Bedrijfspanden in de gemeente Woerden

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Woerden en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Woensdag 10 april 2024

Bedrijfsruimte Bierbrouwersweg 23 Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Bierbrouwersweg 23 te Woerden is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 503 m² (in units vanaf 411 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Winkelruimte Rijnstraat 26 Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Rijnstraat 26 te Woerden is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1996 met energielabel C. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 260 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Rietdekkersweg 12 Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Rietdekkersweg 12 te Woerden is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1988. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 628 m² (in units vanaf 550 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 6 april 2024

Bedrijfsruimte Rembrandtlaan 87 Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Rembrandtlaan 87 te Woerden is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1960. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 325.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 286 m² (in units vanaf 268 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 5 april 2024

Bedrijfsruimte Kromwijk 4C Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Kromwijk 4C te Woerden is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 153 m².

Vrijdag 29 maart 2024

Kantoorruimte Wipmolenlaan 3 Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Wipmolenlaan 3 te Woerden is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 265 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 21 maart 2024

Kantoorruimte Steinhagenseweg 2M Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Steinhagenseweg 2M te Woerden is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 373 m² (in units vanaf 20 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Steinhagenseweg 2B Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Steinhagenseweg 2B te Woerden is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 511 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zondag 17 maart 2024

Kantoorruimte Oostzee 2 Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Oostzee 2 te Woerden is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 1.352 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Dinsdag 5 maart 2024

Agrarische grond Kromwijkerdijk Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Kromwijkerdijk te Woerden heeft Agrarische grond als hoofdfunctie. Het betreft hier . .

Woensdag 28 februari 2024

Kantoorruimte Rubensstraat 52B Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Rubensstraat 52B te Woerden is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1989 met energielabel A. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 365.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 262 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 13 februari 2024

Bedrijfsruimte Golf van Biskaje 4 A 11 Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Golf van Biskaje 4 A 11 te Woerden is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1997. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, topkoeling, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 182 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 2 februari 2024

Bedrijfsruimte Energieweg 9 Harmelen

Dit bedrijfspand op het adres Energieweg 9 te Harmelen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1986 met energielabel A. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 895.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 175 m² (in units vanaf 110 m²).

Zaterdag 27 januari 2024

Kantoorruimte Beneluxlaan 2A Woerden

Dit bedrijfspand op het adres Beneluxlaan 2A te Woerden is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2003 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 886 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 12 januari 2024

Bedrijfsruimte Reijerscop 34 Harmelen

Dit bedrijfspand op het adres Reijerscop 34 te Harmelen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2020. Een energielabel is niet verplicht. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 120 m².

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement