming Ottema Installatietechniek is gevestigd op Klimopstraat 52 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Tarko
Opgericht in December 2022

De onderneming Tarko is gevestigd op Schoonhetenstraat 59 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Re-Flex Infra
Opgericht in December 2022

De onderneming Re-Flex Infra is gevestigd op Parallelweg 280 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Les van Tess
Opgericht in November 2022

De onderneming Les van Tess is gevestigd op Gentsestraat 110 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

ACM Verloskundige
Opgericht in November 2022

De onderneming ACM Verloskundige is gevestigd op Van der Vennestraat 171 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Arthur R.B. Trommel
Opgericht in December 2022

De onderneming Arthur R.B. Trommel is gevestigd op Toscaninistraat 63 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Bouwtimmeren.

 

Meer nieuws in 's-Gravenhage

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent