Bedrijfspanden in de buurt Putkop

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Putkop en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Zaterdag 12 november 2022

Kantoorruimte Productieweg 7B Harmelen

Dit bedrijfspand op het adres Productieweg 7B te Harmelen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 76 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 10 november 2022

Kantoorruimte Handelsweg 1a Harmelen

Dit bedrijfspand op het adres Handelsweg 1a te Harmelen is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1994. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 155 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 11 juni 2022

Bedrijfsruimte Leidsestraatweg 20 Harmelen

Dit bedrijfspand op het adres Leidsestraatweg 20 te Harmelen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999 met energielabel A. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 925.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, airconditioning, mechanische ventilatie en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 381 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 14 april 2022

Bedrijfsruimte Handelsweg 8a Harmelen

Dit bedrijfspand op het adres Handelsweg 8a te Harmelen is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2004. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 130 m² (in units vanaf 1 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent