Bedrijven in Woerden

Wil je weten welke bedrijven er in Woerden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Woerden.

Filter Filter

Gisteren

Arthur Bushcraft and Survival
Opgericht in Juli 2021

De onderneming Arthur Bushcraft and Survival is gevestigd op Madeliefweide 245 te Woerden en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Nusselder Wmo
Opgericht in April 2020

De onderneming Nusselder Wmo is gevestigd op Nassaukade 47 te Woerden en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Vereniging Afvalbedrijf Via
Opgericht in Juni 1996

De vereniging Vereniging Afvalbedrijf Via is gevestigd op Zaagmolenlaan 4 te Woerden en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Optiva B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Optiva B.V. is gevestigd op Jaap Bijzerweg 19 te Woerden en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

MK Arbo B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap MK Arbo B.V. is gevestigd op Hoge Rijndijk 1-63 te Woerden en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

Jholtkamp
Opgericht in December 2022

De onderneming Jholtkamp is gevestigd op Dorpsstraat 231 te Harmelen en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Qsocials
Opgericht in November 2022

De onderneming Qsocials is gevestigd op IJsseloord 126 te Woerden en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Partnership for Supply Chain Management, Inc.
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Partnership for Supply Chain Management, Inc. is gevestigd op Utrechtsestraatweg 30 te Woerden en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Lester Ecom
Opgericht in December 2022

De onderneming Lester Ecom is gevestigd op Barkas 20 te Woerden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

GBRTS Verburg Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap GBRTS Verburg Holding B.V. is gevestigd op Jaap Bijzerweg 19 te Woerden en is actief in de branche Financiële holdings.

NFKE Beheer B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap NFKE Beheer B.V. is gevestigd op Vogezenstraat 2 te Woerden en is actief in de branche Financiële holdings.

Vecht Unlimited B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Vecht Unlimited B.V. is gevestigd op Oude Meije 14 te Zegveld en is actief in de branche Vervaardiging van machines voor de productie van voedings- en genotmiddelen.

Whakahaere Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Whakahaere Holding B.V. is gevestigd op De Vecht 18 te Woerden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

VHS Ventilatietechniek B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap VHS Ventilatietechniek B.V. is gevestigd op Jan Kriegestraat 5 te Woerden en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

MY dental
Opgericht in December 2022

De onderneming MY dental is gevestigd op Hobbemastraat 51 te Woerden en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent