Bedrijven in Woerden

Wil je weten welke bedrijven er in Woerden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Woerden.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Hands-On Administratie & Advieskantoor
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Hands-On Administratie & Advieskantoor is gevestigd op Pompmolenlaan 13 te Woerden en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Den Besten Dakwerken B.V.
Opgericht in Oktober 2019

De besloten vennootschap Den Besten Dakwerken B.V. is gevestigd op Leidsestraatweg 217A te Woerden en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Paxt
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Paxt is gevestigd op Trasmolenlaan 12 te Woerden en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

RvBecom
Opgericht in Januari 2024

De onderneming RvBecom is gevestigd op Kallameer 15 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Van Vliet Vastgoed B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Van Vliet Vastgoed B.V. is gevestigd op Botnische Golf 13 te Woerden en is actief in de branche Vermogensbeheer.

Stichting Administratiekantoor CKA Holding
Opgericht in Januari 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor CKA Holding is gevestigd op Beaujolaisgaard 18 te Woerden en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Van Eijk Stucwerk
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Van Eijk Stucwerk is gevestigd op Hoefslag 1 te Kamerik en is actief in de branche stukadoors.

wazo installatietechniek
Opgericht in Januari 2024

De onderneming wazo installatietechniek is gevestigd op De Kapberg 16 te Kamerik en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

ANBO - PCOB
Opgericht in Januari 2024

De vereniging ANBO - PCOB is gevestigd op Vijzelmolenlaan 20 te Woerden en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Nails by Shir
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Nails by Shir is gevestigd op Waaloord 66 te Woerden en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

MD Consulting
Opgericht in Januari 2024

De onderneming MD Consulting is gevestigd op Jan de Bakkerstraat 21E te Woerden en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dennis Penninx
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Dennis Penninx is gevestigd op Dorpsstraat 129 te Harmelen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Stichting Natuur Ryck Nederland
Opgericht in Januari 2024

De stichting Stichting Natuur Ryck Nederland is gevestigd op Pelmolenlaan 2 te Woerden en is actief in de branche Natuurbehoud.

Van Andel Betonbouw
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Van Andel Betonbouw is gevestigd op Gregor Mendelweg 9 te Harmelen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

ITs Yellow4All
Opgericht in Januari 2024

De onderneming ITs Yellow4All is gevestigd op Anna Lindhlaan 3 te Woerden en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent