Bedrijfspanden in de gemeente Woerden

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Woerden en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Gisteren

Winkelruimte Voorstraat 8 Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Voorstraat 8 te Woerden is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 103 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Winkelruimte Voorstraat 64 Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Voorstraat 64 te Woerden is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 120 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Middellandse zee 15 Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Middellandse zee 15 te Woerden is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 5.289 m² en bestaat uit 5 bouwlagen.

Winkelruimte Havenstraat 47 Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Havenstraat 47 te Woerden is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1917. Een energielabel is niet verplicht. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 37 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zondag 29 januari 2023

Kantoorruimte Botnische golf 5A Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Botnische golf 5A te Woerden is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 179 m² (in units vanaf 32 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 20 januari 2023

Kantoorruimte de Bleek 7 Woerden

Dit bedrijfspand op het adres de Bleek 7 te Woerden is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2022 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 472 m² (in units vanaf 216 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Harmelerwaard 11 Harmelen

Dit bedrijfspand op het adres Harmelerwaard 11 te Harmelen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1950 met energielabel F. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 950.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, krachtstroom en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 419 m² (in units vanaf 285 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 18 januari 2023

Kantoorruimte Pompmolenlaan 13 Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Pompmolenlaan 13 te Woerden is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 181 m² (in units vanaf 30 m²) en bestaat uit 3 bouwlagen.

Vrijdag 16 december 2022

Horecagelegenheid Voorstraat 88A Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Voorstraat 88A te Woerden is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1971. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 74 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 9 december 2022

Bedrijfsruimte Kromwijk 4c-d Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Kromwijk 4c-d te Woerden is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 170 m².

Donderdag 8 december 2022

Beleggingsobject Nieuwstraat 17 en 19 Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Nieuwstraat 17 en 19 te Woerden heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1880 met energielabel D. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 900.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 275 m².

Dinsdag 6 december 2022

Kantoorruimte IJsseloord 177 Woerden

Dit bedrijfspand op het adres IJsseloord 177 te Woerden is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1982. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 249.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 110 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 1 december 2022

Bedrijfsruimte Bierbrouwersweg 14 Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Bierbrouwersweg 14 te Woerden is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1979. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 388 m² (in units vanaf 48 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 15 november 2022

Winkelruimte Rijnstraat 54 Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Rijnstraat 54 te Woerden is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 232 m² (in units vanaf 196 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 12 november 2022

Kantoorruimte Productieweg 7B Harmelen

Dit bedrijfspand op het adres Productieweg 7B te Harmelen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 76 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent