Bedrijfspanden in de buurt Archipelbuurt

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Archipelbuurt en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Maandag 20 november 2023

Kantoorruimte Koninginnegracht 60 Sout+ 2e Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Koninginnegracht 60 Sout+ 2e te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1984 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, liften, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 460 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 21 oktober 2023

Kantoorruimte Javastraat 56 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Javastraat 56 te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1863. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, liften, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 114 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 4 oktober 2023

Kantoorruimte Surinamestraat 44 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Surinamestraat 44 te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1880. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 94 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 14 september 2023

Horecagelegenheid Scheveningseweg 23 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Scheveningseweg 23 te Den Haag is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1972. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 195.000 euro. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 128 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 7 september 2023

Kantoorruimte Javastraat 86 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Javastraat 86 te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1875. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 571 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Donderdag 31 augustus 2023

Kantoorruimte Koninginnegracht 101 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Koninginnegracht 101 te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1892. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 90 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 1 augustus 2023

Winkelruimte Javastraat 102 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Javastraat 102 te Den Haag is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1900. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 96 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 7 juli 2023

Kantoorruimte Riouwstraat 139 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Riouwstraat 139 te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1896 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 147 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 15 februari 2023

Kantoorruimte Koninginnegracht 60 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Koninginnegracht 60 te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1984 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, liften, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 255 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 4 januari 2023

Kantoorruimte Koninginnegracht 60sous Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Koninginnegracht 60sous te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1984 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, liften, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 255 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 21 december 2022

Kantoorruimte Koninginnegracht 47A Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Koninginnegracht 47A te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1873 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 13 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Koninginnegracht 47B Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Koninginnegracht 47B te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1873 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 19 m² (in units vanaf 1 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Koninginnegracht 47E Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Koninginnegracht 47E te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1873 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 110 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 28 oktober 2022

Kantoorruimte Riouwstraat 191 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Riouwstraat 191 te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1894. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, liften, te openen ramen, toilet, pantry en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 237 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 20 juli 2022

Kantoorruimte Atjehstraat 21 Den Haag

Dit bedrijfspand op het adres Atjehstraat 21 te Den Haag is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1901. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, systeemplafond, toilet, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 85 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Buurten in Archipelbuurt

Meer nieuws in Archipelbuurt

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent